10 preprostih stvari, ki jih lahko storite ves dan, da izgubite težo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Hujšanje

10 preprostih stvari, ki jih lahko storite ves dan, da izgubite težo

10 preprostih stvari, ki jih lahko storite ves dan, da izgubite težo

Izguba teže ni treba, da je zapleten posel. Obstaja veliko fancy prehrane in režimom vadbe, ki jih lahko sledijo, če hočeš, lahko pa tudi izgubijo težo, na enostaven način, ki ga le sprejetjem nekaj preprostih navad v vašem življenju. Ti nasveti vam ne bo prinesla takojšnjo izgubo teže, ampak da ga nekaj časa, in boste resnično začeli videti razliko.

1. Stop pitje kalorij

Prva stvar, ki jo lahko storite vsak dan, da začnete gledati, kaj pijete. Obstaja kalorij v sode, mlečne kave in celo sok (zlasti v pakirani sok), tako da bi zamenjali nekatere od vaših dnevnih pijač za kozarec vode namesto.

2. Poglej za nizko vsebnostjo maščob alternativ

Oglejte si skozi vaše omare in mislim, koliko kalorij lahko vzamete ven iz vaše prehrane z izbiro malo maščobe alternative. Obstaja veliko nizko vsebnostjo maščob alternativ za večino živil. Vse kar morate storiti je, da mislim, preden kupiš in brati etikete, na ta način boste zmanjšanju števila kalorij enostavno.

load...

3. Posekali porcij, ampak jesti bolj pogosto

Sekanje porcij je lažje, kot izrezovanje obrokov. V idealnem primeru bi en sam obrok ne sme biti večja od velikosti pestjo. To bi moralo biti dovolj, da se boste počutili polni in vas bo do naslednjega obroka; Dobra novica je, da lahko jeste svoje manjše obroke večkrat in še vedno izgubiti težo, saj ga jedo manjše porcije hrane, vendar bolj pogosto lahko pomaga povečati vaš metabolizem in vam bo pomagal izogniti, da neprijeten način stradanje, v katerem vaše telo gre, ko se počuti pomanjkanje prehrane.

4. Pojdite po stopnicah

Ko prideš na izbiro, vedno po stopnicah, ne po tekočih stopnicah ali z dvigalom. Samo dve ali tri minute na dan, plezanje po stopnicah, lahko naredi veliko razliko v svojo težo v daljšem časovnem obdobju. Samo bo nekaj stopnicah na dan, prav tako pomaga pri zaščiti pred boleznimi srca in možganske kapi.

5. Walk

Hoja je preprost način, da prideš nazaj v formo. Vi cilj bi moral biti, da začnete s hojo vsaj pet minut na dan, dokler ne dobite ga uporablja in potem dela svojo pot navzgor, dokler ne počnete približno trideset minut vadbe na dan. Trideset minut vadbe, bo gorijo približno 120 kalorij, tako da je vredno truda.

load...

6. Ne gledam reklame!

Ne izgubljajte časa gledal reklame na televiziji. Vi ste jih vse videl vseeno. Izkoristite priložnost, da naredi nekaj vaje namesto. Lahko naredite nekaj preskoči, teče po stopnicah in spet nazaj in narediti nekaj skokih fantov. Če se vaš srčni utrip v vsakem komercialnem odmor, da boste spali dodatnih 270 kalorij na dan.

7. Jejte doma

Jesti je lepo, vendar ne stori vsak večer. Kuhati svojo hrano doma in potem lahko nadzorujete porcij in kaj se dogaja v vaši hrani. Večina restavracija hrana maščob in kalorij višja kot v hrani, ki bi jih kuhamo sami, in hrana za s seboj hrano, je še slabše.

8. Jej počasi

Jejte počasi in se osredotočiti na hrano. Če ste hitenja hrano, nato pa bodo jedli več, kot ste res potrebujejo, saj traja nekaj časa, možgani, da se registrirajo, da ste imeli dovolj hrane. Prav tako je dokazano dejstvo, da ljudje, ki jedo hrano med gledanjem televizije bodo jedli več, kot bi jih, če bi se obrnil na TV izklopljen.

9. Ali svoje opravila hitreje

Pick up hitrost, kar počnete stvari, in boste izgubili težo. Preprosto poskuša narediti sesanje hitreje ali hodi po trgovinah hitreje bo povzdignil svoj srčni utrip in pomaga, da gorijo off nekaj več kalorij.

10. Snack zdravo

To ni snacking, da je problem; to je tisto, kar prigrizek na to naredi razliko. Večina odraslih ne jedo dovolj sadja in zelenjave na vse, da bi zamenjali svoje kalorij napolnjena prigrizek za sveže sadje in zelenjavo in boste napolnili o zdravi vlaknin in vitaminov, namesto neuporabnih kalorij.

Ali imate druge nasvete o tem, kaj stvari, ki jih lahko naredimo ves dan, da izgubijo težo?

load...