10 lepotnih skrivnosti starodavnega Egipta | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 lepotnih skrivnosti starodavnega Egipta

10 lepotnih skrivnosti starodavnega Egipta

To verjetno ne bo kot vsako presenečenje, da se naučijo, da so stari Egipčani, tako moški kot ženske, želijo na svojih lepotilnih izdelkov. Naredili uporabo vseh vrst naravnih izdelkov, tako iz domovine in od daleč, tudi v svojih lepotnih režimov. Čeprav sestavine in recepti, ki so sedaj stari Egipčani uporabljajo stare več kot pet tisoč let, nekatere njihove ideje so v uporabi še danes. Lepota egiptovskih žensk je bila znana po vsem svetu, tako da je lahko pogled na deset izmed lepotnih skrivnosti starega Egipta, ki iz egiptovske ženske tako legendarni po svoji lepoti.

1. Mlečni kopeli

Ne, ne bi imeli članek o egiptovskih lepotne skrivnosti brez omembe najbolj znana lepe egiptovsko žensko vseh časov - Kleopatra. Eden od Kleopatrina priljubljenih lepotnih tretmajev je dejal, da so bili ob kopel v riti mleka. Medtem ko je že v kad, napolnjeno z mlekom, ne sme biti nekaj, kar bi večina od nas stori danes, bi se zmehča kožo in mlečno kislino, ki je v mleku, bi piling kože, kot tudi.

2. Red oker

Rdeči oker, ki je narejen iz železovega oksida, ki se nahaja v nekaterih gline in peska depoziti, je Najstarejši pigmentni moški uporabljajo. Stari Egipčani uporabljajo rdeče oker kot šminka in da podajo svoje lica več barv. So zmelje dol rdeče oker v fin prah, jo zmešamo z vodo, in ga naslikal na svojih ustnicah in njihovih licih.

load...

3. Fenugreek semena

Dame starem Egiptu so se tudi zavzema za obrazne maske in prednost sestavina za to so bili Fenugreek semena, ki jih uporabljajo, saj bo koža mehkejša. Fenugreek semena so sedaj dokazano, da vsebuje antibakterijske in anti-glivične sestavine, da bi obraz paketi starih Egipčanov "pozdraviti številne vrste manjših okužb kože za njih.

4. Telo sladkanjem

Stari Egipčani niso bile bolj prizadevajo za dlačica, kot smo danes, zato so uporabili telo sladkanjem za odstranjevanje dlak. So segrevamo sladkor v vodi, da paste in nato uporabi paste na kožo in jo uporabljajo na enak način, da bi izkoristili vosek danes. Razlika je v tem, da je veliko manj boleče kot vosek, ampak prav tako učinkovita pri odstranjevanju dlake.

5. Avokado

Razumeli so tudi prednosti avokada za nego kože preveč. Tako kot bi danes, stari Egipčani uporabljajo za združijo avokada, da dobimo pasto, nato pa se na njihovo kožo, kot masko za obraz, ki jih uporabljajo tudi za uporabo na rezine narezan avokado na svoje oči, da se zmanjša zabuhlost in mehčanje kože.

load...

6. Mandljevo olje

Mandljevo olje je bil uporabljen kot vlažilec in kožo tonerja. Čeprav niso vedeli takrat, mandljevo olje vsebuje veliko hranilnih snovi, da koža potrebuje, da ostanejo zdravi, vključno z vitaminom E in zdravih maščob in beljakovin. Stari Egipčani uporabljali, mandljevo olje, da se telo vlažilec se uporablja po kopeli. To bi imelo hidrirani in zmehča kožo in, kot vemo, mandljevo olje ima tudi nekaj neverjetno anti-aging lastnosti.

7. Henna

Egiptovske ženske uporabljajo kano, ki je barvilo iz obrata z istim imenom, kot barvanje las in barvo nohtov preveč. Uporablja se na nohtih, bi dal rumeni, oranžni odtenek in je tudi zdaj smo ugotovili, da bi kana okrepili svoje nohte preveč.

8. Mrtvo morje sol

Kleopatra je tudi dejal, da so se na redne preglede, Mrtvo morje, tako da bi bila kopel v mineralno bogatih vode tam. Mrtvo morje sol vsebuje veliko več kot le sol; je prav tako bogata v mnogih drugih vrst mineralov preveč. Še vedno lahko kupite Dead Sea sol dodajte v kopel danes. Rečeno je, da vsebuje hranila, ki se absorbirajo v kožo, ki neguje in pomladiti, in prav tako pomaga v boju proti pritožbe kožo, kot so luskavica in ekcemi.

9. Mila

Egiptovske ženske so tudi precej vroče na osebno higieno in se uporabljajo mila, narejene iz živalskih maščob, glino in naravnimi olji. Ti stari mila ne bi dišal preveč lepo na svojem, čeprav, tako da bi dodali eksotične vonjave, kot kadilo in miro.

10 Parfumi

Medtem ko smo na temo krasen vonjev, egiptovske ženske ljubil vonj preveč lepo. Ti bi uvoz vonjave iz vsega sveta in nekatere njihove priljubljene so: rožmarin, cedra, rose vodo, sivka in timijan. Uporabili so te vonjave na svoje telo, saj bi jih uporabljamo parfum danes, in jih dodali v svoje kopeli.

Ali veste, druge lepotne skrivnosti starega Egipta?

load...