Kaj jesti za ravno želodec? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Hujšanje

Kaj jesti za ravno želodec?

Kaj jesti za ravno želodec?

Ali ste vedeli, da lahko naredite škrtanje, dneva v dan ven, in še vedno ni dosegla, da je ravno želodec ste svoje znanje? Ploščati ab vaje, kot trebušnjakov, so super za toning in izgradnjo mišic, vendar pa le malo, da gorijo off maščobe. Če želite, da bi dobili ravno želodec, boste morali, da bi jedli zdravo, malo kalorij, prehrana in dobili veliko kardiovaskularne vadbe, tako da boste spali off več kalorij, kot jih porabimo. Ob dejal, da so nekatera živila boljši od drugih, za ravno želodec in nekateri so celo pozitivno kot nalašč za to. Torej, če ste si močno prizadeva pridobiti ravno trebuh, check out teh deset živil, ki vam bo pomagal doseči cilj.

1. Jabolka

Rdeča ali zelena, jabolka so idealna hrana za jesti, ko ste izgubili težo, ker so pakirani v vlakna in se boste počutili polni hitro. Zelo dejanje žvečilni na jabolko bedaki možgane v razmišljanje, da ste zaužili več kot imaš, ampak kot so jabolka okoli 85% vode, boste uživale veliko manj, kot si mislite. V eni študiji je bilo ugotovljeno, da so ženske, ki porabijo tri jabolka na dan, shujšala hitreje kot tisti, ki ne jedo sploh.

2. Mandeljni

Mandlji so majhne elektrarne dobrote in vsebujejo veliko pomembnih sestavin, ki vam bo pomagal izgubiti težo okrog trebuha. Vsebujejo vlaknine, ki vas napolnijo največ, beljakovine za povečanje vaš metabolizem in magnezij za povečanje vaše energije ravni. Nedavna raziskava je tudi predlagal, da mandlji vsebujejo spojine, ki dejansko upočasni absorpcijo maščob v telesu.

load...

3. Rdeča paprika

Ugotovljeno je bilo tudi, da lahko živila, ki vsebujejo antioksidante, pomaga v boju proti trebuh maščobe. Raziskovalci so pred kratkim dokazali, da ljudje, ki jedo prehrana, ki je bogata z beta karotena in likopena ponavadi imajo manjše waists od drugih ljudi, ker so antioksidanti boj spojin, ki povzročajo maščobe, ki se shranijo okoli trebuha. Rdeče paprike so idealna hrana za povečanje vnos antioksidantov in vsebujejo tudi vitamin C, ki mora biti sposoben, da gorijo off maščobe telo.

4. Jogurt

Probiotiki, ki jih najdemo v jogurtu bodo pomagali, da vaš prebavni sistem v dobrem stanju in preprečuje zaprtje, plin in napihnjenost. Prav tako je treba, da se vnos kalcija, ko ste izgubili težo in jogurt je bilo dokazano, da je najboljši vir kalcija za ljudi, ki poskušajo izgubiti maščobo, po študiji, objavljeni v International Journal of Obesity.

5. Salmon

Povečanje količine omega - 3 maščobnih kislin, ki jih porabijo bo tudi pomoč v vašem maščob gorenja truda. Med številnimi drugimi zdravstvenih koristi omega - 3 let so mislili tudi, da bi vaš metabolizem bolj učinkovito in da se lahko nadzorujejo raven inzulina. Jejte bolj mastne ribe, kot so losos, in da bo pomoč pri nadzoru želja in da boste izgubili maščobo okoli trebuha lažje.

load...

6. Cela zrna

To mora priti kot ne presenečenje, da je cela zrna, da se v ta seznam živil, da bi jedli za ravno želodec. Cela zrna vsebujejo veliko več vlaknin kot njihovi rafiniranih kolegi in še veliko višjo raven hranil, kot so magnezij, ki pomaga uravnavati presnovo maščob. Raziskave so pokazale, da ljudje, ki jedo polnozrnatih dal na precej manjšo težo okoli svoje trebuh, kot tisti, ki jedo rafiniranih zrn.

7. Grenivke

Je mislil kislost grenivke upočasni prebavni sistem, tako da lahko občutek sitosti po obroku, za veliko dlje. V resnici, v eni študiji so raziskovalci ugotovili, da so ljudje, ki so jedli tri dele grenivke vsak dan shujšala brez spreminjanja drugih vidikov njihove prehrane sploh.

8. Fižol

Fižol so z beljakovinami zelo visoko in idealna hrana za nadomestitev za živalske proizvode, če hočeš iti vegetarijanec, ki vam lahko pomaga izgubiti trebuh maščobe. Študije so pokazale, da je šel na nizkokalorična vegetarijanska prehrana eden izmed najbolj učinkovitih načinov, da izgubijo težo okoli trebuha. Ugotovljeno je bilo, da je popolnoma vegetarijanska prehrana gori bolj globoke, trebušne, trebušne maščobe kot dieto, ki temelji na meso in ribe za beljakovine.

9. Česen

Telesne toplote jedi, kot so česen, čilijem in papriko, dvigniti temperaturo jedra telesa in maksimirati izgorevanje maščob za energijo. Z dodajanjem več začimb za hrano, boste spali off kalorij, ki jih porabijo veliko hitreje.

10. Temna čokolada

Temna čokolada je veliko več kot le priboljšku, v majhnih količinah; je lahko tudi zelo dober za vaše zdravje, kot tudi. Kot tudi, da vsebuje antioksidante, temna čokolada izboljšuje prebavo in je lahko koristno za boj proti trebuh maščobe. Za najboljše koristi temne čokolade, poglej za blagovne znamke, ki vsebujejo vsaj 70% kakava.

load...