10 letalskih potovanj | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 letalskih potovanj

10 letalskih potovanj

Letenje poletih na dolge razdalje lahko igrajo opustošenje s kože in las, tako da kako nekatere ženske oditi letalo je videti, kot da pravkar stopil iz kozmetični salon? To ni samo reciklirati, suh zrak, da je problem v letalu, da je omejitev na kakšen kozmetični izdelki, ki so še lahko sprejme na krov z vami in, seveda, utesnjen prostor, ki je na voljo v WC kabini preveč. Da boste lažje prišli v stilu po dolgem letu smo sestavili top deset seznam potovanja zraka lepotnih nasvetov, ki redno dolge razdalje letaki in stevardese vedo vse o, vendar je večina od nas ne.

1. Deep stanje las, preden letite

Reciklirana, suh zrak v kabini letala bo sesati vso vlago iz las in pustite, da se posuši in Kovrčast. Tam ni veliko lahko storite glede tega, ko prideš na ravnine, tako globoko stanje las noč, preden letite in vaši lasje bodo še vedno v dobrem stanju, ko ste pristali.

2. Pijte veliko vode

Še eden od velikih zraka potovalnih nasvetov lepote je piti veliko vode. Razlog, da je zrak tako suh na letalu, je, da ima zrak na visoki nadmorski višini, ki jo črpalka v ravnini pod pritiskom, da vam s kisikom skoraj nič vlage v njej sploh. To ni le vaša koža in lasje, ki je odvisna od tega; je vaše celotno telo. Air posadke vedeti vse o tem, da so lahko dehidracija na njih, tako da so vsi piti veliko vode med letom; vsaj liter na vsakih šest ur letenja.

load...

3. Uporaba za zaščito pred soncem pri letenju

Ko ste na visoki nadmorski višini, ste bližje soncu in zrak je tanjša, tako da so v večji nevarnosti pred sončnimi žarki, kot ste na tleh. Uporabljajo za zaščito pred soncem na izpostavljenih območjih kože, preden letite in vsaki dve uri ali tako, ko ste na letalu. Dokazano je, da so pogoste letake in piloti na večje tveganje za razvoj kožnega raka, od ostalega prebivalstva, zato ne tvegati letenje brez zaščito pred soncem, če ste izpostavljeni sončnim žarkom, medtem ko plujejo.

4. Vstani in premikanje

Sedel za tako dolgo obdobje kot vi, ko ste plujejo zmanjšuje cirkulacijo krvi, kar lahko povzroči napenjanje in bledo kožo, če ste svoj sedež nagnjen nazaj skozi celoten polet lahko bi vaše oči zabuhle. Vstani in hodi po kabini od časa do časa, ko se je varnostni pas znak dovoljuje, in da bo ohranil kri kroži skozi telo in pomagajo ohraniti vas je videti svež in bolj buden, ko ste prišli.

5. Ne nosite ličila na poletih na dolge razdalje

Naslednja eden od uporabnih zraka potovalnih nasvetov lepote je, da ne nosite ličila na poletih na dolge razdalje. Letenje s polno obraz ličila je prav tako slabo za kožo na enak način, ki spi s svojim make-up še vedno je. Verjetno ne želijo hoditi okrog letališča brez ličila na vse, zato si vzemite nekaj make-up odstranjevalec na krovu z vami in odstranite ličila in vlaži kožo, takoj ko se je letalo vzletelo.

load...

6. Zmanjšanje obsega svoje izdelke za nego

Letalski prevozniki imajo stroga pravila glede velikosti zabojnikov in vrste izdelkov, ki jih lahko sprejme na krovu ravnini, zato preverite smernice svojega letalskega prevoznika, preden letite. Za predmete, ki jih res potrebujejo, kupijo tisto, kar si lahko v potovalnih velikih posodah, ali pa jih prelijemo v majhne, ​​jasne, tesno zaprtih, plastenk. Vzemite le tisto, kar potrebujete v kabini, ni smiselno opravlja vse, kar se ne dogaja za uporabo na letalu.

7. Nosite svileno ruto, ko spiš

Tukaj je nekaj letalski promet lepotne nasvete in tako prepreči pridobivanje naborki lase, ali da je ravno obliž las na zadnji strani glave, ki je vedno položeno v zibelko, da ste bili na dolge razdalje let. Nositi svileno ruto, ko dobiš svojo glavo dol in bo pomagalo ustaviti vaši lasje dobili v preveč nered in uporabite za podporo vratu, ki bo vaš glave sedeža nazaj in se ustavi lase vitkejša navzdol.

8. Bodite antibakterijsko roko obriše z vami

Antibakterijska robčki so mora na letu. Ob nekaj robčki z vami pomeni, da lahko čiščenje svoje roke, potem ko si dal nobenega make-up ali kreme za, in vam lahko tudi TV, pladenj in vsa druga področja v ravnini, ki jih morda dotikajo obrišite navzdol preveč. Kdo ve, kje je zadnja oseba, da bi sedel v svoj sedež, da svoje roke, preden so prišli na letalo!

9. Znebite zabuhle oči z ledeno kocko

Puffy oči so pogosti po dolgem letu, tako da bi dobili zabuhlost hitro dol, samo vprašati stevardesa za ledene kocke in prtiček. Ovijte kocko ledu v prtiček in ga imajo na svojih očeh za sekundo ali dve, nato pa ga odnese, počakajte, in ponoviti; in se bo zmanjšala zabuhlost v nobenem trenutku ne na vseh.

10. Priprava na zemljišču

Ko se letalo začne pristati, lahko na hitro osvežili svoje ličila. Uporabi obarvano vlažilno kremo in pridih blush, da bi vam nekaj barve, preverite svoje obrvi in, če je potrebno uporabljati obrvi svinčnik, dodamo malo barve za vaše ustnice, in boste pripravljeni za odhod.

Katere so vaše najljubše potovanja z letalom lepotni nasveti?

load...