10 mora vedeti nasvetov za lase za blond dekleta | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 mora vedeti nasvetov za lase za blond dekleta

10 mora vedeti nasvetov za lase za blond dekleta

Ali ste bili rojeni z zlatimi ključavnice, ali pa ste barve las, ni nobenega dvoma, blond izgleda super na večini žensk, vendar pa zahteva več skrbi, da ostane videti tako. Ko ste blondinka, morate biti bolj previdni, da vaši lasje ne izsušijo in postanejo krhke, in imate, da sprejmejo ukrepe za zagotovitev, da se barva ne spremeni, in začeli iskati Mesingan. Da bi vam pomagali ohraniti svoje blond lase, v odličnem stanju, tukaj je deset top zdravi nasvetov za lase, da vsaka blondinka mora vedeti.

1. Deep pogoj redno

Če ste beljene lase, da ga dobili, da je krasen blond barvo, nato pa boste morali sprejeti posebno pozorni, da ostane pred izsušitvijo. Ko uporabljate belilo na laseh, se trakovi iz vseh naravnih olj, tako da boste morali storiti, globoko navzdol pogoj redno ali pa bo na koncu videti, kot da imajo kup slame v glavi!

2. Zaščitite svoje lase pred soncem

Seveda blond, ali barve, bi si lahko tudi svetujemo, da zaščitijo svoje blond lase pred soncem. UV-žarki v sončni svetlobi lahko izsuši lase in spremeni svojo barvo, zato uporabite UV zaščitni sprej, še posebej ob dnevih, ko je res vroče in sončno. Če se bo ven ves dan na soncu, potem bi bilo verjetno najbolje, da nosijo klobuk.

load...

3. Ne preveč umijte lase

Ne šampon vaše lase vsak dan, saj bo, da se izsuši in povzroči neželeno kodranje las. Šamponiranje vsake dva ali tri dni, bo dovolj, da bo vaše lase čist, in če želite, lahko vedno uporabite suho šampon na dneve, ki jih ne zmočite lase. Suh šampon bolje z blond lasmi deluje nekako, in to lahko pomaga olajšati vse temne korenine.

4. S pravo vrsto šampona

Če želite, da bodo vaši lasje videti super, nato pa uporabite šampon, ki je posebej zasnovan za blond lase. Uporabite šampon, ki ima vijolično podtone in da bo ustavil lase obračanja Mesingan. Vlažilni šamponi bi bila tudi dobra ideja, da se boj proti suhost, in vedno pogojujejo ko šampon.

5. Ne uporabljajte preveč toplote

Če premočno toploto beljene blond lase bo izsušijo in iti Kovrčast. Nastavite ogrevana orodja na nizko nastavitev, da jih ne uporabljamo vsak dan, in uporabite ščitnik izdelek toplote na laseh, da bi preprečili škodo. Beljeni lasje so veliko bolj dovzetni za poškodbe, tako da je nežnejši jo obravnava, bodo več vaši lasje ostanejo v odličnem stanju.

load...

6. Wet lase, preden se plavati v bazenu

Klor v bazenih ima grdo navado obračanja blond lasje zeleni, vendar pa lahko z lahkoto preprečiti tako, da se vaši lasje mokri, preden skočite v. Če mokre lase s čisto vodo prvič, bo manj klorirano vodo se absorbira v laseh.

7. Posuši lase z tee shirt

To je preprost trik, da lahko vsakdo uporablja, da ne poškodujete las, ko se posuši. Drgnjenje svoje lase z brisačo, je zelo verjetno, da bo povzročil škodo, zato poskusite namesto z uporabo tee shirt. Tee majice so bolj vpojne in ne povzročajo enake stopnje trenja. Pat vaši lasje suha z tee srajco in jo pustite, da se popolnoma posuši na zraku.

8. Ali vaši lasje redno obrezuje

Ker je blond lasje bolj nagnjeni k okvaram, boste morali, da bi dobili redno obrezuje, da bo razdelitev konča v zalivu. Split konča in poškodovani lasje videti bolj vidna z blond lasmi, tako da boste morali redno izlet v salonu, da vaši lasje videti čisto in urejeno.

9. Uporabiti masko las enkrat na mesec

Beljeno, blond lasje lahko pazi več kot le redne globoko navzdol stanju, tako da bi bilo verjetno treba uporabo čez noč lase masko enkrat zavijača kot dobro. Lahko kupite maske za lase v trgovini, ali pa bi lahko svoje z naravnimi sestavinami. Lepota čez noč las maska ​​je, da bo vpijejo globoko v laseh, medtem ko si spal in da bodo prenehali po delih konce in lomljenje.

10. Uporaba dober olje za lase

Prav tako lahko ugotovili, da se bo s pomočjo las olje obdržati vaše lase mehke, sijoče in je videti zdrav. Le nekaj kapljic nekaj podobnega arganovim oljem bo nadomestil izgubljeno vlago, ukrotiti vsako neželeno kodranje las, in da bo vaše lase dobro pogojen,.

Ali imate druge zdrave nasvete las za blond dekleta?

load...