10 lepotnih nasvetov o tem, kako poudariti in okrepiti svojo naravno lepoto | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 lepotnih nasvetov o tem, kako poudariti in okrepiti svojo naravno lepoto

10 lepotnih nasvetov o tem, kako poudariti in okrepiti svojo naravno lepoto

Lepota, za nekatere zvezdniki, prihaja iz nož kirurga, pameten fotografijo in široko ekipo garderobo pomočnikov in umetnike ličenja, ampak resnično lepoto se ugotovi tako, da večina naravnih značilnosti, ki ste bili rojeni s. Tukaj je deset veliko nasvetov o tem, kako poudariti in okrepiti svoje naravne izgleda, tako da lahko pustite pravi si svetijo s pomočjo:

1. Prenehati s kajenjem in zmanjšati na alkohol

Ali ste vedeli, da lahko en sam puf na cigarete javnost preko 4000 toksinov v telesu? Alkohol ni veliko bolje za svoj videz, bodisi, ker vas dehidracijo in naredi vaše oči zabuhle. Prenehati s kajenjem in zmerno pitje in boste hitro videli izrazito izboljšanje v vaši koži.

2. Luščenje

Vaša koža se nenehno spreminja. Kožne celice odmirajo in nove rastejo na svojem mestu, ampak, če ne odstranimo odmrle tiste, potem bodo skriva svež kožo pod njim. Redno piling vašo kožo in vas bo zapustil s svežo, čisto in sijočo videz kože.

load...

3. Pijte vodo in jedo veliko ekološko, svežega, surovega sadja in zelenjavo

Veste za nasvet, vendar vam res sledijo? Če tega ne storite, boste presenečeni nad razliko, da bo zdrava prehrana, z veliko svežega sadja in zelenjave, ter pitje veliko vode vsak dan, naredi za vašo polt oči in las.

4. Pridobite več vadbe

Tukaj je še ena, ki bi morali vedeti, da do sedaj: izvaja ne samo skrbi, da ste zdravi, da skrbi, da ste videti mlajši dlje preveč, in izboljša vašo naravno izgleda. Izdelava poveča dotok krvi v kožo in tako mu bo dala naravno, Vrijesovit iskani sijaj. Prav tako javnost vesel hormone v telesu in srečen človek je lep oseba!

5. Dobili dovolj spanja

Pomanjkanje spanja bo imel tudi zelo negativen vpliv na to, kako izgledaš, zato poskrbite, da boste imeli noč za spanje, vsako noč. Če imate težave s spanjem, nato zmanjšati na kofeinskih pijač in se lepo vročo kopel z nekaterimi aromaterapijo olja v, preden greš v posteljo.

load...

6. Zabavajte se v spalnici

Seja med rjuhami s svojo ljubljeno osebo, je ena izmed največjih naravnih lepotnih tretmajev na svetu! Študije so pokazale, da se poveča pretok krvi po telesu, ki se izpira toksine in prinaša več hranilnih snovi in ​​kisika na kožo.

7. Hranite ličila luč

Ličila morala okrepiti svojo naravno lepoto, ne da skriti, tako da začnete z izbiro podlage, ki je samo en odtenek svetlejši od vaše naravne polti. Prav tako se izogibajte pretiravanje ličila za ustnice preveč. Izberite odtenke, ki so v bližini naravno barvo ustnic, in se izogniti z uporabo globoke, temne barve.

8. Uporaba rdečilo varčno in mešanica

Rdečilo naj bi prinesla naravni sijaj na koži, zato jo uporabljajte zmerno in, kot vse ličila, se prepričajte, da je dobro meša. Ne bi smelo biti stark črte med različnimi področji obrazu, zaradi vašega ličila.

9. Ne pozabi obrvi

Naj bodo vaše obrvi tudi obrezuje in v dobrem stanju. Ko skubljenje, čeprav, ne da so obrvi preveč tanek, saj da je videti prav tako nenaravno kot gosto naslikal, jet črne obrvi storiti.

10. Verjemi v svoj lastni lepoti in nasmeh več

Veliko ljudi ima tak negativen pogled na sebe, da se na koncu skriva svojo naravno lepoto, tako da imajo vero v svojo lepoto in boste videti čudovito! Nasmeh, in naj svet vidi, kdo v resnici si.

Kako poudariti in okrepiti svojo naravno lepoto? Ali imate druge nasvete?

load...