Kako izgubiti težo z nič napora: 8 enostavnih trikov za izgubo teže | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Hujšanje

Kako izgubiti težo z nič napora: 8 enostavnih trikov za izgubo teže

Kako izgubiti težo z nič napora: 8 enostavnih trikov za izgubo teže

Mnogi od nas želijo, da izgubijo težo, vendar smo prestrašeni na količino napora, ki naj bi bila vpletena v tej celoti izgubi teže igro.

Videli smo tudi tekalne steze, jutranjih tekačem, prehrane načrtov detox, na prepotene treninge, uvodnem boks, in tako naprej.

Toliko truda zagotovo zavzema ves svoj čas ?!

Stvar je v tem, da lahko izgubi teže bodisi zelo enostavno ali zelo težko, in to je ponavadi zelo težko, če ne veste, kaj počnete, in enostavno, če veste, kje začeti.

load...

In če veš, kaj delaš, lahko tudi izgubijo težo z minimalnim naporom.

Navdušen? Bi morali biti! Oglejmo si, kako izgubiti težo brez napora.

Samo bodite malo

Govorimo poskočno-majhen košček.

Glej, veliko ljudsko zmotno verjamejo, da se odcepi poundage, morate opraviti strog, intenzivno dnevno vaja rutino, ki vam omogoča najhujšo mišic opekline na vsem širnem svetu. In ta ideja res straši veliko ljudi (vključno z mano, ne bom lagal).

load...

Toda intenzivne vadbe rutino, niso potrebne! Res ne. Če zmanjšate vnos kalorij, ki jih lahko pobegniti z vadbo malo - tako dolgo, kot ste telesno malo pogosto. To je ključ. Vaja bo redno, vendar ni vneto in vsi prihajajo dobre.

Spati v Nude

Kako kul (in čudno), pa ta zvok?

Saj ne, da spi gola je čudno, ampak izgublja težo, ker si spal nag? Zdaj, da zveni čudno !!

Ampak, hej, da deluje!

Oglejte si, kaj se zgodi, je, da vaše telo spozna, da je pravzaprav zelo mrzlo tukaj! V ponudbi za vas ogreje, se vaše telo nato pozove, da gorijo veliko maščob. Torej, kaj se zgodi... Ja, uganili ste; izgubiti težo!

Spanje gola je res najboljši način, da izgubijo težo brez napora.

Zapomnite si, da dajo na haljo, če ste pop v kopalnico.

Uvesti več skupin živil Into Your Diet

Še ena laž o izgubi teže je, da imate za zmanjšanje nekaterih živil ven. Moraš cut to jasno, cut, da ven, prenehati jesti, da se nikoli ne jeste, da nikoli več, in tako naprej.

Ampak to dejansko ni všeč sploh. Saj ni treba, da namenoma zanika si svoje najljubše jedi. Namesto tega, kaj morate storiti, je predstavil vseh pet glavnih skupin živil v svoji prehrani.

Torej, boste morali, da bi zrna v igro, pa tudi beljakovin, mleka in mlečnih izdelkov, zelenjave in sadja. Vam ni treba opustiti pecivo in obravnava v celoti, vendar si morate prepričati, da niso edini stvari, ki jih jedo. To je ključ.

Prepoznajte svoje prehranjevalne navade

To je naše prehranjevalne navade, ki določajo našo težo. Če ste tip osebe, ki hlastno požira celotno ploščo "samo zato, ker ne želim, da naj kaj iti z odpadki", potem morate poskusiti jesti iz manjših plošč.

Če ste tip osebe, ki poje zelo hitro, med gledanjem televizije, bi morali preklopiti na televizijo off.

Če ste tip osebe, ki preverja in napadov na prigrizek omaro običajno (če nisi še lačni), odstranite vse predmete iz prigrizek omari.

Kaj drugega, da vas Relax

Eden od razlogov, nekateri od nas se borijo, da izgubijo težo, ker prehrana je glavna stvar, ki nam pomaga, da se sprostite. Po dolgem, Grozničav dan na delovnem mestu, se radi vrnili domov, zdrs v naše Jim-marmelade, dal Netflix na in soteska na nekaterih sladkarije in dobrote.

To je tolažba, vendar to ne bo vam pomagajo izgubiti težo.

Torej, kaj morate storiti, je, da bi našli nekaj drugega, ki vas sprošča, da ni hrane.

Imajo razmišljati o tem ena; kaj vam bo pomagal, da veter dol? Dobra knjiga? Film spremlja nekaj sadja, morda? Kaj pa delaš likanje ali igralne karte s prijateljem? Ob svojega psa na sprehod?

Karkoli! 🙂

Hujšanje je le del vašega življenja - Ni vse svoje življenje

Eden od razlogov, da je hujšanje zdi kot veliko truda, ker mnogi od nas je dal v središču našega življenja. Mi je v ospredje njej in pustimo, da nas porabijo. Izguba teže je ne le del, ki smo - to je vse o tem, kdo smo.

To je povsem napačna pot, o izgubi teže. Če želite shed poundage brez napora, kar potrebujete, da se sprostite malo več o vsem skupaj in pustimo, da postane samo še en del svojega življenja.

Ja, morate ostati motivirani in pozorni, vendar pa zagotovo ne bi bilo Obuzimati nad njim. Naj bo prednostna naloga, vendar se prepričajte, da ni tvoja edina prioriteta. Ne dajo najprej pred svojim prijateljem in družini. Naj bo tam v tvoji glavi, in vsekakor delati na tem vsak dan, vendar ne dovolite, da vas porabijo. Ni potrebe.

Zmanjšajte vnos kalorij pijače

Z kalorij pijače, smo se nanaša na tiste pijače, ki so naloženi s sladkorjem; ti vključujejo mlečne napitke, sode in pasterizirano sadne sokove.

To ni vedno preprosto ugotoviti, katere pijače so super kalorij, in zelo verjetno, da ste pitne nekaj, kar ni niti sanjalo, je bila veliko kalorij. To je zato, ker je veliko pijače, ki so domnevno zdravo za nas - je presenetljivo nezdravo - kot sadne pijače.

Lahko ugotovim, kaj je kalorij in kaj ne s preverjanjem oznak, ali s preverjanjem priročen spletni informativni prikaz (obstaja veliko).

Pijte več tekočine

Ampak očitno ne sode, pasterizirano sadni sokovi in ​​mlečne napitke.

Vendar pa je treba v celoti piti več tekočine, ker je veliko časa, ko menite, da ste lačni, si pravzaprav samo žejen.

Vaše telo je tako pogojena z večino svoje vode iz hrane, ki je napačno predpostavlja, morate jesti en hamburger, da bi zapolnili, ko vse, kar potrebujete, je dejansko malo vode!

load...