10 stvari, ki jih morate vedeti o steznih trenerjih | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Hujšanje

10 stvari, ki jih morate vedeti o steznih trenerjih

10 stvari, ki jih morate vedeti o steznih trenerjih

Od trenutka, ko se je Kim Kardashian videl na Instagram oblečen usposabljanje pas korzet, stezniki vrnil z velikim pokom in kmalu druge znane osebnosti so naslednji obleko, in sedanji trend za usposabljanje pasu se je začelo. Nič novega o steznike in usposabljanja pasu, ko so že od 16. Stoletja in so bili zelo priljubljeni pri ženskah iz viktorijanske dobe preveč. Če ste iskali na ta najnovejši trend in se spraševala, če usposabljanje pas deluje in če so stezniki varno nositi, berite naprej in našli deset stvari, ki jih morate vedeti o stezniki usposabljanja pas.

1. Trening pasu korzet ima takojšen shujševalni učinek

Korzet bo klinču v pasu in takoj boste vitkejši in da imajo lahko pozitiven psihološki učinek. Saj ni treba nositi vsak dan, ampak ko boste to storili, boste morda počutili bolj samozavestni in samozavesten. Prav tako lahko, da ste bolj zaveda svoje številka in da vam lahko daje spodbudo za sprejetje več gibanja in jedo bolj zdravo hrano.

2. Stezniki usposabljanja pasu ne pomeni, da ste izgubili telesno maščobo, čeprav

Nosil steznik ni mogoče, da boste izgubili telesno maščobo. Edini način, da lahko to storite, je, da gorijo off več kalorij skozi vadbo in se na krovu manj kalorij v vaši prehrani. Korzet vam bo takoj vitkejši videti sliko, ko pa ga vzlet, boste kmalu vrnili v svoje naravno obliko.

load...

3. Mlada dekleta ne bi smela nositi stezniki usposabljanja pas

To vsekakor ni priporočljivo za mlada dekleta, ki še vedno rastejo začeti nošenje stezniki. Tesna korzet nositi dalj časa lahko povzroči trajne poškodbe mladih mišicah in kosteh, ki so še vedno raste.

4. Stezniki usposabljanja pasu je lahko zelo neprijetno za nošenje

Sodobne stezniki ne sme biti tako neprijetno kot zastarelo pasovi, ki se uporabljajo, da se, vendar še vedno ni zelo udobna za nošenje. Korzet bo potegnite v tesno okrog pasu, potiskanje vaš želodec navzgor proti prsih in da lahko dihanje težje in lahko obremenjujejo na hrbtu. Povzročijo lahko tudi modrice okoli pasu in slabost.

Trening 5. Pas korzet bi bilo koristno po nosečnosti

Čeprav stezniki ne bo prinesla dolgoročne rezultate za večino ljudi, bi lahko bili koristni za ženske, ki so pravkar rodile. Po porodu pa so hormoni, ki so prisotne v telesu, ki bodo pomagali telo ponovno svojo obliko pred nosečnostjo in korzet lahko pomaga, da se pospeši, da telo preoblikovanje procesa.

load...

6. Obstajajo nekatera tveganja za zdravje, ki sodelujejo

Če ne nosite preveč dobro in ne ves čas nositi, stezniki usposabljanja pasu so popolnoma varne za nošenje. Vendar, če ste kupili napačno velikost in nositi steznik, ki je pretesen, bo simpatij turnejo želodec in pritisk na svoje notranje organe. Lahko bi celo zloma rebra, ali povzroči poškodbe ledvic.

Trening 7. Pasu korzet bo izboljšala svojo držo

Tesen prileganje korzet bo sedite vzravnano in stand up visok, vendar pa ne bo trajen učinek. To je samo, da bo struktura korzet bi bilo preveč neprijetno zravnajte; da ne bo imel dolgotrajen učinek na mišice ali vašo držo sploh.

8. Jih nosite občasno in ne bo nobenega problema sploh

Nič ni bistveno narobe z nošenjem stezniki usposabljanja pas, tako dolgo, dokler je ne pretesno. Zdravniki priporočajo, da stezniki treba nositi le za nekaj ur v času, tako da so v redu za posebne priložnosti in noči ven. To je dobra ideja, da ne nosijo povsem nov steznik za poseben dogodek, ki jih odmor v nekaj doma prvi in ​​potem bodo bolj udobna za nošenje.

9. Nosi steznik usposabljanja pas med vadbo ne bo, da boste izgubili vse večjo težo

Nekateri ljudje so predlagali, da je nosil pas usposabljanja steznik med vadbo poveča hitrost, s katero se izgubijo težo. To bi tudi bilo res, ampak vsa dodatna izguba teže bo le začasna, saj bo zaradi izgube tekočine zaradi vaše potenje več, ni nobene izgube ekstra telesne maščobe.

10. Stezniki usposabljanja pasu lahko povzroči, da postanejo dehidrirani

Nosil steznik med telesno vadbo lahko vodi tudi do dehidracije. Boste znoj več in boste dihati bolj močno in to bi lahko povzročilo večjo izgubo tekočine, zato poskrbite, da pijete veliko vode, ko nosite steznik, še posebej zdaj, ko je toplejše vreme tukaj. Tesna korzet v vročem vremenu lahko z lahkoto se boste počutili šibek in počutju.

Ste že kdaj poskusili nošenje stezniki usposabljanja pasu?

load...