10 čudovitih ličink in trikov za lase s temnimi lasmi | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 čudovitih ličink in trikov za lase s temnimi lasmi

10 čudovitih ličink in trikov za lase s temnimi lasmi

Biti Črna ne pomeni samo rjave las. Tvoji lasje so lahko globoko temno rjava, lešnikov ali več kot karamela, in tvoja barva oči in kožo ton bo razlika v vaši izbiri ličila preveč. Ampak, tukaj v naših desetih ličila nasveti in triki za ženske s temnimi lasmi, gledamo na nekatere stvari, ki jih lahko storite za izboljšanje tega naravnega Črna lepoto, ki jo imajo, samo ne pozabite odtenek rjave, tonus kože in barva oči, ko se odločite za popoln videz za vas:

1. Za vaše oči

Barva oči bo odločilen dejavnik pri vaši izbiri oči v senci, ampak kot splošno pravilo, rjava in siva so najboljši za lepo brunette, morda s pridihom rdeče ali rumene barve.

2. Za vaše ustnice

Črna las okvirji obraz odlično in si lahko vaše ustnice izstopajo preveč. Svetlo roza, rdeče in slive bo poudarila vaše ustnice čudovito proti globoki barvo vaših las. Ne zadržujte se v bledo roza, čeprav ponavadi ne izgledajo tako dobro z rjavimi lasmi.

load...

3. Za svoj temelj

Težka temelj lahko ogledate kruto pred temnimi lasmi, tako da gre za namesto luč na medij. Ne zadržujte se rožnate tone; nevtralne beige z gladko in enakomerno pokritost bo videti najbolje.

4. Preverite vrhunce

Ko ste izbrali ličila odtenki spomnite svoje vrhunce, kot tudi glavno barvo las. Roza podtoni gredo dobro z blond vrhuncev in medu odtenki gredo dobro z rdečimi poudarki.

5. Rouge za rjavolaske

Ustnice se lahko uporablja za poudarjanje svoje lepe lastnosti in poživite svoj obraz. Rose šminke odtenki videti fantastično z rjavimi lasmi, vendar izogniti breskev in marelic odtenkov, ki lahko dajejo vaša koža sivo in brez življenja videz.

load...

6. Smokey oči pogled

Nekateri ljudje pravijo, da so rjavolaske edine, ki lahko resnično pobegniti z dimljen videz oči, ne da bi se pojavlja preveč kruto. Bogata rjava z obilo eyeliner lahko ogledate omamljanje s temno rjavimi lasmi.

7. Baker in medu za čokoladno rjave lase

Če so vaši lasje je čokoladno rjave barve, nato poskusite zlato je, coppers in medu barve v vašem ličila. Experiment malo, ti odtenki res deluje s čokoladno rjave lase in si jih lahko pomešajo tudi z bakrenimi ustnic in medu očmi, na primer.

8. Pojdite krepko s karamelno las

Če so vaši lasje bolj karamelno senci, potem pa krepko z ličila. S svojo barvo las si lahko ogledate omamljanje s svetlo, krepko in živahno barvo ustnic.

9. Odtenki slive

Glede na vašo barvo oči, odtenki slive in vijolično dela res dobro z rjavimi lasmi, še posebej, če imate zelene oči. Te barve potegnili rjavo vaših las lepo, zato poskusite različne odtenke in ugotoviti, kateri so tisti, ki Suite svoje posebne kombinacije, las, kože in barvo oči.

10. Odtenki mornarice

Še en brezplačen barva za brunette las je mornarica. Navy eyeliner ali senčilo za oči izgleda super s katero koli barvo oči in poudari rjave v laseh popolnoma.

Torej, lepa dekleta s temnimi lasmi, upamo, da ste našli naše ličila nasveti in triki koristno. Vas prosimo, da delite svoje v komentar oddelku spodaj.

load...