10 madeup napak, zaradi katerih izgledaš starejši | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 madeup napak, zaradi katerih izgledaš starejši

10 madeup napak, zaradi katerih izgledaš starejši

1) Nasmejana ob uporabi blush Blush je čudovito orodje, ki običajno pomaga osvežiti svoj obraz in laskati barvo kože. Ko pa ga uporabljajo na napačen način, da lahko dodate starosti. Na primer, po navadi veliko dame uporabijo svoje blush, medtem ko nasmejan, kar je super tehniko, ko si mlad, ampak s starostjo, koža postane bolj saggy in potem boste morali spremeniti tehniko uporabe svojega zardevati. Namesto tega se uporabljajo barve na najvišji točki na vaše ličnice, vendar ne gredo preveč blizu nosu, nato pa ga dvignite navzgor s čopičem, ki je dovolj velik, da pokrije celotno ličnic. Prav tako se izogibajte dramatične blush odtenkov, ki lahko se boste videti kot klovn. Namesto Uporabljajte nevtralne rožnata ali koralni odtenki, so videti bolj naravno, da bo vaše videti bolj mladostna.

2) Preveč shimmer Shimmer je zelo občutljiva stvar in vam nikoli ni treba preveč, na obrazu. Shimmer je precej lahko, da boste videti starejši! Izogibajte se uporabi šimer po vsem obrazu in po vsem licih, ker bo poberem vse drobne linije imate, in poudarjajo, da je pomembno. Če želite poudariti nekatere dele na obrazu, jaz bi predlagal uporabo označevalcev na vaših obraznih kosti, rahlo pod vaše obrvi, na premcu svojega ranila in notranjih kotičkih oči. Toda ne pozabite - nikoli po vsem obrazu!

3) Uporaba prahu na vrhu gubic Mi vsi radi, da našemu ličila s pomočjo prahu, ampak dejansko so le področja, ki jih v prahu so T-cona in, verjetno, območje brado - to so področja, kjer smo ponavadi dobili mastna. Razen, da ni nobene potrebe po prahu, še posebej, lahko dramatično poudari gubice, kadar se uporabljajo na njih. In še en preprost nasvet: če želite videti mlajši, nikoli ne pride v prahu na območju okoli oči.

load...

4) Heavy pod Eye Concealer vse Želimo, da prikrivanje svoje temne kolobarje, vendar je bolje, da to stori v napačno smer. Območje okrog oči je zelo občutljiva in potrebuje posebno hidracijo in nego. Ko pride preveč korektorjem ali korektor, ki je preveč svetlobe, bo lahko ravno nasproten učinek, namesto strela in razsvetli oči lahko bi si videti starejši in poudarjajo vse drobne gubice na. Rešitev? Nanesite tanko plast vašega pod oči korektor s posebnim ličila krtačo in ga uporablja le na območjih "teme", kjer jih potrebujete, da bi prikrila, vam ni treba, da vse pride povsod. Tako kot bo to končni rezultat videti bolj naravno in lepo.

5) Preveč težka temelj Debela plast ustanovitve lahko dodate 10 let, da vaše dejanske starosti. Profesionalni make-up umetniki vedno poskušajo ustvariti brezhibno polt brez uporabe preveč izdelek. Bolj naravna koža vidite - bolje. Prav tako, po mnenju mnogih vprašalnikov, moški raje naravna ličila. 😉

6) Preveč "naravni" temelj Podobno nošenje pretežko temelje, obstaja še ena skrajnost - gre preveč naravno. Skoraj vsaka koža potrebuje nekaj majhnih popravkov in da je velika razlika, ko vidite osebo z temelj ali vidite isto osebo s samo golo obraz. Going "naraven" lahko izjemno te starosti. Zakaj ne uporabljajo napredno tehnologijo za ličila, da bo naša koža videti še bolje ?! Torej, če želite doseči brezhibno in polirani videz, namažete temelj ali korektor samo na področjih, kjer jo potrebujejo.

load...

7) tip preveč mat šminke mat šminke lahko poudari vse malo vrstice na ustnicah, in tudi tiste, ki jih verjetno nikoli prej opazil. Da bi se temu izognili, top up vaš najljubši mat šminko z jasnim Lipgloss, (za sijaj samo na sredini ustnice), tako bodo vaše ustnice videti bolj gladka in mladostna.

8) Lipstick "na nož" S starostjo, lahko naravni obrisi ustnic zbledi, ki lahko ustvari šminko "na nož" ali šminka "krvavitev". Da bi se izognili temu neprijeten problem, postavijo svoje ustnice s svinčnikom za ustnice najprej in šele potem uporabijo svojo šminko ali lip gloss. Kot je ta, bo barva ostane dal za dlje časa.

9) Pretiravanje senčila Ko uporabite svinčnik za ustnice predaleč tvorijo naravne obrisi ustnice (ker želite ustvariti iluzijo popolnejše iščejo moliča), lahko pa dodate starosti na obrazu namesto očarljivo, da je naravna lepota. Druga senčila napaka uporablja preveč temen svinčnik za ustnice, ki izgleda preveč težka in lahko tudi zelo te starosti. Namesto, uporabiti svinčnik za ustnice z vašo naravno barvo ustnic ali v povsem enakem tonu kot vaš šminka, in v zvezi z očarljivo obliko vaših ustnic - nikoli ne gredo več kot 1 ali 2 mm nad naravno linijo ustnic.

10) Super debela formula maskare Ta vrsta maskara naredi kepe, ki jih ni mogoče ločiti svoje trepalnice enostavno in vse to ličila napor lahko vaše trepalnice videti zelo Neprijatan in lahko dodate tudi starost. Torej, rešitev? Izogibajte se preveč gosto formula maskare, ne pozabite, da curl svoje trepalnice in preskočite uporabi maskaro na svoje spodnje trepalnice (ker redko izgleda super!).

In končal vse te nasvete, samo ne pozabite, da je vaš zunanji svet izraža svoj notranji svet, zato občutek mladosten, vesel in lepo je ključnega pomena, če želite videti mlajša.

Upam, da vam je zdelo koristno. Katera ličila napake ne boste poskušali izogniti videti mlajša? Prosimo, delite svoje misli na odseku komentarju spodaj.

Ostani lepa in sijaj vedno!

load...