10 lepotnih osnov za vaš avto | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 lepotnih osnov za vaš avto

10 lepotnih osnov za vaš avto

Skoki v avtu in vožnji daleč lahko resnično osvobajajoča izkušnja; lahko ročice navzdol okno in zagnati predvajanje glasbe in samo vožnjo in videli, kje se cesta vodi, če pa se bo na dolgo potovanje, boste morali paket nekaj lepotnih osnove, da poskrbite, da boste videti vaš najboljši, ko ste prišli na cilj. Ali ste vožnjo, da vidim družino ali pa bo odšel za romantičen vikend, tukaj je deset kozmetični bistvene vzeti s seboj v avtu, ki vam bo pomagal videti svetle oči in lepo, ko prideš ven na drugem koncu.

1. Za zaščito pred soncem

Zatemnjena okna in klimatska naprava vas bo ohladila na dolgo potovanje, vendar pa ne bo ustavil sonce gori kožo. Uporabi zaščito pred soncem, preden se podaš in jo dolijte med potovanjem, kot tudi. Če tega ne storite, boste na koncu z neprijetno primeru sončne opekline navzdol eni strani obraza ter po eno roko.

2. Razpršilo

Če želite shraniti boste morali peljati okrog veliko steklenico parfuma, prelijemo nekateri vaši najljubši vonj v priročni, žepni velikosti razpršilec. Če imate, da roko se lahko osvežite z Spritz parfuma, kadar se ustavite in ko prideš na končno destinacijo.

load...

3. Blotting dokumenti

To je še eden od pomembnih avto lepotnih essentials. Ko potujete za dalj časa, lahko obraz dobiti mastno, tako da paket kakovosti blot dokumentov je bistvenega pomena, da imajo s seboj v avtu hitro pobrisati nobene sijaj off obrazu. To je še posebej uporabno, ko ste vzeli postanek in ugotovili, da je gospe prostor ni nekje, da želite, da bi porabili preveč časa v!

4. Balzam za ustnice

Ali imate klimatsko napravo peskanje proč ali streha na stežaj odprta za elemente, lahko vaša koža se posuši na dolgo potovanje, in to velja še posebej za vaše ustnice. Navlažite svoje ustnice z balzamom za ustnice, preden ste začeli na dolgo potovanje v cestnem prometu in jih hranijo navlažena s hitro uporabo balzam za ustnice, ko ste vzeli odmor.

5. Enkratno Zobna ščetka

Lahko dobite nekaj res čeden enkratno uporabo zobne ščetke zdaj, ki prihajajo skupaj z majhno količino zobne paste in da ne potrebujejo nobene vode. Ni pene in brez nereda, tako da so ravno prav za hitro osvežitev, ko ste na dolgo vožnjo z avtomobilom. Prav tako pustite usta počuti veliko čistejši kot le žvečilni gumi ali jedo mete kdaj lahko.

load...

6. Razkužilo za roke

Higieno rok je nujno potreben za potovanje, še posebej, ko ste vzeli odmor na bencinskih črpalkah ali obcestne kavarne. Dolgi avto prevozi so zelo zabavna in se lahko zelo romantično, ampak ena stvar, ki jih lahko pustil na cedilu, je pomanjkanje higiene na nekaterih cestnih objektih, tako tvegati in vedno si za higieno rok z vami, da poskrbite, da boste ostali kalčkov brezplačno.

7. Powder temelj

Če ne želite, da se moti s polno obraz ličila za vaše dolge vožnje, nato pa paket le nekaj lepotnih bistvene v svojem glamurja komplet v avtomobilu. Prah temelj bo pomagal ohraniti vašo kožo dobili sijoča ​​in to je enostavno, da bi vaš obraz hitro brisanje prahu, medtem ko sedi v avtu. Naj vas ne mika, da bi uporabila nobenega ličila, medtem ko ste na poti, čeprav je res samo ni vredno tveganja ob nesreči.

8. Bronzer

Vožnja za dalj časa, lahko odteče barvo iz kože, tako da eden od ličila bistvene boste morda želeli, da razmišljajo o čemer s tabo je bronzer. Hiter vloga kotanjah licih in po čelu vam bo dala takojšen dvig in da ste videti manj utrujeni in izprane.

9. Dolgotrajna maskara

Ena od uporabnih avtomobilov lepotnih essentials je dolgotrajen maskara. Nikoli ne moremo biti prepričani, kaj se bo zgodilo na dolgo potovanje v cestnem prometu, tako da nekateri dolgotrajen vodoodporna maskara vas bo skozi dolge ure sedel za volanom. Vsaj boste vedeli, da če vam zatakne nekje, bodo vaše oči še vedno videti odlično in vaša maskara ne bo deloval.

10. Čista šminka

Težka ličila samo ne počutim prav na dolgo vožnjo avtomobila, zato se odločijo za nizko vzdrževalni videz z vlaženje odklon šminko, ki vam bo dala pop barve, ne da bi se počutite preveč sestavljena. Ne glede na lepoto essentials vzamete s seboj na avtomobilski izlet, ključno je, da izgleda dobro, vendar zelo prijetno, tako da ličila svetlobo in svež in uživajte v vožnji.

Kateri so vaši najljubši avto kozmetični essentials?

load...