Top 10 nasvetov o tem, kako izgubiti težo po nosečnosti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Hujšanje

Top 10 nasvetov o tem, kako izgubiti težo po nosečnosti

Top 10 nasvetov o tem, kako izgubiti težo po nosečnosti

Ko novorojenček pride v vaše življenje, ki je vaša prva prioriteta dobili v novo rutino in učenje za življenje z veliko manj spanja! Toda, ko ste naselili v rutinsko, je morda čas, da začnete razmišljati o tem dobili nazaj v formi. To mora biti nežen postopek za začetek, boste morali dati telesu čas, da si opomore, preden začnejo v celoti v novem fitnes režimom, ampak tukaj je deset načinov, da lahko začnejo postopek spet si pred otroško telo:

1. Ni vam treba čakati šest tednov

Mnenja o obdobju okrevanja šest tednov, preden kateri koli naporni vadbi so še vedno razdeljeni, vendar pa zagotovo ne smete pretiravati vajo v prvih šestih tednih, saj bodo vaše mišice potrebujejo čas za popravilo. Najboljši nasvet je, da poslušate svojega telesa in se nežno vadbo za začetek. Ženske, ki se začnejo nežno vadbo v prvih šestih tednih po porodu je bilo ugotovljeno, da se počutim veliko bolje o sebi in lažje prilagaja svojo novo vlogo kot matično preveč.

2. Začnite premikanje in ob sprehodih

Še en dober namig o tem, kako izgubiti težo po nosečnosti je, da začnejo premikati. Kot utrujeni, kot ste lahko, da je najbolje, da se gibljejo v najkrajšem možnem času. Če ste imeli poglavje C, potem je priporočljivo, da ne push buggy v prvih štirih tednih, če pa je vaginalno rodila, lahko začnete pridobivanje sprehode z vašega otroka po nekaj dneh. Ob sprehodu po razumni tempom bo začetek vas dobili nazaj v formi in bo tudi vam dober samo še za nekaj časa.

load...

3. Tummy vaje

Trebuh vaje vam lahko pomaga tudi o tem, kako izgubiti težo po nosečnosti. Med nosečnostjo se lahko pojavi vrzel v trebušnih mišicah, ki se imenuje diastasis recti in to lahko traja mesec ali dva, da se pozdravi. Poskrbite, da je vaš trebuh dovolj močan, preden poskušate koli naporna trebuh vaje in se posvetujte s svojim zdravnikom. Nežna vaja, ki jo lahko naredite v tem času je oblika spremenjenih trebušnjakov. Leži ravno na hrbtu s svojim ukrivljen kolena, počasi iztegnite eno nogo ob tla, nato pa ga pripelje nazaj na položaj upognjenega kolena. Nato ponovite z drugo nogo.

4. Dojenje

Še dobre stvari, ki vam lahko pomagajo, kako izgubiti težo po nosečnosti je dojenje. Ko dojite, ne boste spali okoli 700 kalorij na dan, tako da ne pomaga izgubiti nekaj teže, vendar to ni čarobno zdravilo, ki pomeni, da lahko jeste toliko, kot vam je všeč, dokler ste še vedno dojite. Tudi Odvzeti en mit, da je popolnoma neresnična, da delajo med dojenjem obrniti vaše mleko kislo.

5. Sklec

Drug velik namig o tem, kako izgubiti težo po nosečnosti je storiti pushups. Pushups so dobra ideja v teh zgodnjih fazah in so enostavno narediti doma. Začnete počasi, saj omogoča, da vaše moči, in se bo okrepila in ton zgornji del telesa, pripravljeni za vse, ki nošnjo, ko otrok začne, da se malo težji.

load...

6. Bodite na Kegels

V Keglove vaje, ki so bile tako uporaben pripravlja svojo medeničnega dna za oddajo bodo zdaj lahko pomaga pri teh mišice opomore od rojstva. Torej, takoj, ko se počutite pripravljeni, zavzamejo Keglovih navado znova.

7. Bodite previdni s sladkorjem

Biti previden s sladkorjem je še en dober namig o tem, kako izgubiti težo po nosečnosti. Vi ne potrebujejo dodatne kalorije, ko dojite, vendar ne mislim, da to pomeni, da lahko jeste, kar ti je všeč! Bodite previdni, da ne popivanje na preveč sladkih priboljškov ali boste na teži okoli trebuha, in to lahko celo upočasni proces zdravljenja vaših trebušnih mišic.

8. Veliko proteina

Povečevanje vnos beljakovin vam lahko pomaga tudi o tem, kako izgubiti težo po nosečnosti. Eating visoko beljakovinske hrane bo tako izboljšala kakovost mleko in pomagajo vaše mišice za popravilo in rast. Jejte veliko jajc, pustega mesa, rib in polno maščob mlečnih izdelkov povečati vnos beljakovin.

9. Mater in otroka plavanja

Veliko lokalnih bazeni ponujajo mater in otrok plavanje seje. Zagotavljajo nežno in podprt način za vas, da bi dobili nekaj vadbe in zagotoviti nekaj fantastično in zabavo z novim dojenčkom. Oni so tudi način za spoznavanje novih matere in spoznavanje novih prijateljev, zato poskrbite, da ga izkoristijo.

10. Manj je več

Post nosečnost vadbo je vsekakor primer manj je več. Če si potisnete premočno prekmalu, boste našli duševno in fizično odcejene in tako bodo dobili nazaj v formi traja tudi dlje. Morate dati telesu čas, da si opomore in, še pomembneje, boste potrebovali nekaj časa, da uživajo svoje lepe novega družinskega člana.

Kako izgubiti težo po nosečnosti? Ali imate nekaj drugih nasvetov, ki delujejo?�

Vas prosimo, da jih delite v komentar oddelku spodaj.

load...