Kako ostati motiviran za izgubo teže? 11 čudovitih nasvetov | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Hujšanje

Kako ostati motiviran za izgubo teže? 11 čudovitih nasvetov

Kako ostati motiviran za izgubo teže? 11 čudovitih nasvetov

Če berete to, potem je zelo verjetno, da ste bili na tej točki prej. Vi ste očistiti vse omare, ki ste jih vrgli proč vse dostave menije pizza in ste delali svoj novi fitnes režim. Kot Dejstvo je, da ste postali precej strokovnjaka pri pripravi sebe za hujšanje; to je naslednji bit, ki se vedno zdi, da gre kaj narobe. Torej, kaj je bi bilo delo tokrat. Tokrat boste, da se držijo z njim! Preberite naše 11 nasvetov, kako ohraniti to motivacijo, da se počutite danes dogaja, vso pot in tokrat boste dosegli svoj cilj:

1. Zapišite vse razloge, zakaj želite, da izgubijo težo

Za začetek vašega potovanja hujšanje, si zapišite vse razloge, ki jih želite, da izgubijo težo. Opišite na papirju vse prednosti pa vitkejši, da svoj seznam tako dolgo, kot si lahko; lahko omenimo take stvari kot "se počutim bolj privlačno in samozavestno", "bom lahko nositi oblačila, ki jih želim", "bom počutim bolj energično", itd... To malo vaje bo povečala vašo motivacijo in če se vam zdi dovolj tehtni razlogi, zakaj si želijo čim tanjši, da vam bo pomagal vztrajati in da ne padejo v skušnjavo.

load...

2. Določite sami realne cilje

Drugi korak je, da se določi realno mesečno cilj hujšanje. Ignoriraj vse oglase za hujšanje, ki vam povedo o hujšanju čez noč, da se trudijo, da bi dobili, da kaj kupiti, te ne motivirajo in jih bo vedno povedal, kako je nekdo slimed do super razmerij modelov v nekaj tednih. Ne samo, da to ni realno za večino ljudi, je tudi nezdravo. Vaši cilji hujšanje so osebno za vas, ampak kot grobo vodilo, izgubili ničesar nad 1,5 funtov na teden, ni dobra ideja.

3. Spremljajte svoj napredek

Vodite dnevnik in spremlja svoj napredek. Ne pozabite pa, da je mesečna cilj, ki ga določi prav to - cilj. Nekaj ​​skorajšnje nesreče ne bo bolelo in še eno ali dve nikjer, bliža se ni konec sveta, to je splošni trend, da je pomembno. Ne pozabite tudi, da skoraj vsi na programu za hujšanje bo zadeti točko, ko nenadoma, njihova teža spet povečuje, vendar pa je ni odvrnilo, da je le začasno in se zgodi, da večina ljudi, še naprej vztrajni in boste dosegli svoje cilje!

4. Začnete počasi

Ljudje, ki izgubijo težo hitro vedno dal težo nazaj še enkrat, tako da počasi in enakomerno zmanjšanje telesne mase je najboljši. Lahko začnete z rezanjem nazaj na tako malo, kot 200 kalorij na dan. To je začetek in boste komaj opazili. Če poskusite in stradati sami, boste postali razdražljivi in ​​na koncu, da "ne morem narediti ta" trenutek bodo prišli le...

load...

5. Naj dnevnik hrane

Zapišite v reviji vse, da jeste in pijete. Ljudje, ki to storijo, so bolj uspešni pri izgubi teže. To vam pomaga, da se osredotoči na točno to, kar jeste, in vas bo vprašal, ali res potrebujem? Naj dnevnik gor, čeprav, tudi če gredo stvari dobro, ali lahko začnete znova zdrsne... In ni varanje!

6. Razmislite tanek ves dan

Imejte svoje cilje hujšanje v zadnji tvoji glavi ves dan in v vsem, kar počnete. Saj ni treba biti v telovadnici, da izgubijo nekaj teže, le poskusiti in narediti vse, kar je malo hitreje, kot bi normalno in da bo pomagal. Teči po stopnicah, namesto da hodi ali poskusiti in narediti gospodinjskih opravilih v polovičnem času, bo vsak malo dodatnega napora vaše telo mini vadbo. In ja, če imate možnost, se naročite v telovadnici; boste našli obkrožena s podobno mislečih ljudi, ki so motivirani za izvajanje in to, pa bo povečala svojo motivacijo za hujšanje.

7. Dajte si nagrade za hujšanje

Ne pozabite, da se potrepljal po hrbtu, ko ste storili dobro. Za motivacijske namene, najboljša stvar je set nagrade za posebne mejnike v svojem načrtu hujšanje. Na primer, ko ste izgubili določeno število kilogramov, boste sami kupili, da novo obleko, da ste videli, vendar se prepričajte, da je vaše plačilo ni velik kos pogače;).

8. Go javnost

Da bo sam bo samo lažje prenehati, tako prijateljem in družini, kaj počnete in presenečeni boste nad količino podpore, ki jo boste prejeli. Zgradite svojo podporno mrežo in morda izgubijo težo s prijateljem, bo malo zdrave zaključku vas vodijo tako motivirani.

9. Izgubijo težo dobrodelnost

Izguba teže za dober namen, je odličen način, da se motivirati, da bi dosegli svoje cilje. Obstaja veliko spletnih strani, zdaj, kjer lahko javnost svojo sponzorirano izgubo telesne teže in ljudje lahko obljube, da bodo ti sponzor spletu. Priti skupaj s skupino prijateljev in da je timsko delo. Vaše hujšanje bo pomagal nekdo drug, kot tudi vas.

10. Predstavljajte si izgubo teže

Začnite vsak dan, ki si predstavlja, kaj je, da želite spremeniti. Zaprite oči in sliko, kaj želite videti in si vse stvari, ki jih bodo mogli storiti potem, da ne morete storiti zdaj. Vodenje v mislih, zato se trudimo, da izgubijo težo, bo pomagalo, da vas na poti čez dan.

11. Razmišljati dolgoročno in ustvarjanje novih prehranjevalnih navad (to je bolje, da jih zapišejo!)

Pomislite na izgubo teže kot dolgoročni cilj. To ne gre le za vgradnjo v tem bikini to poletje; gre za bolj zdrav način življenja. Vgradnjo v bikiniju bi bilo super, vendar je težko življenje spreminja, in to je cilj, ki se zlahka zavrže. Dolgoročnejši cilj, kot živijo dlje, so bolj aktivni in uživati ​​življenje bolj vam bo dala veliko boljšo motivacijo. Mi, ljudje so bitja navad, je vsako področje našega življenja iz majhnih gradnikov imenovanih navade, tako da, če boste našli način, da vključi novo, koristno za vas navade v vašem vsakdanjem življenju, boste lahko, da brez truda se bo spremenil na bolje. Torej, vzemite list papirja in si zapišite vse zdrave prehranjevalne navade, ki jih bodo imeli novi vitkejši, in začeti po tem načrtu vsak dan. Ta navade lahko vključujejo: zmanjšanje velikosti obroka (vendar ne pozabite, da majhne korake naenkrat), pitje veliko vode vsak dan, ne jeste vsaj 3 ure pred spanjem, itd... Vaše nove zdrave prehranjevalne navade niso prehrana, to je nov način življenja!

Kako ostati motiviran, da izgubijo težo? Če imate nekaj drugih nasvetov, prosim, vas prosimo, da jih delite v komentar oddelku spodaj.

Ostanite srečni, zdravi in ​​samega sebe!

load...