10 japonskih lepotnih skrivnosti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 japonskih lepotnih skrivnosti

10 japonskih lepotnih skrivnosti

Če ste že kdaj obiskali Japonsko, boste opazili, kako se zdi, da japonske ženske, vseh starosti, da se oddaja lahkoten lepoto. Njihova koža je kot finega porcelana, njihovi lasje so kot nalašč in sijoče, ter njihova ličila izgleda super, ne glede na čas dneva pa je vroče in vlažno, da lahko. Znanost je dokazala, da ni taka stvar kot gen lepoto ni; japonski pridobiti njihovo lepoto s tehnikami lepotne in rutine, ki so prešli z matere na hčer stoletja. To je odlična novica za nas ostale, ker to pomeni, da lahko kdorkoli doseže brezhibno japonski pogled, tako dolgo, kot vedo skrivnosti japonske lepote. Tu so torej deset od teh čudovitih japonskih lepotnih skrivnosti razkrila.

1. Uporabljajo olje za obraz

Medtem ko ostali iskanje visoka in nizka za nafto brezplačne izdelke, Japonci vedo, da če boste uporabili prave olja na obrazu, bo dejansko izboljšala teksturo kože in ustaviti breakouts. Uporabljajo čista, naravna olja, kot je olje riževih otrobov, da očisti obraz. To odstrani umazanijo in jo neguje in ščiti kožo z vitaminom E in antioksidanti. In pogosto uporabljajo Camellia olje ali Tsubaki olje kot obraz in telo vlažilno kremo.

2. Radi zelenega čaja

Zeleni čaj je bilo dokazano, da imajo kup močan antioksidant, antibakterijsko in protivnetno in japonskimi veliko pijač zelenega čaja. Poseben najljubša japonskih žensk je zeleni čaj imenovan Matcha, ki je koncentrirana oblika zelenega čaja, ki je desetkrat močnejši in bogata z antioksidanti, kot redni zelenega čaja.

load...

3. So ostali od sonca

Japonci so zelo zavedajo škode, ki jo lahko sonce naredi, da svojo kožo in so znani za to že več generacij. Zanimivo je, čeprav, ne uporabljajo veliko zaščito pred soncem. Namesto tega so ostali neposredni sončni svetlobi, kadar je to mogoče, in jih nosijo klobuke in dežniki uporabo zaščititi kožo pred soncem.

4. So piling obraz

Japonski ženske redno piling obraz z nežnimi vode pilingi osnovi, ki vsebujejo temeljna azuki fižol. To ohranja kožo gladko in odstrani umazanijo iz svojih pore. So res nagrada gladek obraz in številne japonske ženske britje njihove obraze, ali imajo redno zdravljeni z lasersko svetlobo, da njihove obraze popolnoma brez dlak.

5. Kopanje je dnevni ritual

Kopanje ni chore za japonske ženske; je ritual sledijo vsak dan. So se sprostite v vroči kopeli na koncu vsak dan, drgnjenje svoje telo vsem s posebnim piling krtačo. Sama bathwater običajno prežeta z aromatičnimi zelišči, olja in zelenega čaja, ki mehča kožo, oži pore in ohranja vlago.

load...

6. Jedo zdravo prehrano

Japonci niso nenaklonjen, da občasno razvajanja v zahodni hitro hrano, vendar pa zagotovo ne živijo na stvari! Japonska je ena od najbolj zdravih na svetu in da je eden od razlogov, ki jih uživajo take dolgo življenje. Tipičen japonski obrok vsebuje ogromno sveže zelenjave, ribe in riža. V bistvu, to je vse zdrave hrane je, da veš, da je treba jesti, vendar pa verjetno ne.

7. Ne dajo nič na svoji koži, da ne bi jedli

Japonski ženske sledijo preprosto pravilo, ko gre za nego za svojo kožo. Če ni užitna, potem pa ga ne bodo uporabljali. To naredi veliko čutov, saj je koža porozna, tako da vse, kar si dal na kožo se hitro absorbira v kri. To je razlog, zakaj tako veliko japonskih lepotnih izdelkov vsebuje nič drugega kot naravnih sestavin.

8. Jih uporabljajo zelo malo ličila

Japonci svoja prizadevanja usmeriti v skrbi za svojo kožo, in na ta način, da ne potrebujejo toliko ličila, da bi prikrili nepravilnosti. Zelo skrbno izbirajo svoje ličila izdelke, vedno preverite sestavine, in jih uporabljajo le ličila zelo zmerno. Izgledajo na ličila kot piko na obraz, ni najbolj pomembna stvar.

9. Skrbijo za svoje lase

Japonski ženske so zelo previdni, o tem, kako zdraviti svoje lase. Uporabljajo šamponi, ki vsebujejo naravne sestavine, kot so alge, in jih uporabljajo lesene glavnike, ki ne ustvarjajo statično elektriko in potegnite na laseh, kot so plastične pa. Prav tako glavnik svoje lase s pomočjo, enkrat na dan, z Tsubaki oljem, ki prekine svoje lase dobili Kovrčast.

10. Verjamejo v lastno nevidno lepoto

Dame Japonskem imajo tudi koncept imenovan Mie-nai Oshareh, kar pomeni nevidno lepoto. Prepričani so, da lepota prihaja od znotraj in veliko drže in elegance, da so japonske ženske tako znan izvira iz tega prepričanja.

load...