Zakaj ne smem izgubiti teže ?! 8 možnih razlogov | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Hujšanje

Zakaj ne smem izgubiti teže ?! 8 možnih razlogov

Zakaj ne smem izgubiti teže ?! 8 možnih razlogov

Mnogi ljudje so presenečeni, da vsakič, ko stopite na tehtnico, pa je kljub temu, da mislijo, da delajo vse prave stvari na njihovo težo brez sprememb. Mislil bi si, da je hujšanje enostavno, jedo manj in več gibanja, vendar pa je več kot to. Včasih, kar se zdi, da je zelo nepomembno odločitev, ki ste jih naredili v svojem vsakdanjem življenju, ima lahko velik vpliv na svojo težo. Še en razlog, da ne bi mogli izgubiti težo, je, da misliš, da delaš vse prave stvari, a ga ne povsem delaš dovolj. Ne glede na razloge, je popolnoma de-motivacijo, ko kljub vsem trudu, vaša teža trmasto zavrača premaknil, tako da se glasi teh osem razlogov, zakaj ga ne bi izgubili težo:

Sam 1. Vaja redko ne trik

Vaja ne gorijo kalorij in je dobro za vas, v mnogih drugih pogledih preveč, vendar ne gorijo toliko kalorij, kot si morda mislite. V povprečju bo eno uro intenzivne vadbe gorijo le približno 450 kalorij, vendar pa lahko jeste že večkrat to število kalorij v samo nekaj minutah. Skušnjava, ko se zanašajo na samo vadbo, je, da mislijo, da lahko jeste več, ker ste telesno in tako si dejansko pride do nobene izgube teže sploh. Moraš ustvariti primanjkljaj kalorij, da bi za svoje telo, da začnete kurjenje maščob, zato so potrebni tako zmanjša prehrana in vadba, če želite shujšati.

2. Zakaj ne morem shujšati? Lahko izgubite maščobe brez izgube teže

To ni le tisto, kar se lestvice, pravijo, da zadeve, to je količina maščobe, ki jo nosi. Če ste telesno, potem vas bo izgradnjo čiste mišične mase, pa tudi telesne maščobe in teže, ki ste izgubili telesne maščobe, lahko se uniči z maso, ki ste jih pridobili v mišicah. Ne samo zanašajo na tehtnici, preverite sami v ogledalo in videli, ali je vaše telo oblika spreminja, da ugotovite, če se kar koli napredek.

load...

3. Moraš biti skladna

To je veliko lažje, da dajo na teži, kot je, da jo izgubijo, tako da boste morali, da se držijo z vašo prehrano in izvaja režim precej versko. Čudno zdrsa ali občasno zdravljenje je neizogibna, vendar je pogostost teh vesti, ki jih morate poznati. Samo zato, ker ste upoštevali pravila za en teden še ne pomeni, da lahko gredo nor za en dan.

4. Boste morali vzeti vse možnosti, izgorevanje kalorij

Malo izbire, ki jih naredite čez dan lahko velike razlike v vašo izgubo teže. Vzemimo za primer, izbira po stopnicah ali po tekočih stopnicah. Pojdite po tekočih stopnicah in, seveda, boste spali ni pomembno količino kalorij. Po stopnicah in samo en let bo gorijo okoli 10-20 kalorij. Bodite možnost stopnic, vsakič, ko ste se soočajo s to izbiro v enem dnevu, in ti bi lahko bil dan izgorevanjem dodatnih 200 kalorij. Obstajajo možnosti, da gorijo kalorij vse skozi dan od ali hodite ali vozite, da celo samo, če ste parkirate avto.

5. Morda se jedo več, kot si mislite

Če se ne osredotoča na to, kaj jeste, potem so možnosti, da jeste veliko več, kot si mislite. Večina ljudi danes jedo med branjem, jesti, medtem ko je videti na računalniku ali jedo pred televizorjem. Jesti pa moti je bilo dokazano, znova in znova, da bi povečali verjetnost, da bo prenajedanje, tako da izklopite, sesti, se osredotoči na to, kaj jeste in uživajte jo, in na ta način ste verjetno, da bi jedli veliko manj.

load...

6. Morate imeti urnik prehranjevanja

Obstajajo dokazi, da kažejo po rednem prehranjevanja vzorec je zelo koristno, če se potrudiš, da izgubijo težo. Ko jeste na rednem urniku, vaš metabolizem je bolj stabilna, kot je raven sladkorja v krvi, ki sta se pomagajo pri izgubi teže. Drugi dejavnik pri tem je, da je, če jeste, da vzorec veliko lažje voditi evidenco o tem, kaj ste zaužili.

7. Verjetno jeste več sladkorja, kot si mislite

Še en nasvet, ki bi lahko odgovor na vaše vprašanje, "zakaj ne morem shujšati?" je, da ste verjetno jeste več sladkorja, kot si mislite. Morda misliš, da jeste pravo hrano, vendar je težko biti zaveden, še posebej, ko gre za dodan sladkor v nekaterih proizvodih. Najboljši nasvet je, da skrbno preverite oznake na živilih in pazi na skrite sladkorja. Najdete skrite sladkorja v žitih za zajtrk, žitne ploščice, omake in pikantnimi in vnaprej pripravljenih jedi. To ni vedno označeni kot sladkor, bodisi, morate tudi, da pazi na dodano glukoze, saharoze, fruktoze, koruzni sirup in celo sadni sok koncentrat.

8. Zakaj ne morem shujšati? Morda ne boste dobili dovolj spanja

Tam je bilo veliko raziskav in je bilo dokazano, da obstaja povezava med pomanjkanjem spanja in telesne mase. Če ne boste dobili dovolj spanja, da spreminja hormonov v telesu, ki so odgovorne za vas, lačni in občutek poln. Povprečna odrasla oseba mora biti cilj, da bi dobili vsaj lahko osem ur spanja na noč in nič manj, kot da izboljšate svojo željo po hrani naslednji dan do točke, da boste spet jesti.

Ali imate druge nasvete za ljudi, ki se sprašujem: "Zakaj ne morem shujšati ?!"

Vas prosimo, da delite svoje nasvete, da izgubijo težo v komentar oddelku spodaj.

load...