10 čudovitih nasvetov za lepoto, ki vam pomagajo videti manj utrujene | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 čudovitih nasvetov za lepoto, ki vam pomagajo videti manj utrujene

10 čudovitih nasvetov za lepoto, ki vam pomagajo videti manj utrujene

Ali je to že večer na mestu, ali ponoči up z otroci, zadnja stvar, ki jo morate slišati od vsakogar, je: "Videti si utrujen". Ni velika stvar, da slišim, ko si ves ta čas, porabljen na vaš ličila in lase! Torej, če ste ni uspelo dobiti dovolj časa v postelji, si oglejte te načine, da si videti manj utrujena:

1. Škropljenjem hladne vode

Začnite dan z brizganjem hladno vodo in da bodo žile Obkladek in poostrijo svojo kožo. To bo vaša koža videti bolj gladka in vas bo zbudil zjutraj preveč.

2. De-puff oči

Utrujenost se kaže v tvojih očeh in pokrovi lahko ogledate Puffy in otekel. De-puff oči z rezinami kumare ali hladno žlico, obe metodi deluje zelo dobro.

load...

3. Vlaženje

Vaša koža postane suha in brez življenja, če ste ni imel dovolj spanja. Zaklepanje na vlago po obrazu pljusk hladne vode in uporabljajo dober znesek vlažilno kremo. To bo vaš kožo navlaži in jo bo tudi pomagalo zgladi vse vrstice ali gube.

4. Mleko in led

Kako videti manj utrujeni? Pomočite mokro cunjo v skledo mleka in ledene kocke, ga zavil ven in jo postaviti po obrazu, za približno pet minut. To bo osvežili kožo in mraz iz ledu bo Obkladek krvnih žil v koži.

5. Dotik belo senčilo

Tukaj je še ena koristna in učinkovita ličila trik, kako videti manj utrujena: uporablja pridih belo senčilo za notranje kotičke oči, se bo takoj polepšala vaš celoten obraz. Tudi če se ne počutite budna, boste videti!

load...

6. Prikriva podočnjake

Če ste res bo utrujen, nato podočnjaki pojavljajo pod vašimi očmi. Uporabite korektor za kritje teh krogov in to vas bo videti veliko bolj buden.

7. Curl svoje trepalnice in uporabljati maskaro

Vendar utrujen morda občutek, da to ni dan, da pozabite na trepalnice. Curl svoje trepalnice z Vikler trepalnic in nanesite dober premaz maskaro. To bo odprla oči in jih videti veliko svetlejši.

8. Daj nekaj barve nazaj v licih

Utrujenost prinaša bledo kožo, tako polepšala vaš obraz s pridihom subtilno Rdečkasta mušnica. Uporabi breskev ali roza senco, na jabolka licih, in bo ogreje vaše polti ne da videti nenaravno.

9. Polepšajte z šminke

Drug velik ličila namig o tem, kako iskati manj utrujen je, da igrajo s svojo šminko senci. Prvič, vlažijo ustnice z salve ustnic, saj lahko utrujenost bo vaše ustnice suhe in uporabite krepko, rdečo šminko. To bo polepšala vaš nasmeh in pritegniti pozornost stran od oči.

10. Naj steklenico spray z vami

Čez dan vas in vaše ličila lahko začeli iskati še utrujena. Za boj proti temu, da steklenico spray obraza z vami, nato pa lahko dobite na hitro osvežiti, ko ga potrebujete.

Kateri so vaši najljubši lepotni nasveti o tem, kako iskati manj utrujeni?

load...