10 lepotilnih mitov, o katerih morate vedeti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 lepotilnih mitov, o katerih morate vedeti

10 lepotilnih mitov, o katerih morate vedeti

Obstaja toliko bitov lepotni nasvet, ki ga lahko dvignete na spletu danes, je težko vedeti, kaj je to res in kaj ni. Včasih, to je jasno, da je nasvet ste dobili, ni zvoka, vendar so nekateri miti so tako splošno prepričanje, da je težko, da jih zavrne. Tu smo se nekatere od teh mitov v posteljo in končno Odvzeti 10 lepotnih mitov, ki jih morate vedeti, so popolnoma neresnične.

Lepotni mit 1: Šampon postane manj učinkovito, če uporabljate isto eno za dolgo časa

Tvoji lasje niso inteligentni in, ne, to ne postane uporabiti za določen šampon, potem ko so jo uporabljajo za dolgo časa. Tvoji lasje morda občutek, kot da je vse težji, vendar bo to zaradi izdelka zgraditi. Vse, kar morate storiti, je, da uporabite pojasnjuje šampon enkrat v nekaj časa, in da bo odpravila kopičenje izdelka in pustite lase čista in sijoča ​​znova.

Lepotni mit 2: Zobna pasta jasne lise boljša kot zdravljenje aken

Nekatere zobne paste ne vsebujejo sestavine, ki bodo povzročili mozolji izsuši, vendar z uporabo zobne paste na kožo lahko povzroči rdečico in luščenje. To je veliko bolje, da uporabljate izdelke, ki so narejeni za delo in imejte zobno pasto za čiščenje zob.

load...

Lepota Mit 3: striženja omogoča hitrejšo rast

Ali ste cut lase dnevno ali pusti mesecev med okraskov, je še vedno dogaja, da še naprej narašča z enako hitrostjo. Trim bodo vaši lasje bolj urejen, seveda, vendar pa ne bo imelo nobenega vpliva na vse o tem, kako hitro raste.

Lepotni mit 4: Saj ni treba uporabljati vlažilno kremo, če imate mastno kožo

Mastna koža ne pomeni hidrirano kožo, sta dve različni stvari. Če nič drugega, ne more uporabljati vlažilno kremo za mastno kožo bi stvari še slabše, saj bo vaša koža prekomerno kompenzirala pomanjkanje hidracije, ki jih proizvajajo še več olja.

Lepota Mit 5: Kumare so edino zdravilo za zabuhle oči

Dajanje kumare več zabuhle oči ne pomaga zmanjšati zabuhlost, vendar to ni do kakršne koli čudežne sestavine v kumare. Vse, kar je hladno bo naredil trik, celo samo hladno žličko.

load...

Lepota Mit 6: skubljenje sivih las bo več obraste

Skubljenje siv las, ne more več rasti nazaj, ker je še vedno le en folikel, da je sivih las prišli. Če se to ne zdi, kot ste dobili več sivih las, potem pa mi je žal, ste samo še več sivih las.

Lepotni mit 7: Drage izdelki so boljši od cenejšimi

Ceno ne vedno povedati, kako učinkovito bo izdelek, to je sestavine, ki računajo. Zelo poceni ličila ne sme biti tako učinkovita, kot je nekoliko dražje vrste, vendar z zelo draga ličila, ste le plačujejo več za ime.

Lepotni mit 8: Naravni izdelek ne more škodovati kožo

Mi smo velik oboževalec naravnih proizvodov, in proizvodi, ki vsebujejo naravne sestavine, namesto kemikalij, so vedno bolje za kožo. To se ne da, čeprav pravijo, da je naravni izdelki ne morejo škoditi kožo. Limonin sok je en primer tega. Limonin sok se lahko uporablja za posvetlitev kože, lahko pa povzroči tudi draženje, če je vaša koža občutljiva.

Lepota Mit 9: Britje povzroča lasje rastejo nazaj debelejši

Ko lasje najprej začne rasti nazaj, po britju, bo občutek debelejši, ker ko ga razrežite z britvico, si prestregla najdebelejši del las. Pusti, da raste, in da ne bo debelejši, kot takrat, ko je obril.

Lepotni mit 10: balzam za ustnice lahko izsušijo ustnice

Nekateri ljudje pravijo, da je bolj uporabite balzam za ustnice, več boste potrebovali. To je popolnoma neresnično, vendar pa bi bilo, da več dobiš všeč mehkobo vaših ustnic, bolj si želim, da nadaljujete z uporabo balzam za ustnice.

Ali želite dodati druge lepotne mite na naš seznam?

load...