10 prezrte, pametne in učinkovite načine, kako izgubiti težo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Hujšanje

10 prezrte, pametne in učinkovite načine, kako izgubiti težo

10 prezrte, pametne in učinkovite načine, kako izgubiti težo

Večina ljudi se obrnejo na strogih diet in intenzivno uveljavljajo, da izgubijo težo in pozabili na nekaterih enostavnejših in manj drastičnih možnosti, ki obstajajo. Če ne želite, da bi porabili neskončne ure v telovadnici in jeste več kot solate listov za kosilo, preberite ta pametnejše načine, da izgubijo težo, ki so pogosto prezrte:

1. Stop dieto

Če ugotovite, da ste ves čas in izklop dieti, potem je morda čas, stop dieto v celoti. Dieto bo, da boste izgubili težo, vendar pa tudi poveča vaših želja, tako da je zelo verjetno, da dajo težo nazaj spet. Tako je eden izmed najbolj učinkovitih načinov, da izgubijo težo za dolgoročno je jarku dieto in gre za bolj zdravo, v vseh letnih časih, uravnotežen način življenja in boste izgubili težo za dobro.

2. Nevidno iztisnite nekaj hoje v svojo rutino 

Še eden od pametnih in učinkovitih načinov, da izgubijo težo, je preprosta hoja. Če želite shujšati morate zmanjšati kalorij in povečati fizično aktivnost, in najpreprostejši način za pridobivanje več gibanja je, da hodi še naprej kot ti sedaj. Pojdi na sprehod na kosil in namesto hoje dobili taksi ali z uporabo avtomobila, ko boš lahko. To je enostavno dodati miljo ali dve hoje na vašo dnevno rutino in boste kmalu opazili razliko, da naredi za svojo težo.

load...

3. Poskusi, da izrežemo predelana in udobje hrane toliko, kot si lahko

Naslednja eden izmed prezrtih in učinkovitih načinov, da izgubijo težo, je zmanjšati ali izrezan predelanih živil. So hitri in so priročno, vendar pa bo dodal funtov na svojo težo. Torej, posekali ali izrezan burgerje, pice in druge pripravljene jedi. Vsi vsebujejo več maščob, soli in sladkorja, kot so v resnici potrebujejo, da.

4. Jejte več surove zelenjave

Dodajanje dodatnih del surove zelenjave za vaše obroke vam bo pomagal izgubiti težo preveč. Zelenjava imajo veliko vlaknin in hranil in vas bodo napolnili za manj kalorij. Vedno kupite sadje in zelenjavo organske.

5. Zmanjšajte alkohola

Alkoholne pijače vsebujejo presenetljivo število kalorij, kar se pogosto spregleda. Morda mislite, da bi pijačo, da si dal na maso, vendar pa zmanjšati na alkoholne pijače in boste presenečeni nad razliko, da lahko bi.

load...

6. Zamenjajte umetno sladkor z naravnim sladkorjem, ki jedo več svežega sadja 

Posamezen žličke sladkorja vsebuje 16 kalorij in eno lahko koksa vsebuje skoraj 6 žličk sladkorja ali več. Sekanje na sladkor in živil z dodanimi umetnimi sladili, ki jih jedo, bo kmalu vplivala na vaše pasu. Toda ne pozabite, da obstaja velika razlika med dodanega umetnega sladkorja in naravnega sladkorja, ki jih lahko najdemo v sadju in zelenjavi.

7. TV detox

Izklop TV, je še eden od pametnih in učinkovitih načinov, da izgubijo težo. Samo vrtenjem televizije off in narediti nekaj bolj produktivnega vam bo pomagal izgubiti težo brez opaznega napora. Ven na svež zrak in namesto na sprehod ali se odločite za vožnjo s kolesom. Če sediš pred TV cel dan, ne samo, da boste dobili nobene vaje, vendar boste verjetno dosegli za prigrizke, kot dobro.

8. Ne gredo po nakupih, ko si lačen

Ti boš, da zgrabite vse dobrote, ki jih lahko, če ste nakupovanje za špecerijo, ko ste lačni, tako da gredo nakupovanje po obroku in vam bo manj verjetno, da si privoščite nekaj, kar ne potrebujete.

9. Vedno jedo zdrav zajtrk

Jedo svoj zdrav in uravnotežen zajtrk je še eden izmed prezrtih in učinkovitih načinov, da izgubijo težo. Breakfast postane vaš metabolizem dogaja in to vas bo preprečilo potrebujejo prigrizek kasneje zjutraj, tako da preskoči zajtrk je varen način, da dajo na nekaj dodatnih funtov.

10. Napolnite si baterije, ki jih dobili dober spanec je

Ko ne boste dobili dovolj spanja, se bo vaše telo začelo hrepenijo za maščobnih in sladkih živil. To je samo vaše telo poskuša priti vas, da se na nekaj več energije za dvig hrane, vendar pa bodo pokrile, da boste na koncu jedo več.

Ali veste, nekatere druge spregledali in pametne načine, da izgubijo težo?

load...