10 učinkovitih stvari, namesto štetja kalorij | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Hujšanje

10 učinkovitih stvari, namesto štetja kalorij

10 učinkovitih stvari, namesto štetja kalorij

Ko poskušate izgubiti težo, morate biti gori svoje maščobne zaloge, da vam z energijo, in to pomeni, da morate zmanjšati kalorij, ki jih zaužijejo. Toda, ali to res pomeni, da imate, da zabeležite vsako kalorijo, ki jo jeste? Veliko ljudi, ki zdaj pravi, da vam ni treba šteti kalorij sploh. Če želite, da shed funtov, vendar ne želite, da se spomnimo, da računajo vse kalorije, tukaj je deset nasvetov, hujšanje, ki vam bo pomagal, da to storite.

1. Ne pozabite na prvo pravilo hujšanje

Osnovno pravilo hujšanje je, da se premaknete več in jesti manj. Kako več znanstvenih o tem, kot da je verjetno izguba časa. Saj ne more biti točen o štetju kalorij v hrani vseeno, ker je označevanje živil ni vedno točna, kalorij v sveže hrane razlikujejo glede na letni čas, in različni ljudje absorbirajo kalorij na različnih stopnjah. Naj bo vaš program za hujšanje enostavno in bo veliko lažje slediti.

2. Uporaba manjših plošč

To je še eden od presenetljivo učinkovitih nasvetov za hujšanje. Sliši se tako preprosto, vendar je to zelo učinkovit način za nadzor nad tem, koliko jeste, in vam ni treba, da se nikjer v bližini žepni kalkulator. Ko služimo našo hrano na pladnju, a smo služijo ven dovolj za zapolnitev ploščo. Get manjši krožnik in ga ne bodo mogli služiti do čim več hrane. Ko ste pojedel svoj obrok, boste komaj opazili razliko, saj bodo vaši možgani vas napeljejo, ki pove, da ste zaužili polno krožnik hrane.

load...

3. Stop jesti ničesar, kar ne naredi nič za svoje zdravje

Preprost način za zmanjšanje kalorij, ne da bi jih šteje je, da jedo samo stvari, ki jih poznate, se dogaja, da nekatere prehranske koristi, saj so zdrava hrana in nizkokalorično hrano ponavadi eno in isto stvar. Izrežite soda, sladkarije, predelano hrano, in porabijo več napitke, sadje in svežo hrano namesto. Ti bodo dobili vso prehrano, da vaše telo potrebuje za veliko manj kalorij.

4. Imeti jajca za zajtrk

Lahko izgubijo težo, ki jih preprosto spremembo, kaj jeste za zajtrk. Študije so pokazale, da če ješ jajca za zajtrk namesto žita kašice, kot so okrogle žemljice in žit za zajtrk, se boste počutili manj lačen kasneje v dnevu. V eni študiji so raziskovalci ugotovili, da so ljudje, ki so jedli jajca za zajtrk izgubil 65% večjo težo, kot tisti, ki so jedli tudi žita, ki temelji zajtrk.

5. Get vaja, kjer si lahko

Povečanje telesne aktivnosti, je pomembno, če želite, da izgubijo težo in lahko to storite v nekaj zelo preprostih načinov. Tako kot delajo, si lahko ogledate načine za povečanje vaše telesne aktivnosti vsak dan. Lahko hodi namesto da bi taksi. Po stopnicah namesto z dvigalom. Voziti kolo, da ne deluje kot ob avto.

load...

6. Jejte več zelenjave

Še eden od veliko nasvetov za hujšanje je zmanjšanje kalorij, ne da bi v resnici poskuša z dodajanjem več zelenjave na krožniku ob obrokih. Visoke zelenjava vlaken so nadvse hranljiv in se vas bo občutek polne, za dolgo časa. Poskusite samo dodal en dodaten del zelenjave in da bo ostalo manj prostora na vašem krožniku za bolj kaloričnih živil.

7. Jejte več beljakovin

Obstaja veliko dokazov, ki kaže, da beljakovin zmanjšuje lakoto in opekline maščobe. Protein je zelo zadovoljujoče in to vam bo pomagal ustaviti snacking kasneje. Prav tako pospeši metabolizem, tako da boste spali off kalorij hitreje. Uživanje beljakovin bo pomagal zgraditi mišice, pa tudi zato, ker ste izgubili težo, boste začeli videti veliko bolj vitko, in monter kot dobro.

8. Get dovolj kakovostnega spanja

Pomanjkanje spanja je povezana z debelostjo. Ocenjuje se, da ne dobi dovolj kakovostnega spanja poveča tveganje za debelost kar za 55% pri odraslih in 89% pri otrocih. Ko ste utrujeni, boste lačni in da bo vodila k tebi jedo prigrizke, če ne boste res potrebujejo, da. Poskusi, da bi dobili v posteljo malo prej in dobili dobre sedem do osem ur spanja vsako noč. To bo pomagalo zmanjševanje apetita čez dan.

9. Zmanjšajte rakovic

Zmanjšanje ogljikovih hidratov v vaši prehrani vam bo pomagal izgubiti težo, zato zmanjšati sladkor in škrobnih živilih, kot so testenine, kruh in krompir. V študiji 53 prekomerno telesno težo žensk, udeleženci, ki so dani na dieti z nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov izgubili dvakrat več teže kot tisti, ki so z nizko vsebnostjo maščob, kalorično nadzorovano dieto.

10. Uporaba kokosovo olje namesto jedilnega olja

Kokosovo olje ima nekaj neverjetno lastnosti, ko ga uporabljate za kuhanje hrane. Zamenjaj svojo običajno kuhanje olje kokosovo olje in se bo zmanjšala svoj apetit in povečanje vaš metabolizem. Neka študija je odkrila, da jedo kokosovo olje pomaga zmanjšati dnevni vnos kalorij za 256 kalorij.

Katere so vaše najljubše nasveti hujšanje?

load...