Kaj je najboljši način za hitro izgubo teže? 10 učinkovitih nasvetov za izgubo teže | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Hujšanje

Kaj je najboljši način za hitro izgubo teže? 10 učinkovitih nasvetov za izgubo teže

Kaj je najboljši način za hitro izgubo teže? 10 učinkovitih nasvetov za izgubo teže

Možno je, da izgubijo težo hitro in ne potrebujete nobenih neokusen slaven diete ali čudežne tablete, da to storite. Lahko, v resnici, varno izgubili tri ali več funtov na teden, ki jih le po zdrave prehrane in z veliko vaje. Če ste pravkar spali 500 kalorij več, kot jeste, vsak dan v tednu, ko so pripravljeni izgubiti vsaj 1 - 2 funtov v teži in tukaj so deset učinkovitih načinov za to:

1. Napolnite sadja in zelenjave

Pile svoj krožnik z zelenjavo in jesti sveže sadje za prigrizke. Sadje in zelenjava so preprost način, da vas napolni v manj kalorij, zato se poveča porcij teh zdravih živil, in to vam bo pomagal zmanjšati porcij za najbolj pitanje živil.

2. Get hitro poruši vadbo

Če se vam zdi dolgočasno početje dolge treninge, nato pa se hitro pet minut rafali vadbe, kjer in ko boš lahko. Skoki fantov v televizijskih reklamah ali po stopnicah, namesto dvigala na delovnem mestu, in vsi ti mini treninge bo kmalu gori v deleže v kalorij gorenja.

load...

3. Vedno se čas za zajtrk

Vedno ima nekaj za zajtrk, ali boste izgubili energijo kasneje in jih mika v prehranjevanje nepotrebno prigrizek. Cilj za okoli 300 kalorij zajtrk, da nastavite za zjutraj; nekaj podobnega ovsena kaša z orehi, banane in svežih jagod, ali arašidovo maslo na neki celotno toast zrn, na primer.

4. Jejte doma in nadzorovati svoje dele

Boste presenečeni, koliko kalorij boste lahko zmanjšali za kuhanje sebe in jedo doma. Ko kuhate sami, lahko nadzorujete porcij in veste, kaj je šlo v hrani. Restavracija hrane in pripravljeni obroki pogosto vsebujejo veliko več kalorij, kot jih potrebujejo za.

5. Osredotočite se na ravnovesje v vaši prehrani, ne pa stradanja

Kaj je najboljši način, da izgubijo težo hitro? No, to je definitivno ne gre za stradanje in postom. Izguba teže hitro je toliko o ravnovesju, saj gre za izrezovanje vse dobrote! Pri pripravi jedi, razmišljati o stanju različnih vrst živil in spreminjajo svojo prehrano, tako da boste dobili veliko pustega mesa, rib, svežega sadja in zelenjave. Preprosto stradajo sami ne bo delovala, ker ne boste imeli energije, da bi opravljali kakšno vajo in se lahko celo, da si bolan.

load...

6. Očistite svoje omare in se znebite vseh visoko kalorično skušnjav

Boste dobili želja, da čisto vse visoko kalorično hrano iz vaše omare in hladilnik da bi se izognil vsem skušnjavam. Naj bo vaš um pripravljen, da boste to palico storiti, da vaše obljube in boste izgubili težo.

7. Spremenite svoje navade in rutine

Saj ne, da bi dobili vse vroče in poten v telovadnici, da izgubijo težo. Lahko le spremeniti nekaj navad. Če običajno jedo kosilo v službi, nato pa sedi in bere knjigo, se sprehodili okoli bloka po kosilu namesto. Spremenite svoje rutine, tako da se boste izognili časov, ko bi sicer dosegli za prigrizek in narediti nekaj zdravega namesto.

8. Zmanjšajte pozno ponoči kalorij

Še eden od učinkovitih nasvetov za hujšanje je, da bi se izognili prehranjevanja pred spanjem. Cilj, da bi jedli dve tretjini vaš dnevni vnos kalorij čez dan in ga ne zapusti vse dokler večernim obrokom. Morate gorivo, da gorijo, čez dan, tako da dobite kalorij, ko jih potrebujete, ne samo preden greš v posteljo.

9. Najti načine, da gorijo kalorij, da boste uživali

Nobenega dvoma ni, da izvaja bodo spali kalorij, vendar ni nujno, da teče na tekočem traku v telovadnici. Če ste našli nove zabave, ki jo uživajo in ki vam bo dala več gibanja, nato pa komaj boste opazili, da ste jih delaš. Lahko traja tudi do športa, pridružite kolesarski klub ali pa samo oprati svoj avto namesto z avtopralnico! Ne pozabite, če je kurjenje kalorij, potem je to pomaga, da izgubijo težo.

10. Naj revija svoj napredek

Vodite dnevnik kaj jeste, kaj vaja vzameš in koliko teže boste izgubili. To ne bo vse gladko in morda boste ugotovili, da je vaša teža še gre spet, včasih; ampak sledenje, kaj jeste in koliko vaje ste dobili boste lažje razumeli, kje so kalorije prihajajo in kje so dobili spali off.

Kaj je najboljši način, da izgubijo težo hitro? Ali imate druge nasvete hujšanje? Vas prosimo, da jih delite v komentar oddelku spodaj.

load...