Ali želite, da se za božič iztrebi nekaj kilogramov? tukaj je, kako | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Hujšanje

Ali želite, da se za božič iztrebi nekaj kilogramov? tukaj je, kako

Ali želite, da se za božič iztrebi nekaj kilogramov? tukaj je, kako

"Če bi le lahko izgubijo težo v času, za božič...."

Mnogi od nas so to povedal, in skozi vse leto smo slišali ljudje mutter, "Če bi le lahko izgubijo težo, ki jih je konec tedna."

Vzdih.

Če bi le.

Prašijo nekaj kilogramov v času, za božič še zdaleč ni enostavno. Konec koncev, smo že v decembru in Božiček daje njegov sani zadnjič čist preden se začne. To v bistvu pomeni, da ste iskali, da izgubijo težo zelo hitro. Verjetno ste želeli, da se prilega v lepo obleko za božič, ali pa morda iščete za slim navzdol, preden se spravite v Turčijo večerjo in vsemi našitki.

load...

Ne glede na vaše razloge, imamo odlično božično darilo za vas: 10 top nasvetov o tem, kako shed nekaj kilogramov v času praznikov. Oglejmo si oglejte!

Zmanjšati na natrij

Ja, vsi vemo, da je sol je slabo za naše bokov, vendar je večina od nas verjame, da je vse, kar morate storiti, izrežemo dodane soli.

Vendar to ni čisto tako. Medtem ko je liberalno škropilne kuhinjske soli preko vaše obroke vsekakor slabo za vas, je le predstavlja približno 25% naše natrijevega vnosa. Ostalo prihaja iz soli, ki je že v naših obrokov.

load...

Na primer, predelane hrane polna soli, kot so granolo palice in pločevinke tuna v pločevinkah. Poleg tega lahko restavraciji kuhar biti liberalni s soljo preveč, razen če jim povem, da bi ga ustavili.

Preden se odločite vaš naslednji obrok, skrbno preučiti vsebnost soli. Preverite sestavine, naredite nekaj predhodnih raziskav.

Pijte veliko vode

Raziskave je močno na strani vode in kaže, da ljudje, ki pijejo veliko H2O izgubijo več teže kot folk, ki se odločijo, da ga ignorirajo in namesto piti sode.

Torej, če je kriv užitek tvoje je soda pops, energijske pijače, alkohol in kavo, zdaj je čas, da stopijo na zdravstveno strel. Zamenjaj sladkim pijačam za vodo, v pripravah na božič in boste lahko, da si privoščite nekaj vina, ko se svečanosti pridejo.

Razbremenite svoje breme

Da bi zmanjšali svojo obremenitev, ki jih potrebujete, da postane redna. Če imate samo 1 - 2 iztrebljanja na dan, ali če imate še manj, da boš hodil okrog z dodatnim težo.

Odličen način, da postane bolj redno in premik nekaj več kilogramov, se z uživanjem več vlaknin. Priporočen dnevni vnos za ženske je samo 25g, ampak zato, ker ste iskali, da do svoje igre, preden Božiček iztisne skozi dimnik, morate pogledati za povečanje vnosa z dodatnim 10 - 15g. Začnite dan z bogatim skledo žgancev in ste že na pravi poti.

Še en odličen način, da se stvari premikajo, je s pitjem skodelico tople vode z limono. Lahko se to storite zjutraj ali tik pred spanjem - ali oboje. Lemon voda bo znižanje pH v želodcu, ki pa aktivira prebavnih encimov. V bistvu, je dobil stvari premikajo.

Če moraš jesti sladico, poskusite Dark Chocolate

Vsi smo radi jedo sladico zdaj in potem. To lahko obrok občutek vredno, in mi preprosto ne more upreti okus.

Ampak sladke dobrote so samo ni dobro za vas, še posebej, če ste poskušali shed nekaj kilogramov. Če že morate jesti sladico, morate zamenjati običajne tiste s kosom ali dva temne čokolade.

Temna čokolada vsebuje veliko manj sladkorja, kot so torte in pite, in to tudi spodbuja zdravje srca.

Cut Out junk food

Junk hrana je lopov igre tukaj, in morate nujno izogibati VSE junk hrane. To pomeni, da ne more imeti niti enega samega burger med zdaj in božič, ker je znesek težo boste pridobili iz njega, ni vredno razmišljati o tem.

Drži Za polnovrednih živil

Morali bi držati naslednjih rek od danes pa božič:

"Če je mati narava ni uspelo, da bi se izognili."

V bistvu, boste morali, da se držijo naravnih polnovrednih živil, da vaše telo prepoznava kot čisto gorivo. To bo odzval s presnovo in razgrajanjem zelo hitro, kar bo pomagalo shed nekaj več kilogramov.

Z vztrajanjem na polnovrednih živil pomeni, da boste lahko jedo sadje, žitaric, mleka in mlečnih izdelkov, fižol, meso, jajca, perutnino in škrobnih zelenjavo. Spravi se na njem.

Izogibajte lestvice

Moral bi se izognili lestvice med zdaj in Božič preveč. Zakaj obsesivno preveriti, da vsako jutro in raste obupani, da se ni nič spremenilo? To vam ne bo dal v zdravi pameti, in da bi iztiril svojo motivacijo. Morate preveriti lestvice, potem ko je Božič prišel samo.

Delo Out In The Morning

Ko spotaknemo iz postelje in spada v kuhinjo po 7h, telovaditi, je zadnja stvar, na pamet. Vse kar želim je, da skodelico kave in masla nekaj toast, hkrati pa obžalujejo dejstvo, da imaš en dan dela, da priti skozi.

To je ključnega pomena, čeprav je, da uporabite te zjutraj vodijo do božiča kot priložnost za delo ven. Delo svojo abs zjutraj lahko Obrezovanje palcev z izbočenim pasu in pospeši vaš metabolizem. V bistvu, to določa ton za preostanek dneva

Vse, kar potrebujete, je po petih minutah visoke intenzivnosti osrednjega dela in si vse urejeno.

Jedo velik zajtrk

Veliko ljudi, ki bodisi imajo zelo malo za zajtrk, kot kos kruha in skodelico kave, ali pa ga preskočite celoti. Ampak to samo naredi si lačen takoj, ko prideš v službo, in to vam povzroča prigrizek. To pa lahko privede do telesne mase.

Namesto tega bi morali napolniti se z bogatim in zdrav zajtrk, ki vsebuje vsaj 300 kalorij. To vas bo transport za nekaj ur, in ne bo povzročila nekoristno snacking.

Kick navade

Če imaš slabo navado, kot so kajenje, pitje alkohola ali prekomerno snacking, si je vsekakor treba poskusiti, da je udarna med zdaj in božič. To bo pomagalo veliko.

load...