10 zdravih prehranjevalnih navad suhih deklet | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Hujšanje

10 zdravih prehranjevalnih navad suhih deklet

10 zdravih prehranjevalnih navad suhih deklet

Vsi smo rojeni precej enake oblike in velikosti, tako da kako je to, da so nekateri izmed nas ostal suh in nekateri od nas pa ne? Zdravstvene razmere na stran, razlog, seveda, leži v izbire življenjskega sloga, ki jih sprejemamo, kot smo rastejo starejši. Kaj jemo in koliko smo se izvaja, ko smo mladi igra veliko vlogo pri tem, ali smo tanke, ker smo razvili te vrste navad, ko smo mladi. Ampak, lahko slabe navade opusti in sprejeti dobri, tako da se glasi teh 10 zdravih navad skinny dekleta in začeti na vaši poti k tanjši in vam serviser:

1. Jejte svežo hrano, ne pa vnaprej pripravljeni

Kot splošno pravilo palca, bo sveža hrana vedno bolje za vas, kot vnaprej pripravljene hrane in konzervirane hrane. Jejte svežo zelenjavo, sveže sadje in kuhamo s svežimi sestavinami; bo takoj zmanjšati kalorij, ki jih bodo vzeli na krov od dodatkov in konzervansov, ki jih najdemo v pripravljene ali konzervirane hrane.

2. Vaja nadzor del in ne pozabite - nimate počistiti ploščo

Kuhanje doma, je najbolje, saj dobiš za odločanje o sestavinah in velikosti porcij. Ne preobremenite ploščo, kuhamo več zelenjave in ne pozabite, da jedo samo tisto, kar potrebujete. In ne pozabite, kljub temu, kar tvoja mati naučila, ti ne bi bilo treba vedno jasno vaš krožnik, če ste imeli dovolj jesti.

load...

3. Jesti samo, ko ste lačni

Naj bo navado, da jedo le takrat, ko ste lačni, in ne zato, ker si je dolgčas, čustvene ali zgolj iz navade. Vaše telo vam bo povedal, kdaj potrebuje hrano in ni potrebe, da bi jedli, ko niste lačni.

4. Okusite hrano, uživajo vsak ugriz

Vzemite si čas s hrano in uživajte hrano. To je vedno bolje, da bi sedel za mizo, da bi jedli, in ne za mizo pri delu ali kavču doma. Motečih dejavnikov, kot so televizija ali računalnik bo dejansko, da jeste več, zato si vzemite čas, pravilno žvečiti in dati svojemu telesu priložnost, da vam povem, ko so polne.

5. Stand up več

Raziskave so pokazale, da če sediš za več kot eno uro ali tako, vaše telo upočasni nastajanje encimov, ki gorijo maščobe do 90%. Suhi ljudje nikoli ne more sedeti pri miru dlje časa, tako da si list iz svoje knjige in se prepričajte, da vstane in hodi okrog malo, vsaj enkrat na uro.

load...

6. Ne jesti visoko kalorično hrano Po večernem obroku

Izogniti skušnjavi, da se umirijo z barom čokolade in pločevinko sode vsak večer in nastavi si "ne jesti po večerji" pravilo. To je, koliko ljudi je kup na funtov, tako da, če se počutite peckish, nekaj sveže sadje namesto tega.

7. Walk več in izberite stopnice namesto dvigala

Hoja je najlažji način, da bi dobili vajo brez potrebe za obisk telovadnice ali nakup kakršne koli opreme. Bodite živahne sprehod v času kosila, izberite stopnice namesto dvigala in pustite avto doma, ko lahko. Vse dodaja do več kilogramov požganih in boste komaj opazili, da ste telesno.

8. Zdrava zajtrk je vaš prijatelj 

Vprašajte katerega koli suho dekle, kar je imela za zajtrk in bomo stavil, da ga ni preskočiti v celoti. Vedno jedo zdrav zajtrk vsak dan, saj je strel začne vaš metabolizem in vam bo pomagal izogniti skušnjavi komu preveč prigrizki kasneje.

9. Izrezani sladko in kremasto kave

Če ste vedno zgrabi kavo zjutraj, potem bi bilo črno. Ne pozabite, mleko je zasnovan po naravi hitro zrediti teleta, tako da "bo storijo enako za vas! Nekaj ​​preprostih sprememb, kot to lahko hitro dodate do nekaj izgubljenih kilogramov.

10. Pijte veliko vode, da boste trim in vitek

To je enostavno zamenjati signalov lakote s tistimi od žeje, zato poskrbite, da pijete veliko vode čez dan. Tako vam ne bo bedastoča v jedo več, kot ga potrebujete.

Ali veste, nekaj drugih zdravih navad skinny dekleta?

Vas prosimo, da delite svoje zdrave nasvete prehranjevalnih v komentar oddelku spodaj.

Ostanite srečni, zdravi in ​​lepi!

load...