10 ličink in lepotne napake, ki obrnejo fantje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 ličink in lepotne napake, ki obrnejo fantje

10 ličink in lepotne napake, ki obrnejo fantje

1) Spidery trepalnic

Izogibajte preobremenitve svoje trepalnice z maskaro, lahko izgledal vaše trepalnice lahko plazijo, ki lahko odbijajo fantje, namesto da bi jih pritegnili. Namesto, curl vaše trepalnice pred nanosom maskare in ne enega ali največ dva plašče za lepo, naravno iskani rezultat.

2) Plasti korektorjem in ustanova

"Štukaterska" naš obraz z osnovo, je eden izmed najbolj priljubljenih dekliški stvari za početi, ampak, glede na številne ankete in raziskave, fantje raje naravnega videza ličila in realno videza kože. Poleg tega, ko plast svojo vlažilno, premaz, korektor, podlago in jo končal s praškom, vse to caked up "slikarski material" na obrazu lahko Masiranje off na vaših oblačil (in njegov preveč). Torej dame, če želite, gospodje ceniti svoje ličila talente, poskušajo izboljšati svojo naravno lepoto; poskrbite, da se držijo z lahkim temelj teže in uporabite korektor zmerno.

load...

3) parfum preobremenitev

Parfum preobremenitev je ena izmed najpogostejših lepotnih napak, ki so nas, dekleta, pogosto naredijo. Mislimo, da je: "Bolj - tem bolje!" Čeprav, v nekaterih primerih pa je to res, na primer, več ljubezni - bolje, vendar ko gre za parfum - preveč je preveč! Izogibajte škropljenje svoj parfum vsem las in telesa, če želite, da vaš partner, da bi sedel z datumom večerjo. (Vas prosimo, da preberete nasvete parfum tukaj)

4) ne lepi ustnice

Nekateri glos za ustnice težijo k temu, da naše ustnice tako lepljiv, da, če bi bila metulj pristalo na našem moliča, da ne bi mogli odlepi in vzlet. Te vrste glos so še bolj nevarni, ko je vreme vetrovno, saj lahko vaši lasje preprosto držijo z njim, širi svoje ličila po vsem obrazu... Da bi se izognili temu problemu, redno piling ustnice (za mehko, kissable moliča) in izbral nelepljivo za ustnice formul.

load...

5) Preobremenitev bronzer

Fantje so ponavadi zelo "občutljivi", preobremenjenosti bronzer. Medtem ko smo se videli kot soncu poljubila boginje, lahko fantje zaznava nekoliko drugačen, so opazili, da vaš obraz in vrat preprosto ne ujemajo, lahko to daje iluzijo, da ste nosil masko. Da bi se izognili temu ličila napako, uporabite bronzer, ki je le eden ali dva odtenka temnejši od vaše naravne kože ton in se prepričajte, da širijo in mešanica porjavelost prahu do vratu in dekolteja.

6) Preveč hairspray

Če preobremenitve vaše lase z las styling izdelkov, kot so geli in lakih za lase, svoj človek, zagotovo ne bodo mogli zagnati prste skozi vaše ključavnice, ki, seveda, so lahko velik turn off.

7) Prikazano linijskih ustnico

No, lahko obloge ustnice je zelo priročno, če želite, da (vedno tako malo), pravilna ali povečavo obliko vaših ustnic. Ampak včasih, smo dekleta, neusklajenosti naše senčila z našo šminko, ki lahko postane velik ličila izklopite za fante. Poskusi, da se ujemajo z vašo senčila za vaš šminka senci, na ta način, nihče ne bo opazil, da ste zmerno povečana ustnice. 😉

8) Panda oči

Vsi smo radi Smokey oči učinek, vendar bodite previdni, lahko ta vrsta ličila zlahka spremeni v "panda oči". Glede na raziskave, mnogi ljudje menijo, smokey oči strašna, namesto privlačne, še posebej, če je to storjeno nestrokovno. To je čudno, zakaj moški ne marajo stvari, ki nas, dekleta, obožujejo? Verjetno zato, ker imajo drugačno dojemanje: mi, dekleta, več pozornosti do podrobnosti in fantje videti stvari kot celote in popolno sliko. Zato, nošenje "panda" Smokey oči na prvem zmenku, skoraj vam zagotavlja, da bo tudi ta datum zadnji.

9) Scary žeblji

No, če želite tvegati z manikuro, ne nosite preveč dolge nohte, prav tako bi se izognili neon, temne ali skalnato manikuro, saj lahko vse to res zmešana svojega gospoda ven. Nosite nevtralnih ali klasične rdeče namesto, in poskrbite, da vaši nohti vedno v dobrem stanju.

10) Trapav obrvi premikanje

Vem, debele obrvi so velik trend danes, vendar pa je velika razlika med naravno gostimi obrvmi in obrvi, pripravljenih s temnim svinčnikom. Po drugi strani pa preveč tweezed obrvi so toliko izklopite za fante, kot stenciled-in narave. Zato, če ste v dvomih o tem, kako oblikovati obrvi, prosite za pomoč strokovnjaka.

Zdaj se zaveda, kaj obrne fantje off in ne vedo, kako uporabljati ličila na pravi način, da lahko brez strahu, bodite pripravljeni za svoj prvi zmenek s svojim gospodom, vedoč, da bo zagotovo, osvojiti njegovo srce.

Kaj so, o vašem mnenju, druga ličila in lepotne napake, ki se izkažejo fantje off?

Vas prosimo, da delite svoje misli v razdelku komentarju spodaj.

load...