10 super koristnih nasvetov za dekleta, ki želijo zaokroži svoje cilje za izgubo teže | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Hujšanje

10 super koristnih nasvetov za dekleta, ki želijo zaokroži svoje cilje za izgubo teže

10 super koristnih nasvetov za dekleta, ki želijo zaokroži svoje cilje za izgubo teže

Poskušali ste, da gredo na dieti in je zanič.

Poskušali ste hitting telovadnico ob 6. Ure zjutraj in da je zanič, preveč.

Izguba kilogramov je mučenje, kajne? Zakaj torej moti ?!

Pravzaprav, prašijo težo, ni nujno, da je mučenje. Če ste pametni o tem, lahko dejansko zelo enostavno.

In tudi nekako zabavno.

Saj ni treba, da deluje na vsak tip spodaj, vendar sprejetjem peščica od njih lahko približali svoje cilje hujšanje, kot ste v tem trenutku. Tako da je lahko pogled na 10 zelo koristnih nasvetov za dekleta, ki želijo izgubiti težo.

load...

Snack pravi način

Ja, to je povsem v redu, da prigrizek. Vendar pa obstajajo dve vrsti snacking:

  • Prav
  • Napačen

Napačen način za prigrizek se bašejo s sladkih obravnava na delovnem mestu, ker ste preskočili zajtrk in zdaj umira na vaši mizi.

Pravi način za prigrizek je Munch stran na borovnice, oreškov ali beljakovinske ploščice sredi popoldneva, da bi vam dodatno povečanje energije pred večerjo.

Torej zamenjati trenutne prigrizke za zdrave tiste, in boste A-redu.

Dodaj Foods

Ob živila vašega seznama živili vedno ne deluje, vendar je dodal, hrane ne.

Seveda, morate dodati prave hrane.

Dodajanje zdrave dobrote v vaši prehrani, kot so borovnice, mango, grozdje, zeleno, jagode in tako naprej, je odličen način, da izgubijo težo.

Poleg tega bi morali razmisliti tudi dodajanje zelišč in začimb za vaše obroke, ki povečanje metabolizma, kot poper.

Kuhanje s česnom, vsak dan je tudi fantastičen ideja.

Pojej zajtrk

Ali jeste za zajtrk? Veliko žensk ne. Pravijo, da bodisi nimajo časa zjutraj ali pa preprosto ne zanima.

Na žalost, so zagotovo počutili kot wolfing navzdol čokolade, ko so prišli v pisarno, čeprav.

Velik, zdrav, hranljiv zajtrk je vedno najboljši način za začetek dneva. To vam naloži gor s pravimi hranil, potrebnih za blitz svojo pot skozi delo, in to bo tudi preprečilo ste dosegli za sladkorno močnim prigrizki sredi dopoldneva, ker si tako napolni.

load...

Obstaja veliko zdravih zajtrkov jeste, ampak moja najljubša je umešana jajca z lososom.

Vi ne potrebujete za delo Out

Prva stvar, mnogi od nas, da moramo storiti, ko se odločimo, da izgubijo težo, je zadeti telovadba.

In to je, ko naši cilji razpade, ker se zavedamo, da smo samo nimajo motivacije ali energije za to!

Vendar vam ni izšlo. Seveda, boste morali izvajati, vendar pa to ne pomeni, da boste morali potiti v telovadnici ob 6. Ure. Namesto tega, zakaj se ne bi malo bolj ustvarjalni?

Na primer, lahko greste kolesarjenje ali igrati odbojko. Lahko bi celo samo pranje avtomobila močno, ali igrajo frizbi na plaži.

Ali pa bi lahko samo ljubiva bolj pogosto...

Zmanjšajte svoj alkohol vnosa

Ok, tako da vam ni treba na dieto kot nekaj norega osebo ali zadeti telovadba kot bodybuilder, da izgubijo težo. Vendar vam morali narediti nekaj žrtvovati, in sekanje na pijačo, je eden izmed njih.

Alkohol je diuretik, kar pomeni, da je to res pitanje. In tako dolgo, kot boste obdržali sestrelitev cocktaile vsak vikend z dekleti, ti boš res borijo za nohte svoje cilje, izguba teže.

To je povsem v redu, da si privoščite pijačo ob koncu tedna. Ampak za zdaj, zakaj ne sledijo vsako alkoholno pijačo s kozarcem vode? Izrezovanje pijačo med tednom, je tudi dobra ideja.

Get Walking

Ko sem povedati ljudem, da bi moral hoditi bolj pogosto, če želijo, da izgubijo težo, vedno potegnite obraz, kot da sem jim povedal, da hodi z enega konca sveta na drugega.

Toda, ko sem rekel, hodi bolj pogosto, ne pomeni, da morate, da se stvari do skrajnosti. Namesto tega si lahko malo ustvarjalni.

Na primer, namesto ob dvigalu, v nadstropju 3, zakaj ne plezati po stopnicah?

Namesto da bi dobili izstop iz avtobusa na vaši postaji, zakaj ne bi dobili off tri postanke prej?

Namesto vožnje otroke v šolo, zakaj jih ne hodi?

Jejte Od manjših plošč

Pred 1960 je bila povprečna ameriška večerja plošča precej manjši, kot je sedaj. Za enega ali drugega razloga, je nenadoma dobila večji.

Te dni smo vsi jedli iz velikih plošč. In smo večinoma vsi izpolniti naše krožnike polne hrane, in se počutijo prisiljeni vse jesti

Velik psihološki trik je, da jedo iz manjše plošče. Še vedno boste zadovoljni, vendar boste izgubili tudi težo na dolgi rok.

Jejte več sadja

Sadje je zelo nizka na maščobe, in to je v vodi zelo visoka. Zaradi tega je odlična hrana za jesti, če ste iskali, da izgubijo težo.

Sadje lahko tudi napolni lepo. Avokado je zlasti res dobro vodenje nas prepriča, za dolgo časa.

Za res dvojno dol sadja, lahko da svoje sadne napitke, ali jih kupili iz trgovine. Sadne napitke so polnjene z bistvenimi mikrohranil, in lahko delujejo kot zdrav nadomestek za pitanje hrani, ki jo običajno zanašajo na.

Ne lačni

Pogosta napaka, da ko poskušate izgubiti težo sami stradati čez dan. Predvidevamo, da je to dobra stvar, ker mi ne jedo.

Toda, ko pride čas za večerjo, smo sotesko o vsem v hiši.

Ni v redu.

Bolje je, da obdržite svoj raven sladkorja v krvi ter uravnava pravilno prehranjevanje čez dan. Ne pretiravajte stvari, vendar snacking pametno boste preprečili prenajedanje kasneje v dnevu.

Sleep Več

Lahko spal res pomaga, da izgubijo težo? Seveda se lahko.

Raziskave so pokazale, da lahko spi eno uro, kot to počnete običajno pomaga, da izgubijo več teže. To je zato, ker spanje v bistvu nadzoruje svojo prehrano.

Ko ne bomo dobili dovolj spanja, menimo, otrpel in zlovoljen. Ampak veš kaj? Naši maščobne celice čutijo enako! Brez dovolj spanja, vaše maščobne celice borijo s tem, kar imenujemo "presnovni grogginess.« In čez čas, bo vaše telo sčasoma težko pravilno uporabljati insulin. Kaj se v bistvu zgodi potem je, da na teži.

load...