10 fantastičnih prednosti arganega olja za lepoto in zdravje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 fantastičnih prednosti arganega olja za lepoto in zdravje

10 fantastičnih prednosti arganega olja za lepoto in zdravje

Obstajata dve vrsti holesterola: slab holesterol in dober holesterol

Slaba stvar je treba jemati zelo resno, saj lahko povzroči bolezni srca.

Ker je arganovo olje, kar je znano kot nenasičene maščobne kisline, da je sposobna znižati slab holesterol in s tem zmanjša tveganje za bolezni srca.

Arganovo olje Odpravlja akne

Akne je taka bolečina. Oh, da akne! Zmeraj se mi zdi, da udari ob nepravem času - pred razgovor za službo, pred datumom, in tako naprej - in je tako težko znebiti.

Kljub temu, da je veliko lažje za zdravljenje, če boste uporabili to čudo olje, saj je eden od neverjetno koristi arganovim oljem je, da lahko pomaga z aknami. Arganovo olje vsebuje linolenske kisline, ki se umiri vnetje in zdravi kožne celice, ki so bili poškodovani zaradi aken.

load...

Arganovo olje upočasni proces staranja

Urgh.

Mi sovražim proces staranja. In smo prepričani, da boste to storili, preveč. Kdo je všeč ?!

Tudi to je nekaj, kar so naši fantje nikoli ne zdi, da Obuzimati o. Oni samo "jemati vsak dan, saj prihaja."

Ali pa ni normalno ?!

Toda boj je resnična. Včasih, ne glede na to, kako težko poskusu, da dajo na zavore, proces staranja samo ohranja na pospešitev.

No, to je čas, da si je predstavil svoj novi skrivno orožje - arganovim oljem. Ena izmed čudovitih prednosti arganovim oljem je, da je bogata z antioksidanti in iz tega razloga, da je sposoben za napad na proste radikale, ki se izsuši kožo, in ga staranja super hiter.

load...

Dodaj arganovo olje za vašo lepoto režima, in jih lahko obnovite svoje kož Radiance, elastičnost in čvrstost. Čudovito.

Arganovo olje bi lahko preprečili raka

Redno uporabljajo arganovo olje lahko zmanjša tveganje za vas razvoj raka. To je zaradi svoje steroli in skvalen vsebine. Tako so obširno proučevali, pri čemer prvi povezan z zmanjšanim tveganjem za razvoj prostracije raka in slednji povezan z zmanjšanim tveganjem za razvoj kožnega raka.

In ker so primeri, v tako v porastu, bi dobro, da upošteva nasvet.

Arganovo olje lahko prepreči strije

Veš, kaj je nadležno? Strije!

Strije so samo življenjsko dejstvo. In še enkrat, fantje niti ne skrbi za njih, ali pa jih preprosto nikoli ne bi dobili. Za ženske, boj je resnična. Zelo realna.

Nič več, čeprav! Ena od prednosti arganovega olja je, da izboljša elastičnost vaše kože, kar preprečuje nastanek strij. To je do maroškega olja v vsebnost vitamina A in E.

Torej, če ne želite več grde strije, masaža arganovo olje mešati z rjavo olje, na katerem koli prizadetem območju.

Arganovo olje je kot nalašč za občutljivo kožo

To ne pomeni, da je občutljiva koža škodljivcev. No, v redu, mi pravijo, da je! Ampak stvar je, da se občutljiva koža mogoče odpraviti, tako da je celo veliko manj draži. Pravilno vlažilno in čiščenje rutinsko je točno tisto, kar potrebujete, če imate občutljivo kožo, in arganovo olje mora biti ključni del nje. Vse, kar morate storiti je, nanesite majhen košček na kožo pred spanjem, nato pa pustite, da se navlažijo kožo, ko spite.

Arganovo olje Pravilno poudarja, vam lahko krvni sladkor

Veliko ljudi še vedno zdi, prepričani o tem, kaj sladkor v krvi. Razložiti preprosto, lahko konice krvnega sladkorja povzroči diabetes. In sladkorna bolezen je kronična bolezen, kar pomeni, da ko ste jo dobili, ste precej dobil za življenje.

Najboljši način, da ohranijo svoje raven sladkorja v krvi, je z uživanjem prave stvari, kot so arganovim oljem.

Arganovo olje ščiti vaše ustnice

Želite ustnice kot slasten kot sveži, rdeči paradižnik? Dve besedi: Arganovo olje!

Prednosti arganovim oljem tudi hranljiva in vlažilna ustnice. Vse ženske zagotovo sanje ustnic, ki so žamet gladko. Na žalost, to ni vedno mogoče. Stres, onesnaževala, prosti radikali in celo slaba prehrana lahko povzroči naše ustnice, da izgubijo sočnost. Ampak to je povsem mogoče obnoviti. Zmešajte nekaj kapljic arganovega olja z vanilijo in sladkor, nato nežno vmasirajte na ustnicah. Deluje kot subtilno piling, ki odstrani odmrle kožne celice, jih lušči, da pokažejo svoj nekdanji sijaj.

Arganovo olje ščiti pred soncem

Nazadnje, arganovo olje ščiti pred škodljivimi sončnimi žarki. Veliko bolj naravno kot pa izdelek za zaščito pred soncem over-the-counter, bi bilo najbolje, da se prepreči opekline.

Ali poznate druge ugodnosti arganovim oljem za zdravje in lepoto?

load...