10 lepotnih skrivnosti, ki jih skušajo skriti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 lepotnih skrivnosti, ki jih skušajo skriti

10 lepotnih skrivnosti, ki jih skušajo skriti

Modeli, ki se pojavljajo na vzletno-pristajalnih stez iz modne revije po vsem svetu so običajno v stiski s časom in ni prostora za napake. To pomeni, da morajo včasih traja nekaj bližnjic in se zateči k nekaj precej nenavadnih lepotnih tehnik, da bi bili prepričani, da videti odlično, ko so določeni pred množico. To so nasveti, triki in žaga, ki vam ne bo običajno videti v vseh lepotnih revij. Negovalni skrivnosti, da bi se modeli namesto vas raje ne poznajo.

1. Uporabljajo težki vlažilno

Urnik model je vročičen ena in da je res potrebno svoj davek na svoji koži. Na najbolj obremenjenih obdobjih leta, so se vrnili za nazaj kaže, in se redno plujejo med različnimi državami. Proti koncu sezone modnih tednov, je koža z modelom uničili, tako da so morali uporabiti nekaj res težkih vlažilno, ki si ne bi želeli uporabljati vsak dan, da bi dobili svojo kožo v obliki pred vsako predstavo.

2. Balzam za ustnice gre povsod

Žareče kože z modelom ni naravno, kot ste morda mislili, bodisi. Maska uporabite balzam za ustnice, da iluzijo svežega videza, sijočo kožo in se pogosto uporablja na mostu nos, ličnice, čez vrh veke in tik nad ustnicami, kakor tudi, če je njegov namen go, na ustnicah samih.

load...

3. Uporabljajo Neutrogena ukrotiti neželeno kodranje las

Ko je z modelom frizerka soočajo s slabo primeru Frizz, so dosegli ali kozarec Neutrogena Norveški Formula krema za roke za rešitev problema. Ti vzemite majhno količino težkih vlažilno v dlan svoje roke, nato pa ga uporabljajo za glajenje navzdol vse Lepršav dlake.

4. Touch-ups so stalno

Ti bi si mislil, da je na neki točki, bi ličila umetnikov korak nazaj od modela in pravijo, da je ličila popoln in so pripravljeni, da gredo, vendar to nikoli ne zgodi. Model za ličila se neprestano dotika-up in prilagojena, vse do zelo zadnjih sekund, preden stopi ven na vzletno-pristajalne steze.

5. So strganje ustnice čist suho kožo

Ni časa za nežen piling, ko ste model. Suhe, razpokane in razpokane ustnice so velik problem za modele, ker so vedno na poti v in iz letal in porabi veliko časa v klimatiziranih stavbah. V ličila umetniki ne izgubljajte časa, da se znebi suho kožo na ustnicah. So plašč ustnice modela je v balzam za ustnice, pustite, da se namaka v nekaj časa, nato pa so strganje ustnice čisto s čisto maskara palico.

load...

 6. Model obraz ni vedno čist obraz

Vsi vemo, kako pomembno je, da odstrani ličila ponoči, vendar je očitno, modeli niso najboljši ljudje so po teh nasvetov. Prva naloga vizažistka je običajno čiščenje modela obraz, da odstranite vse ostanke bitov ličil, ki ostanejo po dan prej. Če tega ni storil, da bi nova ličila uničena.

7. Vodotesna maskara je treba

Za zaustavitev trepalnice spuščanje, ličila umetniki uporabili vodoodporno maskaro na očeh modela. To je še posebej uporabno, če dežuje zunaj, ker bo vlažnost v zraku kmalu prevzame curl od trepalnic. Tudi če ne dežuje, bo vodoodporna maskara imajo rotor za veliko dlje in je veliko manj verjetno, da packa.

8. So stil svoje lase s suhim šamponom

Modeli niso popolni in so dnevi, ko je njihova las ni tako dobra, kot bi lahko bilo, in potrebuje osvežitev s suhim šamponom. Stilisti uporabiti suho šampon za styling kot dobro, saj dodaja malo volumna na lase in ustvari mat videz, ki je zelo trend zdaj.

9. Takole modele blow svoje nosove!

Če ste se kdaj spraševali, kako model piha nos brez uničuje svoj make-up, tukaj je, kako to storiti. So zaviti kos tkiva okoli prsta in položite prst svoje nosnico, nato pa nežno udarec. Ni brisanje dovoljeno, če je tako popolna, kot model, je pa vaša ličila.

10. Ličila je večplastna na

Brezhibno videz kože model je se en skrivni formuli ni ustvarila, je to storjeno s celo vrsto concealers in fundacij in je lahko različno za vsak model. Lepota skrivnost, da modeli zagotovo ne želite, da veste, je, da je njihova koža je ob koncu naporne serije oddaj vse prej kot popoln in traja več plasti izdelkov in veliko mešanja za dosego tega brezhiben videz.

load...