Kako zmanjšati debelimi lica? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Hujšanje

Kako zmanjšati debelimi lica?

Kako zmanjšati debelimi lica?

Bi vsi radi naše obraze, da bo malo lepše, vendar je vedno zdi, da je nekaj narobe. Če mi ne boj akne, smo borijo z dvojno brado. Če mi ne borijo z dvojno brado, smo poskušali odstraniti temne kolobarje pod očmi. In če ne delaš, da si bomo morali ukvarjati z okrogli licih.

Chubby lica so res odigral in se lahko zmanjša našo samozavest na nič. Chubby lica nas videti starejši in bulkier, kot dejansko so. Ampak tako kot pri vseh drugih kožnih stisk v, obstajajo načini za zmanjšanje debel lica v samo nekaj dneh. Tu so naši top nasvetov!

Blow Nekaj ​​balonov!

Otroci so vedno piha balone na zabavah, ampak morda je čas, da vas, kot za odrasle je začel vstopu v zabavo. To je zato, ker, ko piha balone, ste tonika in skrajšanje svojih licih.

load...

Vse, kar morate storiti, je kupiti nekaj balone in jih napolnimo z zrakom. Bolj ko piha, bolj boste začutili mišice v vaši lica širi. Vse kar morate storiti je, da udarec baloni za nekaj minut vsak dan, da bi videli rezultate po približno enem tednu ali tako.

Ali bi si glavo na zabavo in razstrelili nekaj balonov!

Chin dvigala

To je še ena od veliko nasvetov o tem, kako zmanjšati debel lica. Brado dvigalo vaja je ena izmed mojih najljubših. Čeprav ste dvignili brado, ste tudi obrezovanje odvečne maščobe, shranjene v drugih področjih vašega obraza - vključno licih. Brado dvigalo razteza tudi svoje obrazne mišice preveč, ki izboljšuje elastičnost in pripomočki življenjsko dobo.

load...

Lahko opravljajo brado dvigala ali stoje ali sede. Če želite začeti, morate nagniti glavo do stropa, z oči osredotočene na njej. Naj vaše ustnice res tesen, kot da ste se pripravljajo na poljubiti nekoga, in da imajo za približno deset sekund. Ponovite 10-krat na dan.

Dajte si Facial Steam

Obraza steams imajo veliko prednosti, in eden od njih je, da se lahko zmanjša debel lica. To je zato, ker para obraza naredi si se potil, kar se bori odvečno maščobo spravljen v obraznih področjih - kot licih.

Če želite začeti, preprosto zavrite nekaj vode, preden dovoli, da se ohladi off malo. Nato vzemite namig in ga potopite v posodo z vodo in pritiska, tako da se ne absorbira preveč vode. Potem, še tako skrbno, dab maščobne področja obraz z brisačo. Jaz bi rekel, da bi morali vsak dan ponoviti ta postopek za približno desetkrat eno uro pred spanjem.

Žvečilni gumi

Naslednji namig o tem, kako zmanjšati debel lica je žvečiti gumi. Moram priznati, da mi ni všeč zvok ljudi, žvečilni gumi blizu mene, še posebej, če sem na podzemno železnico ali na delovnem mestu. Sliši gnusen in to je res neprijetno!

Toda žvečilni gumi lahko nekaj koristi za zdravje, in to malo vaje obraza (kar je verjetno najlažja vadba boste kdaj storiti!), Je pravzaprav zelo koristna. V bistvu, bolj boste izbrali, bolj boste spali kalorij na licih.

Žvečilni za približno 20 minut na dan je dovolj, da bi videli rezultate po približno enem tednu. Boste stopijo maščobne celice v licih, tako da vaš obraz videti opazno bolj napeta.

Fish Face

Obraz riba je zelo lahka naloga obraza, ki jih lahko opravi v vsakem času dneva, kjerkoli že ste. To lahko storite med gledanjem televizije, poslušanje glasbe, prhanje, ali celo, ko čakate na avtobus (tako dolgo, kot ste sami!).

Vse kar morate storiti je, da sesati na svoje ustnice in lica, preden poskušate nasmeh. To je težko, vendar boste dobili tam. Potem, preprosto imajo to držo za približno 6 sekund ali dokler sčasoma pekoč občutek v licih.

Zavrti svoj jezik

Naslednji namig o tem, kako zmanjšati debel lica je, da se vrti svoj jezik, ki se morda sliši kot čudno stvar, vendar se vrtijo vaja jezik je pravzaprav priljubljena vadba obraza, ki je preprost, vendar zelo učinkovit pri odpravljanju odvečne maščobe na obrazu.

Vse kar morate storiti je, da zapre usta pred vrtenjem jezik s krožnimi gibi. Kot si zavrtite, morate dotakniti zunanje površine zob z jezikom.

Priporočamo vam, da naredite to približno 10 - 15-krat tako v smeri urinega kazalca in nasprotni smeri urinega kazalca vsako jutro.

Izogibajte se alkoholu

Eden od najpomembnejših nasvetov o tem, kako zmanjšati debel lica je izogibanje alkoholu. Če se počutite, kot da ste pitje malo preveč v zadnjem času, bi alkohol vzrok za vaše okrogli lica. Alkohol nas dehidrira, in to nas lahko ogledate napihnjenosti in drugačen.

Iz tega razloga, poskusite izogniti toliko alkohola, kot si lahko za nekaj tednov in videli, kaj se bo zgodilo. Če je mogoče, poskusite izogniti v celoti. Rezultate bi bilo čudovito.

Masaža svoj obraz

Če iščete za zmanjšanje debel lica in ton obraz, obstaja nekaj metod, ki so bolj učinkoviti kot dobri stari masažo obraza. Dobra stvar za masažo obraza je, da vam ni treba vprašati, ali plačati nekomu drugemu, da to stori za vas - lahko to storite sami!

Ker lahko presežek kopičenje tekočine povzroči maščobne vloge, da se zatakne stran v licih, redna masaža obraza z oljem pospešuje redno krvni obtok. Prav tako odpravlja zastajanje vode.

Spustite svoje Salt vnosa

Še en dober namig o tem, kako zmanjšati debel lica je, da se zmanjša vnos soli. Čeprav sama sol ne pomeni, da nas maščobe, to ne poveča zadrževanje vode. In zadrževanje vode na obrazu, lahko hitro pride do okrogli lica.

To je vse o zmernosti. Lahko imaš nekaj soli, vendar ne preveč.

Morda protest, da ne boste dodali vse, da veliko soli v hrani, ampak sol je mogoče najti v predhodno obdelane jedi, kot tudi vse junk hrane, vključno pice in burgerje.

Zdrave prehranjevalne navade

Sliši se preprosto, kajne? Včasih - ne vedno - chubby lica so neposredna posledica splošne telesne mase. Torej, če se vam zdi, da ste bili dajanje težo po telesu in ne samo na obrazu, boste morda želeli, da ponovno preuči svojo prehrano. Namesto da bi preprosto privoščite vadbo obraza, ki ciljajo na svojih licih, najti način prehranjevanja, ki vam omogoča, da izgubijo težo po celem telesu - vključno licih.

Kako zmanjšati debel lica? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...