10 enostavnih nasvetov za manikuro | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 enostavnih nasvetov za manikuro

10 enostavnih nasvetov za manikuro

Ni vsakdo ima čas, da preživijo čas v salonu, ki ima profesionalno manikuro, vendar to ne pomeni, da ne more imeti veliko videz nohtov. Lepo se razvajati enkrat v nekaj časa, vendar s samo malo truda ter znanja in izkušenj, ki jih lahko shranite sami obremenitev časa in denarja in narediti svoje nohte sami. Če ste naredili svojo domačo manikuro, berite naprej, saj imamo deset veliko manikura nasvetov za vas, ki vam bo pomagal dobiti želene rezultate, na enostaven način.

1. Odstranite vse sledi starega laka za nohte

Edini način, da boste dobili, da je gladko, popoln zaključek, je, da začnete s popolnoma čisto platno. Odstranite vse zadnje sledi o vsaki stari lak za nohte z bombažno blazinico in odstranjevalec laka za nohte. Ne hitite skozi ta korak, saj bi lahko celo najmanjši Fleck za nohte pokvaril videz novega laka.

2. Luščiti roke

Ko je star lak za nohte vsi so bili odstranjeni, da je čas, da svoje roke malo nežno zdravljenja mokrega čiščenja. Nežno piling roke z mešanico oljčnega olja in sladkorja, in bo odstranite odmrlo kožo in pustite svoje roke mehka, gladka in zelo čist.

load...

3. Namočite roke v topli vodi

Daj vaše nohte dobro namočite v toplo vodo za dve ali tri minute. To bo zmehča obnohtno kožico in nohte in da v naslednjih nekaj korakov veliko lažje. Še nimate voda prevroča, čeprav, in ne pustite prstov za več kot nekaj minut. Če boste to storili, bodo vaši nohti rahlo razširi in, ko bodo spet pogodbo, ki lahko vpliva na zaključek svoje nohte.

4. Pripravite nohte

Ko ste osušil roke, lahko sedaj pripravite svoje nohte, ki skrbi za obnohtno kožico. Ne obrezati svoje povrhnjico, ker so tam ustaviti bakterije dobili pod nohte in, če jih zmanjšati, lahko pa povzroči tudi hangnails. Samo potisnite obnohtno kožico rahlo nazaj proti prstom.

5. Trim in oblikovanje nohtov

Odločite se za tisto obliko nohtov želite, lahko ovalne, okrogle ali kvadratne, in nato, trim nohte, če jo potrebujejo, in jih vložiti v obliko, ki jo želite. Če imate kakršno koli obarvanje nohtov, nato pa buff nohte z nohtov buffer, da jih polepšala.

load...

6. Nanesite premaz

Uporaba plast laka za premaz pripravlja svoje nohte za nohte, ki je na sledi. To odstrani vse zadnje sledove olja in prav tako ustvari površino, ki bo lak za nohte držijo bolje in ostanete na dlje. Ima tudi nekoliko dehidratacijskega učinek, tako da boste odstranili vso vlago iz žebljev, ki bi lahko slabo reagirajo z lakom za nohte, ko ga uporablja.

7. Nanesite barvni lak za nohte

Ko uporabite lak za nohte, da je lažje, če začnete od sredine nohti in delo, svojo pot ven. Vedno uporablja dva nanosa barve na vaše nohte in da bo poskrbela, da se barva laka res pride skozi. Če pride lak v kožo, previdno odstranite z vatno blazinico, namočeno v malo odstranjevalec laka za nohte.

8. Seal konice nohtov

Če želite ustaviti vaše nohte sekanje, zaviti lak za nohte po konicah nohtov, in se bo ustavil vodo in olje pridobivanje med vašim lak za nohte in nohti in lomljenje vez. To bo vaše manikura bivanje videti kot nalašč za veliko, veliko več.

9. Uporabi nadlak

Naj barva nohtov sedi za nekaj časa, da se posuši in ne packa, in nato nanesite nadlak. Samo eno plast laka je vse, kar potrebujete, in ga bo dodal dodaten sijaj za nohte in jih težje, tako da vaš manikira bo trajala dlje. Druga prednost krovnih premazih je, da so nekateri izmed njih se hitro suši in se bo celotno vaše manikura hitrejše sušenje.

10. Daj si nohte časa za ustrezno posuši

Obstajajo načini za pospešitev procesa umiranja vaš lak za nohte, vendar je najboljši način je, da naj se posuši sami. Dajte jim dovolj časa, da se posuši in potem ste lahko prepričani, da so utrjene vse skozi. Torej, se vsede, dal noge, in občudujem vaše lepe nohte pol ure!

load...