9 nasvetov, kako se motivirati, da izgubijo težo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Hujšanje

9 nasvetov, kako se motivirati, da izgubijo težo

9 nasvetov, kako se motivirati, da izgubijo težo

Izguba teže je zastrašujoče naloga, saj vsakdo, ki je kdaj moral storiti, da lahko potrdim. Razlog za to je, da je učinkovito hujšanje pomeni spremembo svojih prehranjevalnih navad trajno, in ti so razvili zgodaj v življenju, zaradi česar je zelo težko, da se znebite njih. Ampak ne obupa, ker imamo nekaj trikov, ki vam pomaga ostati na pravi poti, tako da tukaj so devet nasvetov o tem, kako priti motivirani, da izgubijo težo:

1. Ne Obuzimati

Včasih začnete zelo motivirani, odločeni, da gredo ena velikost nižje v nekaj mesec. To je težko in na neki točki bo vaša motivacija dobili trese. Privoščite si počitek, strokovnjaki predlagajo, tu in tam, ko se počutite, da je postalo zelo težavno. Ne pozabite, da niste stroj, ti si človek in to je povsem naravno, da ne moreš biti ves čas motivirani, da v enaki meri.

load...

2. Ne da si težko

Torej, si zašel iz strogo dieto in zdaj sovražiš sami za to. To je eden od najzanesljivejši način, da izgubijo bitko s prekomerno težo. Prva stvar, da se sprijazniti s, ko ste se odločili, da shed teh kilogramov, je, da je dolgoročni projekt, to ni nekaj, kar se lahko opravi v nekaj tednih. To je, če želite, da se sprememba bi bila stalna in se izognili vse te stranske učinke, kot so pridobivanje vso svojo staro težo nazaj in še več, ko ste prenehali vaše prehrane. Pomislite dolgoročno. Glede na to, podlegla sladoled enkrat na teden, je zelo majhen greh.

3. Razmislite pozitiven

Še en nasvet o tem, kako se motivirati, da izgubijo težo, je, da začnete razmišljati pozitivno. Ja, vemo, da je banalna, ampak to je zato, ker je to zelo pomembno. Če je vaš glavni razlog za želijo izgubiti težo, je zato, ker sovražiš, kako izgledaš, ali zato, ker je nekdo drug - to je še slabše - misli, da si ogledate slaba in vas pritiski v tanjša, boste dobili ničesar, ker bo hujšanje stresno afero. Namesto, pogled na stvari iz pozitivnega vidika. Imate veliko telo in želite, da je zdravo telo kot dobro.

load...

4. Plan

Načrtovanje svoje korake je še en velik namig o tem, kako se motivirati, da izgubijo težo. To je vedno lažje, da imajo sistem, da sledijo v takih dolgoročnih prizadevanj, namesto da bi jo igrajo po posluhu, mešanje prehrano in vadbo režim, in tako naprej. Torej, načrtovati svoje obroke za cel teden, načrtovati svoje telovadnice obiske in se držijo načrta. To je dejal, ne pozabite - ena slip ni konec sveta, samo poskusite ne dovolite, ti zdrsne dobili, da je preveč.

5. Dream velika, deluje majhna

To pomeni, da nastavitev si majhne, ​​dosegljive cilje. To je še ena prednost, ki imajo načrt obrokov in vadbe. Namesto da bi si oči na prelivanje 5 kilogramov več kot mesec dni, nastavite si drug cilj, kot teden dni brez čokolade, če čokolada je tvoj strup izbire. Najprej boste počutili odlično, ko jo dosegli. Po drugi strani se bo povečala vaše zaupanje, da lahko to storite!

6. Bodite pripravljeni

Pogovarjali smo se o zdrsov iz prehrane, ampak jo je treba ponoviti. Dovolite si občasno razvajanje, če je vse skupaj hujšanja se začenjajo vas poudariti, in bo jasno o njej od začetka, to pomeni, biti pripravljeni, da boste zdrs. To vam bo pomagalo ohraniti vašo pozornost, ker ne boste imeli živčni zlom vsakič, ko se prepustite v prepovedano sladkarije. Kaj je bolj pomembno, je, da če ste pripravljeni, ste manj verjetno, da jo izgubijo in stvari sami, misleč, da ko ste spodrsnilo, lahko tudi gredo na dno hriba.

7. Spremljanje uspešnosti

Kako se motivirati, da izgubijo težo? Spremljajte svoj uspeh. Obstaja tanka črta med sledenjem svojo izgubo telesne teže in že kaj obseden z njim, ampak to je tam, vseeno. Stehtamo se vsak dan in si zapišite številke. Nato jih uporabljajo, da bi preprosto tabelo, ki bo povečal vašo motivacijo, ko boste začeli počutiti v obraz skušnjavi šibka. Videli, kako daleč imaš vam bo dala moč za nadaljevanje. To lahko spremljajo s foto dnevnik, tako da lahko dejansko videli na lastne oči, kako dobro delaš.

8. Pozabite modele pisti

To je nasvet, da bi dali ali dobili od svojega najboljšega prijatelja - pripenjanje fotografijo super-krasen modela na vratih hladilnika za povečanje motivacije. V bistvu, so raziskovalci ugotovili, da je to kontraproduktivno. Problem je, da je fotografija super-krasen modela ustvarja nerealna pričakovanja in nerealna pričakovanja seveda povzroči okvare in misli "Oh, kaj je smisel, ne bom nikoli videti kot ona." Da bi preprečili takšne misli, držijo naše druge nasvetov o tem, kako se motivirati, da izgubijo težo, in če imate predstavljati popolno podobo, si predstavljajte svojo popolno sliko, kako si želite videti. No, to je nekaj, kar realno.

9. Get skupino za podporo

Ljudje, ki lahko najbolje razumejo, kaj ste šli skozi, so tisti, ki gredo skozi isto stvar. To je kot prenehanje kajenja - to je veliko lažje, če se lahko pogovorite s podobno mislečimi ljudmi. Internet je poln forumih in oglasnih deskah v vseh mogočih temah, in hujšanje je zimzelena. Torej, če nimaš prijateljev, ki se trudijo, da izgubijo težo ob istem času kot ti, priti v stik z ljudmi, ki so. Boste lahko, da spodbujajo medsebojno bolj smiselno in pomaga uspeh drug drugega.

Kako se motivirati, da izgubijo težo? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...