10 razlogov, zakaj vaša prehrana morda ne bo delovala | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Hujšanje

10 razlogov, zakaj vaša prehrana morda ne bo delovala

10 razlogov, zakaj vaša prehrana morda ne bo delovala

Bil si dober: izrežemo čokolado, si nehal pitne soda v času kosila, in niste jedli pico tednov, vendar je še vedno, ko stopiš na tehtnici, da klicanje ostaja trmasto, kjer je bil prejšnji teden. Dieto lahko tako neprijetno, ko ne vidim nobenih rezultatov in si lahko razmišljal o obupal celoti. Ne vrzite puške v koruzo samo še, čeprav, saj je zelo verjetno, da ste pravkar kar nekaj preprostih napak. Če se potrudiš, da izgubijo težo brez uspeha, check out teh deset skupnih razlogov, zakaj vaša prehrana ni mogoče delajo za vas.

1. Ste zmanjšal nazaj na hrano preveč

Verjeli ali ne, je razlog, da se ne izgublja težo, morda zato, ker ne jeste dovolj! To je tisto, kar jeste, toliko, kot to, koliko jeste, da šteje in, če ne jeste dovolj, vaše telo misli, da ste v lakoti in upočasni vaš metabolizem, tako da lahko imajo na teh maščobnih rezerv, ki vam imajo. Ta upočasnitev metabolizma bo tudi, da se počutite zaspan, tako da verjetno ne izvaja dovolj, kot tudi.

2. Vi ste preskakovanje obrokov

Preskakovanje obrokov skupaj ne bo pomagal shujšati niti. Morda si mislite, da boste jedli manj preskoči kosilo, ampak to bo sprožilo drugo naravno reakcijo v telesu. Tokrat bo vaše telo misli, da je hrane malo, tako da se boste jedli še več, če ne sedite za vaš naslednji obrok. Naslednji učinek bo, da boste jedli bolj na splošno, kot bi si naredil bi jih pojedli kosilo.

load...

3. Vaša prehrana je preveč omejevalen

Prav tako je veliko bolje, da zmanjšati, ne izrežemo. Če gre za drastično brez prehrane sladkorja, na primer, ste verjetno, da bi dobili po sladkorju in bi se v njih na neki točki. Ti so tudi precej verjetno, da bi pokrile za pomanjkanje sladkorja, ki ga prenajedanje nekaj drugega, da boste uživali. Preizkusite sekanje del velikosti namesto; to je veliko lažje, kot rezanje nekaj ven skupaj.

4. Niste dobili dovolj gibanja

Če se potrudiš, da izgubijo težo s samo svojo prehrano, potem je to verjetno ne bo delovalo. Verjetno boste izgubili težo na prvi, potem pa se bo vaše telo navadi na zmanjšano kalorij, tako da vaše hujšanje bo rep off. Če ste pravkar dodali trideset minut vadbe na svoj tedenski rutinsko, boste spali off kalorij in hujšanje bo nadaljevalo.

5. Niste pitje dovolj vode

Voda ni čaroben način, da boste izgubili težo, vendar, če ne pitje dovolj, si lahko zamenjujte žejo za lakoto in jedo več, kot ga potrebujete. Pijte vsaj osem velikih kozarcev vode na dan. To vas bo hidrirani, ustavi jih dobili žejen, in vas bodo napolnili gor, tako da se boste počutili manj lačen ob obrokih.

load...

6. Niste bili dosledni

Najboljši način, da izgubijo težo, je, da gorijo več kalorij, kot jih porabimo, vztrajno, vsak dan. Če ste skoraj sami stradati en dan in nato kompulzivno naslednji, ne boste mogli izgubiti težo, ki jo želite. Jesti redne obroke vsak dan, nadzor porcij, in vsak dan dobili nekaj vadbe, nato pa boste izgubili težo postopoma in boste lahko, da ga hranite off.

7. Ste prehitro prehranjevanje

Ne posveča pozornosti, kaj jeste in prehitro jeste, se boste jedli več, kot ga potrebujete. To traja približno dvajset minut, da vaši možgani za registracijo, ko ste polni, tako da, če ste prehitro jesti, boste preveč jesti. Bodite pozorni na hrano, ki jo jedo in si vzemite čas za žvečenje in uživajo vsak ugriz. Na ta način boste dal vaš um čas, da dohitijo z apetita!

8. Niste biti pošten do sebe

Ali ste prepričani, da je pošten do sebe? Te male dobrote, ki jih vodijo tihotapili v in tiste dni, da si samo delajo iz pol-prisrčno pet minut vse dodate do kalorij, ki jih ne izgubljajo. Vodite dnevnik kaj jeste in izvajanje, kar počnete, in se vam bo zdelo lažje slediti, kaj se v resnici gre in ne gre.

9. Niste dobili dovolj spanja

Če ne boste dobili dovolj spanja ponoči, lahko to vpliva na hormone, ki nadzirajo vaš apetit. Pomanjkanje spanja povzroči, da telo sprosti več hormona ghrelin in to je hormon, ki vam pove, ko ste lačni. Dobili dober osem ur spanja vsako noč in se boste počutili v dan manj lačni.

10. Pijete preveč alkohola

Vam ni treba ustaviti pitje alkohola v celoti, da izgubijo težo, vendar preveč alkohola, se bo počasi kurjenje vaših maščobnih rezerv. Ko pijete alkohol, vaše telo se spremeni v acetat in nato gori da izklopite, preden da gori vse maščobe. Preprosto povedano, manj alkohola pijete, bo bolj učinkovito vaše telo gorijo maščobe.

load...