Top 8 mitov izgubo teže razkrila | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Hujšanje

Top 8 mitov izgubo teže razkrila

Top 8 mitov izgubo teže razkrila

Najdete ogromno koristnih namigov in nasvetov o tem, kako izgubiti težo in večina je dobra zvočna nasvet. Toda med vsemi dobrih nasvetov je, še vedno zdi, da so miti živijo naprej. Nekatere od teh mitov prihajajo iz folklore, prenašajo iz roda v rod, in jih morda celo element resnice v njih, drugi pa so samo preprosto ni res in tukaj je osem od teh mitov, ki se najbolje prezreti:

1. Težave Teža so genetski

Eden od priljubljenih hujšanje mitov je, da so težave s težo genetsko. Če so vaši starši prekomerno telesno težo, ki ne pomeni, da, če ste prekomerno telesno težo preveč, je rezultat genov, ki jih podedovali. Kot je le 25% svoje telesne teže lahko določi z vašimi geni, to pomeni, da je 75% telesne mase, vse do vas in kako se obnašajo. Če so cele družine prekomerno telesno težo, potem je zelo verjetno, da je le podedoval dejavnik, ki so slabe prehranjevalne navade.

2. Lahko znoj težo off v savni

Ne moreš znoj težo off; v najboljšem primeru, boste začasno izgubili vodo skozi prekomerno potenje, vendar ne maščobe. Če ste porabili preveč časa v savni, potem lahko dehidriral sami ali si dal Toplotni udar, in vsako izgubljeno vodo bo kmalu zamenjal naslednjič, ko boste pojedli ali ponovno piti vseeno.

load...

3. Lahko izgubijo več teže, če vadite zjutraj

Ni pomembno, koliko je ura v dnevu, ki ga izvaja, tako dolgo, kot vam redno izvaja. To sploh nima, da bi ob istem času vsak dan. Edini verjetni razlog za to mit, ki obstaja v vseh je, da ste bolj verjetno, da bo s tem načrtom, če ste nastavili svoj vadbeni čas, da je prva stvar zjutraj.

4. Ne jejte po 7. Uri in boste izgubili težo

Še eden od priljubljenih hujšanje mitov je, da če ne jeste po 6. Ali 7. Uri boste izgubili težo. Ni znanstvenih dokazov, ki bi kazali, da se bo uživanje v določenih časovnih obdobjih dneva vplivajo na to, koliko teže boste izgubili ali dobiček, tako da, če jeste svoj glavni obrok ob 8.30 uri vsak dan, to je v redu. Kaj to pravilo je treba reči, je - ne prigrizek Po večernem obroku ali ne jesti vsaj 3 ure pred spanjem. To bi veliko bolj smiselno. Uporaba "praviloma ne snack" pomeni, da ni več sedel pred televizijo vsak večer s skledo dobrote v vašem naročju!

5. Pitna voda bo, da boste izgubili težo

Ta mit je zelo zavajajoče, če ne pojasnil pravilno. Pisno saj je v zgornjem naslovu bi lahko sklepali, da bo kozarec vode po vsakem prevelik del pitanja hrane, da je vse v redu! Pitna voda ni čudežno odplaknite maščobo, vendar pa lahko pomaga, da se občutek sitosti, zato vam ne želite preveč jesti.

load...

6. Ne, ne moreš jesti hitro hrano, ko ste na dieti

Ni grozno nasvet, vendar ni nujno res ne. Problem s hitro hrano, je, da ga ne vem, kaj je v njem, tako da ne more gledati kalorij in ni dvoma, da so nekatere vrste hitre hrane storiti vsebujejo veliko nepotrebnih maščob, sladkorja in soli. Ob dejal, da večina glavnih fast food verig zdaj storiti dajejo informacije o kalorije in vsebnost soli, in veliko ponujajo nizka vsebnost maščob, možnosti za nizko kalorično, kot tudi. Torej, če je, tudi ko ste na dieti, enkrat na dva tedna se boste odločili za zadovoljitev vaših želja za hitro hrano, ki je popolnoma v redu, dokler ga ne storite vsak dan.

7. Dokler sem jesti nizko maščobe ali brez maščob hrano, bom shujšati

Brez maščob prehrana me bo shujšati - to je še ena od priljubljenih hujšanje mitov. In kaj sladkorja in kalorij? Maščoba ima najvišjo koncentracijo kalorij vseh vrst hrane, tako da se zmanjša maščobe, ki jo jeste boste zmanjšali vnos kalorij, ja. Toda bodite previdni, čeprav živil, ki so označeni "nizka vsebnost maščob" ali "brez maščob", in opazili, da se jim dejansko ne rečem nizko kalorično ali brezplačno kalorij. Proizvajalci pogosto za okus, ki je izgubila, ko je maščoba odstrani, z dodajanjem več sladkorja in soli, tako da je število kalorij ne sme biti tako dober, kot si morda mislite. Zavedaj se.

8. Lahko greš na posebnih "trebušne maščobe" diete

Obstaja veliko oglasov okoli v tem trenutku za tako imenovane "trebuh prehrana". Ne, ne moreš ciljati izgubo teže v katerem koli določenem delu telesa. Ko izgubijo težo, boste shed maščobe iz rezerv po vsem telesu. Najboljše, kar lahko naredite, je osredotočila svoje vaje na določenem območju telesa, to ne bo, da boste izgubili maščobo na tem področju, vendar pa lahko pomaga tonus mišic.

Katere druge hujšanje miti pa smo pozabili omeniti? Prosimo, delite svoje misli in nasvete hujšanje v komentar oddelku spodaj.

Ostani lepo, veselo in zdravo!

load...