10 lepotnih nasvetov za jutro po dekliški noči | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 lepotnih nasvetov za jutro po dekliški noči

10 lepotnih nasvetov za jutro po dekliški noči

Po vsaki veliki noči ven z dekletom, pride zjutraj po! Ni dobili proč od nje, moraš vstati in pripravljen, in imaš, da si ogledate spoštljiv, vendar veliko glavo je tolkel. Da bi vam pomagali ven, tukaj je deset veliko nasvetov o tem, kako popraviti škodo, ali vsaj skriti, po noči dekleta "out:

1. Snemite ličila, preden greš v posteljo

Morda ne počutim kot to počne, pa boste veseli, da si. Vsaj, si prizadeva za odstranitev ličila, preden se plazijo v posteljo ali pa bo torto na vaši koži, blokirajo pore in da boste videti še slabše zjutraj.

2. Ali kozarec vode pred spanjem

Presenečeni boste, kaj lahko kozarec vode naredi za vas v času, kot je ta. Alkohol vam dehidrira in da je to, da se boste počutili grozno zjutraj. Lahko samo en kozarec vode, da vse razlike in bo pomagalo ustaviti vaša koža dehidracijo preveč.

load...

3. Prop se gor na dodatno blazino

Prop glavo gor na dodatno blazino in to vam bo pomagal ustaviti pridobivanje zabuhle oči. Dvignili glavo bo pomagalo ustaviti tekočin kopičenje pod vašimi očmi, tako da vsaj boste videti svetlejši, tudi če ga ne čutijo.

4. Zbudite se s prho

Prvi korak zjutraj je, da se naravnost pod tuš, pa izčrpana čutite. Nadomestni med toplo in hladno vodo in to vas in vaše kože up bo zbudil.

5. Navlažijo

Tudi če si ne pozabite piti kozarec vode pred spanjem sinoči, boste še vedno verjetno postali dehidrirani. Navlažijo obraz temeljito. Uporabite več vlažilno, kot bi sicer in bi mu dovolj časa, da se potopi v kožo, preden uporabite katero koli ličila.

load...

6. Znebite na zabuhle oči

Če imaš čas, nato pa zdravljenje oči z nekaterimi hladno čajne vrečke za nekaj minut, ali hladno žlička bo tudi delo. To bo pomagalo zmanjšati zabuhlost in vse temne kolobarje pod vašimi očmi.

7. Hraniti ličila naravna

Nič kriči 'mačka' več, kot preveč ličila, tako da ne bo zamikalo, da bi prikrili, da ostane naravno, namesto da išče. Uporabite obarvano vlažilno kremo in nekaj koščkov za korektor, kjer je to potrebno, in uporabite svetlejše odtenke šminke in zardevati.

8. Odprite oči

Morda boste zaspani, vendar ne želite, da jo videti. Odprite svoje oči z Vikler trepalnic in nanesite nekaj plasti maskare. Poskusite dodati malo belo eyeliner v notranjih kotičkih oči, ki bodo pripomogli, da bo vaše oči videti svetlejši kot dobro.

9. Zdravljenje rdeče oči

Rdeče oči je lahko mrtev izdalo, zato ne pozabite, da zdravljenje oči preveč. Kapljica dveh OTC kapljice za oko bo kmalu jasno oči gor, ali pa samo Rosewater lahko deluje prav tako dobro.

10. Jejte zajtrk

Aparat sam ne bo dobil skozi zjutraj, zato poskusite in zajtrkovati. Tudi samo jabolko in / ali banan bo vaš metabolizem malo vzpodbudo in vam bo pomagal, da vas rehidrirati. Če ste utrujeni, boste videti utrujen, tako da dobite nekaj hrane v tebi in se počutite, in poglej, veliko bolje.

Ali imate druge lepotne nasvete za zjutraj, ko je dekle zvečer ven?

load...