Kako izgubiti težo naravno? 10 enostavnih sprememb v načinu življenja, ki bodo pomagale | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Hujšanje

Kako izgubiti težo naravno? 10 enostavnih sprememb v načinu življenja, ki bodo pomagale

Kako izgubiti težo naravno? 10 enostavnih sprememb v načinu življenja, ki bodo pomagale

Mnogi ljudje iščejo odgovor na to vprašanje: "Kako lahko izgubijo težo?"... Ne potrebujete dieto crash, da izgubijo težo in proces ni treba biti boleče. Le nekaj preprostih sprememb na način, da živite svoje življenje lahko vse razlike. Samo razmišljam tanek čez dan in se sprašujete: "Ali obstaja zdrav način za to?" bo vplivalo na vašo težo in tukaj je nekaj preprostih sprememb v svoj življenjski slog za vas, da razmišljajo o tem, da lahko pomaga izgubiti težo naravno:

1. Walk, ne vozi

Eden od najpreprostejših sprememb življenjskega sloga, ki jih lahko naredite, da izgubijo težo naravno je, da hodi več. Ali ste vzeli dvigalo za samo eno nadstropje ali dobiti taksi, ko lahko hodiš nekaj blokov? Naslednjič, samo ustaviti in razmišljati; uporabi noge bolj bo kmalu Obrezovanje nekatere od teh funtov off.

2. Cut malo nazaj, ni veliko

Če iščete načine, da izgubijo težo, seveda bo nekaj preprostih sprememb v vaši prehrani, da je velika razlika in boste komaj opazili. Ko kuhate, zmanjšati svoj delež nekoliko nazaj, vendar ne veliko; na primer, uporabite eno žličko olja namesto dveh ali jesti nekoliko manjši porcijo ovsenih kosmičev zjutraj kot običajno storijo; ta preprosta sprememba življenjskega sloga vam bo pomagal izgubiti težo naravno brez napora.

load...

3. Posekali, namesto da izrežemo

Ko ste nakupovanje, je skoraj vedno zdrava alternativa temu, kar ponavadi kupujejo. Zamenjava za posneto mleko in nizke sir maščobe, na primer, je enostavno narediti, ampak res zmanjšuje kalorij, ki jih jemljete na krovu vsak dan.

4. Piti vode, ne soda

Ena izmed najpomembnejših sprememb življenjskega sloga, ki jih lahko naredite, da izgubijo težo naravno je, kar vodi vaš predvsem piti, ne soda. Tudi večina diet soda ima kalorij, razen če se odločite za nič možnosti, ampak voda je veliko bolje za vas vseeno, še posebej, če želite shujšati.

5. Cut začimbe

Tam je malo, jedo zdravo solato, če ga duši v visoki kalorij prelivom. Preklopite na nizkih možnosti kalorij ali, še bolje, pripravite svoje: pire v mešalnik enem olupljen mango, dodamo sok polovice limone, žličko gorčice, medu, malo olivnega olja in morske soli. Eksperiment, igra, uživajte!... In, ja, gledajo polno maščob majonezo za sendviče preveč!

load...

6. Downsize, ne super-size

Ne glede na vašo izbiro hitre hrane, se vedno vprašam, če želite iti veliko, kajne? Izogibajte se skušnjavi in ​​se držijo redno, če ste se odločili, da se prepustite hitre hrane; verjetno ne boste niti opazili razliko, vendar boste jedli veliko manj kalorij.

7. Ne zamudite zajtrk

Če ste iskali načine, da izgubijo težo, seveda, vedno se prepričajte, da bi dobili dober in zdrav zajtrk, preden začnete dan. Zajtrk strel začne vaš metabolizem in vam bo pomagal izogniti skušnjavi prenajedanje kasneje v dnevu ali zvečer; To preprosto spremembo življenjskega sloga lahko naredi veliko razliko v vašem procesu izgube telesne teže.

8. Očistite svojo kuhinjo

Druga sprememba življenjskega sloga, ki vam lahko pomaga izgubiti težo naravno, da se začenja kuhanje in prehranjevanje režim znova. Začnete lahko tako, da počistite vse junk in visoko kalorično hrano in sestavine, ki ste jih shranili v vaši kuhinji. Če tega ne storite, boste podlegli le skušnjavi, na neki točki.

9. Get vajo, kjer lahko

Nimate porabiti ure navzdol v telovadnici za izgradnjo vadbo v vaše rutine; le kratke poči, kjer lahko, bo naredil trik. Naslednjič, ko gledate TV in reklame no, imate približno dve minuti, da bi dobili nekaj trebušnjakov v! Ne skrbite, nihče ne gleda. 😉

10. Jejte več zelenjave

Povečajte velikost del svojega zelenjave in zmanjšanje velikosti od manj zdravih sestavin vaših obrokov. Boste še vedno občutek sitosti, zaradi vlaknin v zelenjavi, vendar boste jedli veliko manj kalorij, kot jih uporabljajo, da se bo ta preprosta sprememba življenjskega sloga vam pomagajo izgubiti težo naravno.

Upamo, da vam te preproste nasvete hujšanje koristno.

Vas prosimo, da delite svoje nasvete, trike in skrivnosti o tem, kako izgubiti težo naravno v komentar oddelku spodaj.

load...