10 čudovitih lepotnih navad za najboljšo kožo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 čudovitih lepotnih navad za najboljšo kožo

10 čudovitih lepotnih navad za najboljšo kožo

Vsi smo zelo različni ljudje, in to velja tudi za našo kožo preveč. Nekateri izmed nas ima bledo kožo, drugi imajo temnejšo polt, in nekateri imajo suho kožo, medtem ko boj z mastno kožo. Kaj je res za vsakogar, čeprav je, da bi vsi radi imeli brezhibno, lepo kožo. Obstaja dobesedno na tisoče nego kože in make-up izdelke ki so na voljo, da bo vaša koža videti super, ampak je najlažji in najcenejši način, da se doseže brezhibno polt, je, da skrbijo za vašo kožo na naraven način. Ni resnična skrivnost o skrbi za kožo; vse potrebno storiti je, da sledite tem deset čudovito lepoto navade za najboljšo kožo doslej.

1. Get nekaj dodatnega spanca

Dobili dovolj spanja, je zelo pomembno za vaše možgane, kot tudi za lepoto vaše kože. Vaše telo potrebuje čas, da pomladiti čez noč, zato se prepričajte, da ste dobili zadostno spanje vsak večer v tednu. Če ne boste dobili dovolj spanja, nato pa, da lahko pospeši proces staranja in razgradnjo kolagena v koži. Imenuje lepota spanja, za zelo dobre razloge.

2. Nikoli ne preskočite umivanju obraza zjutraj

Umivanju kože zjutraj, je prav tako pomembna, kot je čiščenje ličila off ponoči. Ko spi, vaša koža je sama popravila in se bo prelivanje toksine in izločajo sebum iz por. Če ne opere vse to začelo zjutraj, bo ostal tam ves dan in vaš dan, čas vlažilci in losjoni zaščito pred soncem ne bo potopi v kožo pravilno.

load...

3. Luščenje redno

Redno Piling je eden izmed najboljših navad za nego kože, ki jih lahko dobite v. Če ne piling, potem bo mrtve kožne celice ostanejo na površini kože, ki bo vaša koža videti dolgočasno in lahko blokira svoje pore in povzročajo breakouts. Če piling, enkrat ali dvakrat na teden, boste ugotovili, da je vaša koža videti veliko mlajša in svetlejši. Ne drgnejo ob kožo preveč težko, čeprav, ali pa bo samo povzroči rdečico in draženje.

4. Vedno nosite zaščito pred soncem

Nosite soncem vsak dan, tudi ko izgleda, da bo oblačen dan, saj se bodo UV žarki iz sonca poškoduje kožo in bi na znake staranja. Če prideš v to navado zdaj, in držijo z njim, vas bo zelo vesel, da si, ko prideš malo starejši. Ne mislite, da ste varni, samo zato, ker ne boste spali, saj so žarki, ki res povzročajo poškodbe kože, niso isti, kot so žarki, ki gorijo.

5. Naj si hidrirani

Če pustite, da vaša koža postane dehidrirana, bo videti tesno okoli vašega obraza, dolgočasno in bledo. Ne pijte preveč alkohola in kofeinskih pijač in gre za navadne vode namesto. Če pijete veliko vode čez dan bo pomagal ohraniti vašo kožo voljno in je videti zdrav.

load...

6. Roke stran od obraza

Navada, da si zagotovo želeli, da gremo ven se dotika tvojega obraza z rokami. Vendar težko poskusu, da vaše roke čiste, bodo prišli v stik z umazanijo in bakterijami, ves dan. Takoj, ko položite svoje roke na obrazu, ki jih prenese nekatere to umazanijo na obrazu in ki lahko povzročijo okužbe in aken.

7. Ne preskočite vlažilec ponoči

Naredite svojo vlogo nočni čas za vlažilno kremo redno navado in ne verjamejo v mit, da vaša koža potrebuje dneve dihati. Vedno morate odstraniti ličila ponoči, ali pa bo blokiral svoje pore, in jo je treba vedno uporabljati vlažilno kremo, preden greš v posteljo. Medtem ko si spal, je vaša koža počiva in se popravila, in to je šele takrat, ko bo treba dodatno hidracijo vlažilec.

8. Treat suho kožo s kožo oljem

Nikoli pripravljeni s suho kožo, saj suha koža razpoke in, ki omogoča ven še več vlage in omogoča bakterij in umazanije v. Privoščite suho kožo, takoj, ko se to zgodi s kožo oljem. To bo popravilo kožo, ustvarijo oviro vlage proti okužbi in prinese nazaj zdrav, hidrirani sijaj.

9. Bodite redno vadbo

Ne samo, da je uveljavljanje dober za srce in pljuča, da lahko delajo čudeže za vašo kožo, kot tudi. Ko vadite zviša srčni utrip in krvni črpa hitreje okoli vašega sistema. Ko je tvoja kri kroži po telesu, hitreje, to je zagotavljanje več kisika za vaše kože in odstranjevanje več toksinov. Zato vadba vam to rožnato sijaj.

10. Bodite previdni, kaj jeste

Zdrava prehrana pomeni zdravo kožo, zato bodite previdni, kaj jeste in pijete preveč. Veš kaj naročila zdravnikov, so do sedaj: sveža zelenjava, sveže sadje, pusto meso le, in veliko svežih rib preveč. Precej veliko pritožb kožnih jih alergijo na hrano povzroča, tako da, če imate pogosto breakouts, poskusite in delo, kaj hrana morda povzroča težave, ali pa obiščite svojega zdravnika in se bodo lahko ti test za alergije.

load...