Kako izgubiti težo v obrazu? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Hujšanje

Kako izgubiti težo v obrazu?

Kako izgubiti težo v obrazu?

Oblika obraza je odvisna od vaših genov, vendar če je vaš obraz polnejše, kot si bi to želeli biti, obstajajo stvari, ki jih lahko storite glede tega, ne da bi šel pod nož kirurga. Ne morete shujšati posebej od obraza sami, vendar če ste pretežki, potem, ko ste izgubili težo, ga boste izgubili od obraza, kot tudi drugod po telesu. Obstajajo tudi obrazne vaje, ki jih lahko storite, da bo ton vaš obraz in poostrijo mišice. Če je vaš obraz je malo preveč debel za vaš okus, tukaj je deset nasvetov o tem, kako izgubiti težo v obraz.

1. Hujšajmo splošno, in jo boste izgubili od obraza, kot tudi

Ko na teži, se maščoba shranjeni po vsem telesu, tako, da se izgubi maščobe na katerem koli področju svojega telesa, boste morali izgubiti maščobo na splošno. Ni poseben načrt izguba teže, ki jo lahko spremljate na obrazu, tako da boste morali, da izgubijo težo na običajen način, z izgorevanjem več kalorij, kot jih porabimo. Ko začnete, da izgubijo težo od drugod v telesu, boste tudi začeli izgubljati težo obrazu.

2. Zmanjšajte vnos soli in sladkorja

To je še ena od veliko nasvetov o tem, kako izgubiti težo v obraz. Verjetno boste zmanjšali vnos sladkorja nekako, kot del vašega celotnega načrta hujšanje, vendar samo v primeru, da ste mislili drugače, ne rafinirani sladkor zdi, da je še posebej slabo za dajanje na težo okoli obraza. Vi bi morali zmanjšati na sol, pa tudi, saj lahko povzroči zastajanje vode, ki bi se lahko zaradi česar vaš obraz videti chubbier.

load...

3. Zmanjšajte uživanje alkohola

Ena izmed dobrih nasvetov o tem, kako izgubiti težo na obrazu je zmanjšati porabo alkohola. Alkohol je polna neuporabnih kalorij in lahko povzroči obraz zabuhlost. Prekomerno alkohol je tudi katastrofalno za kožo. To vas dehidrira, pospeši znake staranja, in to vam lahko dajo rdečo polt. Vse te stvari se bo opirala samo opozoriti na svoj polnejši obraz, tako zmanjšati na vaše uživanje alkohola kot del svojega programa za hujšanje.

4. Piti več vode

Namesto presenetljivo, če ne pijete dovolj vode, da lahko privedejo do zadrževanja vode, in da bo vaš obraz videti napihnjenosti. Ko telo zazna, da je ne dobi dovolj vode, se začne za shranjevanje vode v telesu. Pijte več vode in vaša koža bo postala bolj čvrsta in ne boste imeli nobenih zadrževanje vode v obraz.

5. Preglejte zdravila

Če jemljete kakšna zdravila, da bi bilo dobro, da preverite, kaj so možni neželeni učinki tega zdravila so, ker lahko nekatere vrste zdravil povzroči napenjanje obraza. Če pa mislite, da je vaša zdravila, ki povzroča vašo napenjanje obraza, se pogovorite o tem s svojim zdravnikom in ugotovite, ali obstajajo alternativne zdravil, ki lahko sprejmejo.

load...

6. Kardiovaskularne vaje

Kardiovaskularni vaja ne bo, da boste izgubili težo, še posebej iz vašega obraza, vendar pa bo gorijo maščobe na splošno in bo tudi izboljšati svoj krvni obtok. To bo izboljšalo zdravje vaše kože, zaradi česar je bolj čvrsta in svetlejši, ki bo zmanjšala videz okrogel obraz.

7. Ustnice potegne

Še eden od veliko nasvetov o tem, kako izgubiti težo na obrazu je narediti obraza vaje. Ti bodo potrdile mišice na obrazu in pomaga gorijo iz obraza maščobe. Lip potegne eden od teh vaj. Sedi z glavo je potekala v svojem naravnem položaju, in nato dvignite spodnjo ustnico in potiskanje čeljust, kolikor lahko. Vi bi morali imeti možnost, da se počutijo pritisk v čeljusti in brado mišice, ko to storite. Drži, da je položaj za deset sekund, sprostite in ponovite.

8. Brado dvigala

Ta obraz vaja vam bo pomagal zmanjšati dvojno brado. Sedi na stol in nato nagnite glavo nazaj, tako da so videti v strop. Nato privijte svoje ustnice, kot da ste skušali poljubiti strop. Drži, da je položaj za 10 sekund, sprostite in ponovite. Kot pri vseh teh obraznih vaj, ki jih ponavljajo vsak dan in sčasoma boste začeli videti izboljšanje obrazu.

9. Fish obraz

Ta se včasih imenuje nasmejan ribe obraz vaja in je zasnovan tako, da tonus mišic obrazni in zmanjšanje maščobe v obraz. To lahko storite eno kadarkoli, na primer, ko sedite gledanjem televizije ali branje knjige. Suck v licih, tako da boste videti kot riba in nato nasmeh ob istem času. Drži, da je za 5 sekund in se boste počutili odsek v mišicah.

10. Čeljust sproščanjem

To je še ena vaja, ki bo zmanjšala dvojno brado in učvrstitev mišic na licih. Sedi z glavo je potekala v normalnem položaju. Začnete tako, da žvečilni gibanje, vodenje zaprta usta, in izdihnite, ko brenčanje, kot si to naredil. Nato pritisnite jezik vašim spodnjih zob, odpre usta široko in vdihnite, izdihnite, vdihnite, in nato ponovite vajo.

Ali imate druge nasvete o tem, kako izgubiti težo v obraz?

load...