10 zlatih pravil za učinkovito hujšanje, ki ga morate vedeti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Hujšanje

10 zlatih pravil za učinkovito hujšanje, ki ga morate vedeti

10 zlatih pravil za učinkovito hujšanje, ki ga morate vedeti

Ko je določeno, da izgubijo težo, so kvote zložene proti vam. Obstaja toliko pasti, ki lahko sodijo v to vas bo postavil nazaj, je lahko zelo enostavno samo odreči, in morda poskusite znova še en dan. Ampak, če sledite nekaj preprostih pravil, ki jih lahko izgubijo težo varno in ga lahko hranite off. Torej, če želite, da bi izboljšali svoje možnosti za uspešno hujšanje, sledite tem deset zlatih pravil za hujšanje.

1. Ne poskušajte shujšati prehitro

Nimate pridobiti težo čez noč in ne morate poskusiti in ga izgubiti na tak način ne. Naša telesa ne marajo nenadne spremembe v prehrani in, če sploh kaj, bo vaše telo upre z nenadno izgubo teže, ki upočasnjuje vaš metabolizem. Cilj, da izgubijo težo postopoma in ste bolj verjetno, da uspeh in bolj verjetno, da bo težo off kasneje.

2. Ne izpuščajte obrokov

Še en učinkovit nasvet hujšanje je, da obroki manjši in bolj zdravo, vendar ne v celoti, ne izpuščajte obrokov. Preskakovanje obrokov bo samo vas lačna kasneje in potem ste verjetno, da bi pokrile in jesti še več.

load...

3. Nadzorni velikosti obroka

Naslednja učinkovit tip hujšanje je, da se spomnimo, da je potrebno do dvajset minut, preden se bo vaše telo vam povem, da ste v celoti, zaradi česar velikosti del zelo pomembna. Kot grobo vodilo, naj bi del hrane ne sme biti večji od vašega stisnjene pesti.

4. Dodajte več veggies v svojo prehrano

Zelenjava je vaš najboljši prijatelj, ko se trudijo, da izgubijo težo. Cilj, da bi vsak obrok vsaj 50% zelenjave, saj vas napolni in vam s hranili, ki jih potrebujejo, vendar brez vseh kalorij.

5. Redno telovadite

Ste izgubili težo, ko ste spali več kalorij, kot jih porabijo, in ne boste spali veliko kalorij sedi pred televizorjem! Nimate postati suženj v telovadnici, da izgubijo težo, vendar morate biti aktivni. Torej, naš naslednji učinkovit tip hujšanje je, da izboljšate svojo telesno dejavnost, ki gredo ven na sprehode in kolesarjenje. Vse vrste telesne dejavnosti bodo spali off nekaj več kalorij.

load...

6. Ostanejo hidrirani

Pogosto napaka žejo za lakoto, zato poskrbite, da pijete veliko vode. Ti naj bi pitje približno dva litra vode na dan. To vas bo hidrirani in to vam bo pomagal, da občutek sitosti.

7. Jejte manj, bolj pogosto

Uživanje manjših obrokov, bolj pogosto, bodo pomagali, da vaš metabolizem na višji stopnji in tudi vam pomaga izogniti snacking med obroki in to je še ena izmed učinkovitih nasvetov za hujšanje. Če jeste šest manjših obrokov na dan, namesto treh velikih tisti, boste lažje shujšati.

8. Ljudem povejte, da ste se trudijo, da izgubijo težo

Ne bo sram, da ste se vkrcajo na načrtu hujšanje, povej vse svoje prijatelje in družino, da ste. Na ta način boste dobili pomoč in nekaj podpore in ne bodo poskušali in vas ne zavedejo z napačnimi vrst hrane.

9. Ne tehtajo sami vsak dan

Kako na tehtnico vsako jutro je lahko kontraproduktivno, saj bo vaša teža gre gor kot dol, tudi če se potrudiš, da izgubijo težo. Naj vas ne odvrne ta nihanja, držijo svojega načrta in tehta se le enkrat na teden.

10. Spremljajte svoj napredek

Ko poskuša doseči katerikoli cilj, zapisala svoje cilje in spremlja svoj napredek bo vedno pomagal. Vodite dnevnik kaj jeste, in ko jo jeste, in to vam bo pomagal spremljati svoj napredek. Prav tako, kakor je dosegljivih mejnike na poti in nagradite sami, ko ste jih dosegli.

Ali imate druga pravila učinkovito hujšanje?

Ostani lepo, veselo in zdravo!

load...