Kaj jesti, da izgubijo težo? 10 zdravih prehranjevalnih nasvetov | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Hujšanje

Kaj jesti, da izgubijo težo? 10 zdravih prehranjevalnih nasvetov

Kaj jesti, da izgubijo težo? 10 zdravih prehranjevalnih nasvetov

Izguba teže je ne samo o tem, kaj jeste. To je tudi o tem, kdaj jeste, kako ješ in tudi če jeste. Osnovna pravila so prehranjevalne so zelo preprosta: z nizko vsebnostjo maščob, sveža zelenjava in sadje, zmanjšal nazaj na sladkor in sol, in se vajo. Namesto samo vam meni zdravih, nizke hrane energijsko vrednostjo, ki vam bo pomagal, da izgubijo težo, v tem položaju smo vam deset nasvetov o tem, kako lahko jeste pametnejši deset zdravih nasvetov prehranjevanja:

1. Razmislite o živilih, ki jih lahko dodate v vašo prehrano

Ko razmišljamo o izgubi teže, smo na splošno misliti kaj hrane, da lahko skodelica iz naše prehrane. Drugačen način, da pogled na to je z razmišljanjem o živilih, ki jih lahko dodate. Dodajanje nove sorte sadja in zelenjave na vaš nakupovalni seznam, in poskusite in jesti več zelenjave pri vsakem obroku, in jesti sadje kot sladico, ker več sadja in iz zelenjave jeste, manj pitanje jedi boste potrebovali.

2. Osredotočite se na hrano, ko jeste in uživajte vsak grižljaj njo

Jedo pred televizorjem je za veliko ljudi postalo norma, vendar študije so pokazale, da so ljudje, ki to lahko porabijo do štirideset odstotkov več kalorij, kot tisti, ki izklop televizorja. Če ste moti, medtem ko jeste ste bolj verjetno, da preveč jesti, da sedi za mizo in uživajte hrano, in to vam bo pomagal izgubiti težo.

load...

3. Začnite dan z bogatim zajtrkom

Preskakovanje zajtrka je res slaba ideja, kot zajtrk strel začne vaš metabolizem in ga skrbi, da ste šli skozi dan. To je najbolje, da imajo dober velika, uravnotežen zajtrk, ki vam bo dala ogljikovih hidratov, beljakovin in malo maščob. To bo vaš krvni sladkor stabilen in vas izognili občutek, da je treba surovega ven na kosilo.

4. Naj dnevnik hrane

Naj podroben dnevnik o tem, kaj jeste vsak dan, in če sem iskren! Ob koncu dneva, ko si ogledate svoj dnevnik, boste morda presenečeni nad tem, koliko in kaj si jedel. Dejanje pisanja v reviji bo tudi vam dvakrat premisliti o nepotrebnih snacking.

5. Snack, vendar snack pametno

Nutricionisti se strinjajo, da je bolje, da prigrizek, kot je poskusiti in ignorirati lakoto, nato pa se znajdete prenajedanje, ko boste na koncu dobili na obroke. Bodi pameten s prigrizki, ki ste jo izbrali, čeprav. Sveže sadje je prav tako sladko in zadovoljujoče, kot da ni zdrav prigrizek, na primer.

load...

6. Posekali del velikosti ne število obrokov

Sekanje je veliko, veliko lažje kot izrezovanje in bi verjetno komaj opazili razliko, če boste zmanjšali svoj delež velikosti malo naenkrat. Eden izmed najlažjih načinov za to je, da kupujejo nekaj manjših plošč!

7. Jejte solato pred svojim glavnim obrokom

Jedo solato pred glavnim obrokom je lep način za začetek in da vas bodo napolnili z nizko kalorično vlaken pred svojim glavno jed. Preprosta solata brez težkih prelivom je najboljši in, ko imaš v navado, da počne, bo to šele postali naravni del vaše rutine.

8. Pijača veliko vode

Mi lahko dejansko zamenjali žejo za lakoto, zato se prepričajte, da pijete veliko vode čez dan. Ne samo, da je to dobro za vas tako ali tako, bo tudi vas napolni in da se boste počutili kot jedo manj.

9. Odvrnejo sebe iz hrane

Dolgčas lahko bi si želeli, da bi jedli, tako da, ko boste čutili potrebo, da bi jedli, in veste, da v resnici ne potrebujete, nato pa pojdite na sprehod ali po telefonu prijatelja. Samo naredi nekaj, kar vas bo zasedel in traja vaš um off prehranjevanja.

10. Jejte v bolj pogosto

Obstaja veliko koristi, da jedo na to, če ste nekdo, ki gre ven jesti ob vsaki priložnosti, nato poskusite rezanje malo nazaj. Ko jeste doma, boste točno vedeli, kaj se dogaja v vaši hrani, lahko nadzorujete porcij in bodimo pošteni, to je tako vabljivo, da imajo dodaten del sladico, ko je vse, kar morate storiti klic preko natakar!

Kaj jesti, da izgubijo težo? Prosim, vas prosimo, da delite svoje lastne zdrave nasvete prehranjevalnih v komentar oddelku spodaj.

load...