10 ličink, ki vam lahko pomagajo pri ponovnem spanju | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 ličink, ki vam lahko pomagajo pri ponovnem spanju

10 ličink, ki vam lahko pomagajo pri ponovnem spanju

Ko ste imeli dober večer, zjutraj, ko ni vedno videti tako dobro. Torej, če želite, da gredo na delo in še vedno videti kot ste imeli dober spanec je, nato pa preberite te bistvene 10 ličila trikov, ki vam lahko pomagajo ponarejenega dober spanec je:

1. Začnite z brizganjem hladno vodo

Pozabite na ličila triki! Preden se sploh začnejo, bodo splash hladne vode na obrazu zbudi vas in vašo kožo. To pripelje nazaj nekaj barve v obraz in to vas bo videti bolj opozorilo, preden ste jih celo začeli na ličila.

2. Hydrate

Še ena stvar, preden smo res prišli v make-up trikov, popijte kozarec vode. Če ste bili celo noč, potem je zelo verjetno, da ste postali dehidrirani. Kozarec vode, se boste videti bolj budni, kot bo vsak ličila kdaj naredil.

load...

3. Skrij podočnjake

Preden začnete uporabljati nobene korektor, nežno obrišite pod oči prostor z nečim hladno, kot ledeno kocko, ali ohlajeno vrečko čaja. Hladno bo zmanjšali zabuhlost in pomagajo odstraniti temne kolobarje pod vašimi očmi. (Izogibajte se dajanje ledu na istem mestu predolgo, saj lahko led zapišete tudi vašo kožo, zato bodite zelo previdni!)

4. Break skozi korektor

Concealer je utrujeno dekletov najboljši prijatelj. Če še niste spal zelo dobro večer prej, potem bo korektor pomagal prikriti temne kolobarje pod očmi, kot tudi rdečica okoli ust in nosu, ki jih je pomanjkanje spanja lahko povzroči.

5. Polepšajte oči

To je oči, ki so najbolj verjetno, da bi igro proč. Torej, jih polepšali z nekaj belega eyeliner uporablja za notranje kotičke oči. To bo vaše oči videti večje, in buden.

load...

6. Ne uporabljajte temno senčilo za veke

Uporabite sveže, svetlo ton senčilo, zagotovo pa ne temno senco. Nato lahko uporabite zlato napeta senčilo za veke nad tem, da bi vaše oči bolj iskrico in sijaj.

7. Curl svoje trepalnice

Tudi vas nimajo časa, da uporabljajo maskaro, ki jo je treba vsaj curl svoje trepalnice. Curling vaše trepalnice bodo odprle oči in bo takoj, da boste videti buden, sveža in bolj kot ste uživali dober spanec je.

8. Dodajte nekaj barve na licih

Uporaba nekaj rdečico na jabolka licih je najlažji način, da nekaj barve in sijaj nazaj v vaše polti. Blush je treba za dneve, ko jih potrebujete, da bi sami videti bolj budni in sveže.

9. Naj vaše ustnice v središču pozornosti

Lahko opozoriti ljudi stran od utrujene oči, ki razsvetli svoje ustnice. Svetel, vendar naravna roza bo dela čudeže. To izgleda tako sveža in živa, ljudje ne bodo niti opazili, da lahko komaj imejte odprte oči!

10. Uporabite bronzer

Ko ste utrujeni, lahko vaša koža videti bleda. Najenostavnejši način, da hitro odpravi je, da uporabite bronzer, da bi nekaj barve in sijaj na koži. Bronzer, svetle ustnice in rdečica na licih; ti sam more skriti dejstva, da niste imeli dovolj spanja.

Kakšne so vaše najboljše ličila nasveti in triki, ki vam pomagajo ponaredek dober spanec je?

Ostani lepa in biti srečen!

load...