10 časa varčevanja z nasveti za super zaposlen študent | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 časa varčevanja z nasveti za super zaposlen študent

10 časa varčevanja z nasveti za super zaposlen študent

Kolegij je zaseden čas in pogosto študentje delati z omejenim proračunom preveč. Lepota režimi, potem morajo biti hiter, preprost, vendar učinkovit. Tam je gotovo ni čas, da preživijo ure in ure pred ogledalom, zato preverite varčevanje lepotne nasvete, ki so ravno prav za zaseden študenti teh desetih čas:

1. Bodite organizirani

Prvi korak, da hitro ličila zjutraj, je jasno, ves nered! Vrgel ven vse prazne steklenice, stare čopiče in ličila nikoli ne uporabite in pustite samo stvar, ki jo res potrebujejo; lepo, urejeno in organizirano. Tako se vam ne bo lov skozi dvajset stvari, ki jih nikoli ne uporabljate, za to eno šminko, ki jo morajo imeti danes.

2. Položite svoj make-up, noč pred

Make up dnevno ličenje komplet samo bistvo in so ga pripravljeni za naslednje jutro. Ne samo, da bo to pospešilo zjutraj ličila rutinsko, vendar če ste res zapustil prepozno, lahko zgrabi torbo, zagon in naredite ličila kasneje.

load...

3. Detangle pod prho

Bodite širok zobatega glavnik pod prho z vami in po uporabi napravo, zaženite glavnik skozi lase, kot jih sperite. Ko prideš ven, pat vaše lase posuši z brisačo in si bo v celoti izogniti pentlje.

4. Popolna pet minut obraz

Poraba dolgo časa na ličila se verjetno ne bo možnost za večino dni, tako da preživijo nekaj časa izpopolnjuje svoj pet minut obraz, ki ga lahko uporabite, ko ste v naglici. Praksa, in ugotovite, kaj vam ustreza, dokler ne boste imeli najmanjšo možno mero različnih izdelkov, ki jih lahko izmaže. Večina ljudi pet minut obraz ima nekaj za obraz v prahu, maskara, blush, pridih korektorjem in lip gloss.

5. Ne delite ustnic in oči ličila

Mikrobi se lahko prenašajo z delitvijo ličila, tako da je delitev kateregakoli izdelka, ki se dotika kože neposredno ni dobra ideja. Bodite posebej pozorni na delitev ličila za oči in ustnice, tudi če ste res v naglici.

load...

6. Invest v korektorjem

Concealer lahko dekletov najboljši prijatelj v študentskih letih, tako da je to en izdelek, ki ga je vredno porabi malo več denarja. Ti ne bodo imeli časa, da bi sedel z kumare rezine čez oči zjutraj, vendar korektor bo hitro skriti temne kolobarje pod vašimi očmi, ki so jih pozno ponoči povzročajo prej.

7. Pozabite pinceto

Vaši obrvi ne potrebujejo skubljenje vsak dan in, če se zmotite, ga ni mogoče popraviti! Oblikovanje svojim obrvi le nekajkrat na leto, bo ohranila jih išče pametno, da, in občasno odstranitev vseh strays, je vse, kar res potrebujete.

8. Uporaba in SPF vlažilec

Kupi vlažilno kremo, ki ima SPF in vlažijo vsak dan. Vlažilni bo bo vaša koža gladka in mehka, zagotavlja odlično osnovo za vaš ličila in SPF ščiti kožo pred soncem, ko ste zunaj.

9. Ne vedno treba oprati vse lase

Ko nimam časa za prho in posuši, lahko vedno samo umijte Šiška za hitro rešitev za mastne lase. Oddelek jih od ostalih vaših las in jim sperite s šamponom in vodo v umivalniku; hitra, enostavna, vendar učinkovita.

10. Uporabljajte izdelke večnamenski

Bodite pozorni na izdelke, ki bo naredil več kot eno delo, ki vam lahko prihrani veliko časa in denarja. Servo vlažilec, na primer, lahko dvojno za ustanove, šminka za blush in maskara lahko dvojno kot obrvi gel. Poskus, boste presenečeni, kako malo izdelkov, ki jih lahko izmaže.

Kateri so vaši najljubši lepotni nasveti?

load...