10 čudovitih lepotnih citatov, ki jih lahko držite za svoje ogledalo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 čudovitih lepotnih citatov, ki jih lahko držite za svoje ogledalo

10 čudovitih lepotnih citatov, ki jih lahko držite za svoje ogledalo

Lepota je težka stvar opredeliti, saj lepota pomeni različne stvari za ljudi. Mnogi so poskušali, čeprav, in tukaj je deset najbolj navdihujočih citatov iz znanih ljudi o tem, kaj lepota v resnici pomeni:

1. "Nič naredi ženska lepša od prepričanja, da je lepa." - Sophia Loren

Nikoli bolj resničen besedo povedano o lepoti, kot je ta. Samozavest v žensko, je sama po sebi lepa in, če ne verjamejo vase, ne morete pričakovati, druge, da verjamejo v vas.

2. "Za lepe oči, poiščite dobro v drugih; za lepe ustnice, govorijo samo besede prijaznost; in drže, hoje z vednostjo, da nikoli niste sami. "- Audrey Hepburn

To je še en slavni citati o lepoti. Audrey Hepburn je bila ne samo filmski in modna ikona, ki se štejejo kot eden od najbolj naravno lepe ženske na svetu, je bila znana tudi za njeno humanitarno delo. Če kdo ve, kaj to dejansko pomeni, da je lepo, da je bila ona.

load...

3. "Be yourself, svet obožuje original" - Ingrid Bergman

Ta citat je opozorilo, da vedno drži na svoj resnični jaz, ki ga je švedski rojene zvezde Hollywooda, Ingrid Bergman. Zaupanje in individualnost bo vedno občudoval v žensko, več kot preprosto poskuša fit z množico.

4. "Lepota je moč; nasmeh je njegov meč '- John Ray

John Ray je bil naravoslovec v 1600-ih in objavi knjige o rastlinah in živalih, vendar v tem citatom, je razvidno, njegovo povečanje vrednosti naravne lepote, ki se nahaja v ljudeh, kot tudi in moč, da lepota ima pred drugimi, še posebej, če je to v kombinaciji z nasmehom.

5. "Ne glede na to, kako navaden lahko ženska biti, če se resnica in poštenost napisan po obrazu, ona bo lepo." - Eleanor Roosevelt

Soproga Franklin D. Roosevelt in najdaljši služijo prva dama, ki se je kdaj bilo, Eleanor Roosevelt pojasnjuje v svojem citatom, da se lepota ne samo na površju, to je tisto, kar je notri, ki resnično šteje.

load...

6. "Najboljši del lepote je, da je, kar se lahko slika ne izražajo" - Francis Bacon

Francis bacon je imel veliko strune na svoj lok, politika, avtor in znanstvenik, da omenimo le nekatere. V tej znameniti citatom čeprav, se je obrnil svojo pozornost na notranjo lepoto in je bil, morda, pravim, da je oseba, ki je lepo, ne pa tudi slike, ki jih predstavijo.

7. "Vse ima lepoto, vendar pa vsi ne vidi" - Konfucij

Kitajski filozof Konfucij je imel veliko za povedati o mnogih stvareh in kot filozof; je preživel svoje življenje poskuša osmisliti svet okoli njega. Bolje kot kdorkoli je vedel, če želite videti lepe stvari, potem je vse, kar morate storiti, poglejte okoli sebe.

8. "Najlepši ličila ženske je ljubezen. Ampak kozmetika lažje kupiti." - Yves Saint-Laurent

Yves Saint-Laurent so lahko rekel različne stvari tukaj. Je bil pravi, vse, kar potrebujete, je dotik make up ali pa je bil rekel, da nekatere ženske zmotno mislijo, da je vse, kar potrebujete ličila?

9. "nepopolnost je lepota, norost je genij in je bolje, da je popolnoma smešno, kot je nujno dolgočasno '- Marilyn Monroe

Nimate zahtev, da je lepo in veliko svetovnih genijev in umetniki so bili ali pa so bili obtoženi, da so nori. Včasih, kot le drugačen je vse, kar potrebujete, da bo lepo.

10. "Mislim, da sreča je tisto, kar si lepa. Obdobje. Srečni ljudje so lepe. Tako postanejo kot ogledalo in se odražajo srečo." - Drew Barrymore

Vedno glej na svetlo plat življenja. Ko ste zadovoljni, potem pa prinese srečo v drugih narodov življenje in to je lepa stvar, za vse, ki želijo narediti.

Kateri so vaši najljubši kozmetični citati? Vas prosimo, da jih delite v komentar oddelku spodaj.

load...