Pregled najboljših 10 najbolj priljubljenih diet v svetu | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Hujšanje

Pregled najboljših 10 najbolj priljubljenih diet v svetu

Pregled najboljših 10 najbolj priljubljenih diet v svetu

Če ste poskušali shujšati, iskanje dieto, ki je pravi za vas ni ravno enostavno. Konec koncev, obstaja celo bogastvo prehrane tam in vse se nenehno vam pove, da "poskusiti to namesto tega."

Stvar je v tem, mnoge diete so v bistvu enaki. Mislim, njihov cilj številka ena je, da vam pomaga izgubiti težo, kajne?

No, ne ravno. Glej, prehrana, da je pravi za vas je v veliki meri odvisen od svoje razloge za podjetje prehrane na prvem mestu. Na primer, nekateri ljudje gredo na dieti, samo, da izgubijo težo, medtem ko drugi gredo na dieto, da svojo sladkorno bolezen pri preverjanju, ali zato, ker želijo, da bi jedli zdravo.

load...

Ne glede na vaše razloge za spremembo svojega obrok načrt, kaj je pobliže v top 10 najbolj priljubljenih prehrane na svetu v letu 2017.

1. 5: Dieta 2

5: prehrana 2 je verjetno samoumevno, vendar samo v primeru, da niste pogruntal še, 5: prehrana 2 vztraja, da boste gostili kot normalen človek za 5 dni pred postom v naslednjih dveh dneh.

Smiselno? No, glede na tiste, ki so uvedle to dieto v svojem življenju, 5: prehrana 2 res nam pomaga, da izgubijo težo. Še več, s 5: prehrana 2 izboljša tudi naše kognitivne sposobnosti, kot tudi našo življenjsko dobo.

load...

5: prehrana 2 je zelo priročen dieto, če vam je težko, da se zmanjša vnos sedem dni na teden. Z zmanjšanjem vnos za samo 2 dni na teden, življenje postane tako veliko lažje.

2. Beach Diet South

South Beach Diet je še eden od najbolj priljubljenih diet, in velika stvar o tem dieti je, da prihaja z zelo privlačno ime in pošilja vtis, da boste na koncu s fantastičnim plaži telo, če sprejme svoje metode. Toda v resnici je bil diete prvotno zasnovan za pomoč pri srčnih bolnikov. Hmm.

Kljub temu, diete je zelo priljubljena v tem trenutku, in vam omogoča, da jedo tri obroke na dan, kot tudi dve prigrizke. Ulov je, da bi morali slediti tudi program vadbe.

3. Jenny Craig Diet

Jenny Craig Diet trdi, da boste izgubili okoli 2 funtov na teden, in je znano, da je eden izmed najlažjih prehrane okoli. Njena Zamisel je preprosta: hujšanje ni raketna znanost, in je v resnici tako enostavno, kot zmanjšate vnos maščob in kalorij. Simples? Veš da.

Da bi vam pomagali ven, Jenny Diet vas prosi, da držijo svoje dodeljene predpakiranih obrokov (vse s Jenny je odločila), kot tudi kup receptov, ki so prilagojene za vas. Ti so celo dal svoj osebni svetovalec ob prijavite, zaradi česar to dieto res hands-on. Podpora in motivacija je na voljo, in vam bo povedal vsak teden, koliko je treba jesti.

4. Nova Atkins Diet

Atkins dieta je bil eden izmed najbolj priljubljenih diet za nekaj časa, zdaj pa je bila zamenjana z novo, Atkins Diet, katerega namen je spremeniti vaše telo na kurjenje maščob čudo stroj, in to naredi tako, da vas stradajo ogljikovih hidratov. Ideja je, da če vaše telo brez ogljikovih hidratov, bo gorijo maščobe za energijo. Juhu!

Verjetno ste že slišali za originalni dieti Atkins, vendar če to ni - to ne bi omogočilo folk, da spreminja svojo prehrano - cilj novega za uspeh. Lahko jesti bogatejši različne hrane, in v prvih dveh tednih ste se preživljajo z beljakovinami in lahko jesti toliko maščobe, kot želite. Vaš dodatek ogljikovih hidratov je do le 20 g, čeprav.

New Atkins Diet je priljubljen, saj pomaga ženskam, da izgubijo težo hitro, in to tudi spodbuja nas, da zmanjšati na pijačo.

5. Mediteranska dieta

Še eden izmed najbolj priljubljenih diet je sredozemska prehrana, ki ni prehrana, načrt za reči. Ni "bi morali jesti tak in tak znesek ta teden," in ne vnaprej določeni urnik. Namesto, sredozemska prehrana je tako priljubljen, preprosto zato, ker mediteranska hrana je smešno zdrava.

Predstavljamo mediteransko dieto v svoje življenje pomeni, da bo seznanjena s celo vrsto koristi; boste zmanjšali tveganje za sladkorno bolezen, demenco in bolezni srca; boste postali bolj okretna, in boste tudi povečali svoje možnosti za živijo dlje.

Sredozemska prehrana je polna super okusne dobrote, kot so sadje, zelenjava, žita in morske hrane.

6. Bazičnosti

Alkalna prehrana naredi svojo pot na tem seznamu najbolj priljubljenih diet, saj je to potrdil zvezdniki, vključno z Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow in Victoria Beckham. In to mora biti dobro, saj vsi tisti trije so skinny minis!

Glede na bazičnosti, naše sodobne prehranjevalne navade klade naše telo s preveč kisline. In zato, ker naše telo ne ve čisto, kaj storiti s to kislino, da jo spremeni v maščobo. Ni kul sploh. Torej, s tako preprosto predpostavki je preprosta metoda - izrežemo živila kisline za proizvodnjo. Seznam je precej veliko, in vsebuje kofeina, pivo, mlečni, rafiniranega sladkorja, itd

7. Volumetrics Diet

Volumetrics Dieta je bila bolj priljubljena za več let, in bizarno postavlja Dolžnost jedo več, ne manj. Mislim, da ne more pomaga shujšati? Pomisli še enkrat!

Glej, zakaj tako mnogi od nas jesti veliko in kup na težo je zato, ker jemo veliko slabih stvari. Z Volumetrics prehrani, bo jeste več - ali pa samo toliko - vendar boste dejansko izgubiti težo, saj boste jedli prave stvari. Ergo, zdrava hrana!

Trik je, da jeste zdravo hrano, da boste napolnili, ne da bi vas preobremenitve s kalorij.

8. Hujšanje Svetovna Diet

Hujšanje na svetu Diet je še ena od najbolj priljubljenih diet, in se začne tako, da vas prosi za trgovino vse tiste z visoko vsebnostjo maščob živila za nizko vsebnostjo maščob-živil, ki lahko še vedno prav tako polnjenje. Nanašajo se na teh nizko vsebnostjo maščob živil, kot so brezplačne hrane, in ti vključujejo zelenjavo, testenine, riž, sadje in jajca. Po hujšanje svetu, lahko jeste toliko, kot vam je všeč katerega koli od teh, in ni štetje kalorij gre. Odlično! Ker, saj veš, sovražimo štetje kalorij.

9. Weight Watchers dieta

Weight Watchers dieta je bila približno za let, in temelji na sistemu, ki dodeljuje vrednost hrane in pijače, ki temelji na količini vlaken, beljakovin, maščob in ogljikovih hidratov najdemo znotraj. Bolj kot karkoli drugega je Weight Watchers dieta želi, da se bolje pokrov na vaše kalorij, in to počne tako, da vam dodelitvijo dnevno nadomestilo ProPoints. Ti v bistvu ne more iti preko tega dodatka, lahko pa jesti čim več sadja in zelenjave, kot želite.

10. Engine 2 Diet

Še eden izmed najbolj priljubljenih diet je Engine 2 Diet, ki smo priznati, da ima ime smeti in zveni bolj kot prototip robota, vendar se je izkazalo, da je izredno priljubljena zaradi zelo preprostega predpostavki - znebiti junk in ga nadomestiti z hranljivo dobre stvari, ki še vedno okusa neverjetno.

Seveda, smo lahko vsi pravijo, da morate jesti manj junk in ga imenujemo prehrana. Iz tega razloga se Engine 2 Diet ponuja celoten program, ki uči, kako kuhati bolje, kako jesti bolje in kako bolje živeti. To je energična prehrana inženirstva (kašelj), da se vam serviser in streljal za življenje.

Oh, in ima tudi kul logotip.

Ali veste najbolj priljubljenih druge svetovne prehrane?

load...