10 čudnih lepotnih tajnosti lepote | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 čudnih lepotnih tajnosti lepote

10 čudnih lepotnih tajnosti lepote

Vemo, da slavne sprejemajo svoje lepotne režime resno in iti na velike dolžine, da si kot nalašč za fotografijo poganjki in osebnih nastopov, ampak nekaj lepotnih nasvetov, ki prihajajo iz zvezdniki so samo naravnost bizarno. Ne moremo zanikati, da so nekateri od teh zvezdnikov ne zdi, da je počen, ko gre za gospodarstvo leta nazaj, ampak pijavke in ptica kakec se zdi, da se ob stvari malce daleč. Tukaj je deset od bolj čudne in precej presenetljive slave lepotne skrivnosti, ki prihajajo iz teh znanih ljudi, ki jih imamo radi občudovali.

1. Demi Moore - Detoxes s pijavkami

Torej, Demi Moore ne izgledaš neverjetno za svojo starost, vendar bi se zatekajo k uporabi pijavke ohraniti mladosten videz? V intervjuju je dal leta 2008, Demi Moore David Letterman je povedal, da je bil eden od njenih lepotnih skrivnosti pijavka zdravljenje. Odšla je še pojasnila, da so sluzaste malo poganjkov izločajo encim, ki bi jih krvavijo obilno in da razstruplja kri.

2. Sandra Bullock - Uporaba Priprava H za boj proti gube

Nekateri celebrity lepotne skrivnosti lahko pojavijo res čudno, vendar se zdi, kot delajo. Sandra Bullock redno uporablja svetovno znani hemoroidnih kremo, Priprava H, za boj proti off znake staranja. Na vprašanje o njenem precej nekonvencionalen lepotno skrivnost, je rekla: "Prenos rit kreme pod mojimi očmi je eden izmed mojih najboljših lepotnih skrivnosti, in me ustavi pridobivanje linij".

load...

3. Zoe Saldana - Ima letne majoneze stranke

Če ste se kdaj spraševali, kako Zoe Saldana ohranja svoje lase tako neverjetno sijoča, vam lahko povem, da to nima nič sploh veze s kakršnokoli vrhu območja, dragih izdelkov za lase. Zoe Saldana pravi, da je njena mama naučila ona in njene sestre delati stvari na naraven način, tako da uporablja majonezo klimatizacija njene lase.

4. Kate Hudson - Zbudi svojo kožo z ledeno vodo

Niso vsi celebrity lepotne skrivnosti zahtevajo drage izdelke. Ko je Kate Hudson zbudi po dolgem noč se izvajajo na mestu, da ima rešitev za problem utrujene iščejo oči in kožo. Ona potopi obraz v ledeno hladno vodo, da se kri ponovno kroži in da bi dobili nekaj barve nazaj v licih.

5. Gwyneth Paltrow - Borbe neželeno kodranje las z Luka goba

Če ste mislili, loofahs bila dobra samo za eno stvar, potem se motite. Gwyneth Paltrow prisega, da bo krtačenje las z Luka goba boj neželeno kodranje las. Nimamo pojma, kako naj bi to delovalo, ampak kdo smo, da trdijo, z obrazom Estée Lauder užitke parfum?

load...

6. Catherine Zeta Jones - prelije pivo na glavi

Kaj je res tolažba o nekaterih od teh slave lepotne skrivnosti je, da so nekateri izmed njih, tako na zemlji in so stvari, ki jih lahko preizkusite vse. Saj ne bi pričakovali zvezda kot je Catherine Zeta Jones, da bi s pomočjo nekaj tako enostavno, kot izpiranje piva, da pogojuje svoje lase, ampak očitno, da je točno to, kar počne. Lepo je vedeti, da ne vsi uporabljajo drage lepotne izdelke in zdravljenje, da večina ljudi nikoli ne bi mogla privoščiti.

7. Rachel Bilson - Odstrani ji ličila z vazelinom

Zvezda "The Last Kiss" in "Jumper", Rachel Bilson, ima tudi na zemlji rešitev za odstranjevanje ji ličila. Ona dobi okoli problema komercialnih ličila za odstranjevanje preveč kruto na kožo z enim od najbolj preprostih in vsestranskih izdelkov, ki jih lahko kupite. Ona uporablja nič bolj prefinjen kot vazelin za odstranitev ji ličila ponoči.

8. Katie Holmes - Uporaba posteljica kremo na obraz

Ali ne deluje, lahko razmišljamo o boljših načinov, da skrbijo za vašo kožo, kot omet obraza s kremo, ki vsebuje posteljico. Očitno pa je, da je točno to, kar sta Katie Holmes in Eva Longoria uporabljajo pri svojem vsakdanjem lepote režima. Pravijo, da je placenta pomaga zaklene vlago v kožo in spodbuja nastajanje kolagena.

9. Victoria Beckham - razmazan ptica kakec na obrazu

Tukaj je še ena od zanimivih slaven lepotne skrivnosti: Victoria Beckham in njen mož David, so rekli, da je veliki ljubitelji blati svoje obraze z ptičje iztrebkov. To ni navaden ptič kakec, ki jih uporabljajo, da je posebna ptica kakec, ki prihaja iz Japonske in je starodavna lepotni imenuje gejša obraza, da Beckhams pravijo zapusti njihovo kožo sijočo in gladko.

10. Cindy Crawford - spreji za obraz z mlekom

Naš končni presenetljivo slaven lepota skrivnost prihaja od Cindy Crawford. Ona uporablja sprej obraza mleka in vode skozi ves dan, da njena koža videti mehka. Morda bi bilo malo nekonvencionalen, ampak se sliši veliko bolje kot ptičji kakec na nas.

Ali veste, druge slaven lepotne skrivnosti?

load...