10 modernih lepot in modnih trendov, ki jih želimo, bi izginili | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 modernih lepot in modnih trendov, ki jih želimo, bi izginili

10 modernih lepot in modnih trendov, ki jih želimo, bi izginili

Moda je smešna stvar, kajne? Eno minuto kaj je vroče, in naslednji je tako ne. Gledamo na modne revije in velesile enako, da nam povedo, kaj moramo biti oblečen sezono za sezono, in kako naj se bomo slikal naše obraze. Trendi moda in lepota so tam, da navdihuje in nas spodbuja, da razišče perspektivo, in izzvati status quo. To je kul, da se na trend in seveda smo vsi prizadevamo, da si po svojih najboljših močeh, vendar pa obstaja nekaj nedavnih trendov, ki so nas zapustili praskanje naše glave. Berite naprej za propadajoči o lepotnih in modnih trendov, menimo, da bi morali izginiti nazaj od koder so prišli.

Jasno pleksi trakovi za čevlje

Ali še huje, povsem jasno PERSPEX čevlje. To je eden modni trend, ki smo na lepoto in nasveti preprosto ne more odpustiti. Za tiste, ki ste dovolj srečni, da še nikoli niso naleteli na takšne pošastni, je bila čudna pasma visoke pete rodil pozno; tisti, katerega pred-the-toe trak je popolnoma bistra. Ta pogled rezultati v Tootsies uporabnika je pa stisnjena proti plastike, snugger od vseh prstov mora vedno biti. In sploh ne dobijo nas začel popolnoma jasne pleksi škornji - tudi uporabniki, od katerih so samo prosi za stopala športnika. Fuj.

load...

Fishnets pod njim jeans

Radi kopirane kavbojke. Radi fishnets. Ampak tako je treba kategorično ni treba nositi ob istem času, in to je še ena izmed tistih modni trend, da se ne strinjam. Ribja mreža-Jean videti je zelo razširjena med Instagram Babes, ampak poglej samo kriči "ne more odločiti, kaj obleči" za nas. Hlačne nogavice se nosijo pod njimi raztrgala kavbojke, tako da je vzorec kaže skozi na kolenih in stegnih. Nekateri wearers pohod tudi nogavice gor nad pasom, in seznaniti pogled z vrha rastlin, tako so nogavice jasno vidne. Nismo prepričani, zakaj, če sem iskren. Mi smo speljane.

Vezalke chokers

Ok, smo priznam. Mi ljubil ta videz za nekaj časa, vendar je čas, da pokličete ga zapre. Choker modni trend je nastal v poznih devetdesetih letih, in smo v ljubezni popolnoma padla. Če niste imeli večbarvni Choker na šolskem diskoteki, lahko pa tudi niso šli. Torej, ko se je trend spet okoli valjanih v zadnjem času, nam devetdesetih dojenčki dobil super navdušena. Potem, vsaka trgovina pod soncem začeli prodajati dodatno opremo, in smo začeli, da se spomnimo, zakaj sva padla ta modni trend na prvem mestu. Chokers videti lepo in počutim v redu, vendar je večina so nastavljivi in ​​ponavadi na koncu nas zadušitve do konca dneva. Smrt ga choker? Ne tako elegantna.

load...

Korzet podrobno

Stezniki izvira v šestnajstem stoletju in so bili namenjeni cinch v pasu dama, da bi bilo boleče tanka. Videz je bil ponovljen in ponovno sprejel čas in čas, v tej sezoni ni nobena izjema. Vgrajen podrobnosti korzet na vrhovih, korzet pasove in celo korzet hlače so opazili na policah povsod. Na žalost. To je pogled, da je res težko, da bi dobili pravico, in bolj pogosto kot ne korzet podrobno samo izgleda neokusno. Najbolje prepustiti plesalcev Moulin Rouge, eh?

Kosmate mule

Za Nevješt, ti čevlji so v bistvu mul z krzna vezan na pete čevlja. Modni velikan Gucci je začel trend pri svojih moških mul, in jih kriviti izključno za ustvarjanje takšnih grozljivih čevljev. To je eden modni trend mislimo, da se je treba izogniti za vsako ceno. Pogled nas samo spominja na Roadkill ali pravega krzna, in mi raje misliti kosmate živali kot prijatelji - in ne, kot je podrobno na naše čevlje. Izogibajte se izogibajte, izogniti.

Karkoli s čustvenimi simboli okraskov

Na svetu je šla čustveni simbol jezen. Za male ikone, ki so nekoč varno živeli v naših telefonskih zasloni so zdaj prepojena kinematografih, oblačila in dodatke, in mi raje ustavil. Jopice in majice v naši lokalni high street trgovin so bili pred kratkim okrašen z emojis, in sramežljiv opica, štrli ven obraz jezik in Unicorn emoji zdi, da je še posebej priljubljen. Odkrito povedano, mislimo, da je malo risanke pošasti videti grozno lepljiv. Emojis je treba omejiti na Instagram napise in IMessages samo, prosim in hvala.

Uporaba čudne predmete, da bi dobili filma mačka oči

Ni lepota trend, toliko kot tehniko -, ampak nekaj, kar čutimo tako močno o tem smo morali vključiti. YouTube in Instagramu videi so super za učenje, kako ustvariti predvsem težko narediti mačka oči filma, vendar v zadnjem času smo opazili številne velike zvezde, ki segajo za popolnoma nejasna predmete za ustvarjanje filma na koncu. Videli smo kreditne kartice, vilice, kape steklenice in nešteto drugih predmetov, ki se uporabljajo za ustvarjanje popoln mačji filma, in to je že malo smešno. Kaj se je zgodilo na starinski mirno roko? Daj no dame, smo to dobili!

Lollipop ustnice

Pogled MAC ustvarjena za pisti, je LOLLIPOP ustnice temelji okoli razmazovanju svojo šminko čez robove ustnic posnemati učinek sesanju na Lollipop. Errrm, ne kdorkoli drug ne pride do tega, ko jedo Lolly? Vemo, kako se stvari gladka, in želimo si tudi MAC. Ta lepotica trend zaradi česar je videti, kot da ste pomotoma posesati vaše ustnice. To je ni od nas, hvala.

Pero obrvi

Ta pogled na vrhu bizarno-lestvico. A "pero" obrvi je čelo, ki je bila razdeljena vodoravno, z enega dela las brušena navzgor in druge navzdol, da ponovno ustvari videz pero. Medtem ko je tehnika je učinkovita, nismo prepričani, zakaj bi vsaka punca želijo, da se pretvarjamo, da je imel pero v kraju svojega obrvi. Avantgarde? Ja? Bomo težaven? Ne Absolutno ne.

Upamo, da boste uživali branju skozi naš seznam lepotnih in modnih trendov, ki jih je izginila! Kaj trendi so se popolnoma zoprn? Sporočite nam v komentarjih!

Ostani lepa.

load...