Kaj jesti za hujšanje? 10 živil, ki spodbujajo hujšanje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Hujšanje

Kaj jesti za hujšanje? 10 živil, ki spodbujajo hujšanje

Kaj jesti za hujšanje? 10 živil, ki spodbujajo hujšanje

Izguba teže je samo primer kurjenje več kalorij, kot jih porabijo. Sliši se preprosto in enostavno, vendar boste prav tako želeli, da občutek sitosti in uživajte hrane preveč. Obstajajo nekatere vrste hrane, ki vam lahko pomagajo shujšati, nekateri, ki poveča vaš metabolizem, tako da gorijo kalorij hitreje in nekateri, da se boste počutili siti, vendar z manj kalorij. Torej, da bi lahko imeli svojo torto in jo (! Nizko kalorično torto, seveda) jesti tukaj je nekaj živil, ki spodbujajo izgubo teže:

1. Grenivka

Pojej za zajtrk ali pa jo uporabite kot solatnim prelivom, je bila grenivke je razvidno iz raziskave, da pomaga ljudem, da izgubijo težo hitreje. Menijo, da uživanje grenivke ali pitja grenivkinega soka zmanjšuje raven inzulina, ki pomaga pri zmanjševanju telesne mase.

2. Juha

Druga hrana v našem seznamu živil, ki spodbujajo izgubo telesne teže je juha. Lahko jesti večji volumen z manj kalorij, ki jih jedo juho. Dober in hranljiva zelenjavna juha bo potešite lakoto in pustil občutek polne, vendar pa ima veliko manj kalorij kot celoten obrok.

load...

3. Sadje

Vi že veste, da sadje je dobro za vas, ampak poskusite prigrizek z nekaj sadja pred vašim glavnim obrokom. Vlakno iz sadja boste napolnili in bi si želeli, manjši del svojega glavnega obroka, samo ne jedo preveč sadja, ki so veliko sladkorja, kot so grozdje, banane in češnje.

4. Jejte z bogatim zajtrkom

Ne bi si mislil, da šunko in jajca za zajtrk vam pomaga, da izgubijo težo, vendar v študiji debelih mladih žensk, ko so jedli veliko beljakovin zajtrk šunko in jajca, ki jih jedo veliko manj skozi preostanek dneva.

5. Hrana v lupinah

Naredite sami delajo za malico in kupi matice z lupin še naprej. So boljši okus, nimajo dodane soli in jih bo si vzamete čas in uživajte hrano preveč. Dobili boste tudi mini vadbo picking vse koščke lupine ven iz preproge!

load...

6. Jabolka

Apple je eden izmed najpogosteje znano živila, ki spodbujajo izgubo telesne teže, kakor tudi splošno zdravje. Smo že omenili prednosti sadja, vendar jabolka zaslužijo svojo posebno omembo. Jejte celo, sveže jabolko, in vlaknine v sadju se boste počutili v celoti, vendar je proces žvečilni na jabolko bo tudi poslati sporočilo v možgane, ki ste jo zaužili nekaj bistvenega.

7. Vroče in začinjene

Poper in druge začimbe vsebujejo spojino imenovano kapsaicin, ki daje začimbami toploto. Ko je pojedel, kapsaicin greje vaše telo in omogoča vaš metabolizem spodbudo, zaradi česar boste spali kalorij hitreje, zato je chili poper tudi v našem seznamu živil, ki spodbujajo izgubo teže.

8. Lean beljakovine ter zelenjava

Uživanje visokih beljakovin živila, vas bo občutek polne in zadovoljni dlje. Jesti pusto puranje, piščančje ali ribe z dobrim delom sveže zelenjave, je odličen in zdrav način, da napolni, vendar je še pomembneje, da bo v celoti občutek trajal dlje, tako da bo manj verjetno, da želijo prigrizek kasneje.

9. Cela zrna

Karkoli že je, da kupujete, testenine, kruh ali zajtrk žit, vedno izberejo celo možnost zrn. Celoten zrn traja dlje, za vaše telo za prebavo in vas bo občutek polne dlje.

10. Svež ingver

Ena izmed najbolj zdravih živil, ki spodbujajo izgubo teže je svež ingver. Dodajanje svež ingver do hrane je odličen način za povečanje okus in okusnejša hrana, bolj zadovoljni boste počutili. Ginger dodaja tudi nekaj toplote, da hrano in pospeši vaš metabolizem, tako da vam pomaga pri porabi kalorij, kot dobro.

Kaj jesti za hujšanje? Kaj so druga živila, ki spodbujajo izgubo teže?

Vas prosimo, da delite svoje zdrave nasvete prehranjevalnih v komentar oddelku spodaj.

load...