10 mora vedeti nasvetov za nohte in hacks o tem, kako narediti odlično manikuro doma | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 mora vedeti nasvetov za nohte in hacks o tem, kako narediti odlično manikuro doma

10 mora vedeti nasvetov za nohte in hacks o tem, kako narediti odlično manikuro doma

Nekateri izmed nas lahko imajo čas in denar, da bi dobili svoje nohte redno storili s strokovno, ampak za večino je to nujno doma dejavnost. Obstaja na stotine nasvetov in trikov tam, na tisoče odtenkov in barv ter nohtov modelov, da skušajo... Ampak obstaja tudi veliko nadležnih stvari, ki bi se lahko zgodilo, iz počene žebelj takoj po sveže pobarval, za madeže in malenkosti. Tukaj je deset domov manikura nasvetov, ki jih morate vedeti:

1. Razdeljena nohte

To je morda najhujša stvar, ki se lahko zgodi. Na žalost, če ste pravkar pobarvane nohte, boste morali odstraniti nohte pred določitvijo žebelj, vendar ga lahko slikal kasneje. Potrebujete košček čajna vrečka papirja in nekaj nohtov lepilo. Po umirjanje prelom z datoteko, dal kapljico lepila na njem in pritisnite paperbag kos nad njim. Ko se posuši, barve nohtov.

load...

2. Hitro sušenje

Če nimate časa čakati, dokler vaš nohte naravno sušeno, samo potopite roke v skledo ledeno vodo. Boli me, da je res, vendar če ste prepozno in je treba iti ven v petih minutah, da je vaša rešitev. Samo se nekaj minut v ledeno vodo in nohtov biti lepo in suho. Odmore, tako da ne zamrzne prstov!

3. Naredite svoj bleščeče nohte

Če se ne morete odločiti na svetleči lak za nohte je, zakaj ne bi svoje? Samo pop navzdol do najbližjega obrti trgovini, dobili nekaj bleščic in nato nalijemo nekaj v steklenico jasno pokrivnega premaza. Pretresite in uporablja. Uporabite lahko tudi bleščeče senčilo za veke namesto bleščic.

load...

4. Lažje čiščenje z vazelinom

Nekaj ​​nas je mirno roko pro, tako da smo delali napake, ki pa potrebujejo čiščenje. To je težka naloga in pločevinka nered celotno nohtov, tako da bi bilo lažje, zbadanje nekaj vazelina okoli nohtov, preden začnete s sliko. Potem bo veliko lažje, da se odstranijo vse, kar je šla zunaj meja nohtov je.

5. Neon na belem

Če želite, da vaše neon lak, da bo svetlejša, najprej dal belo osnovnega premaza. To bo res, da barva neon izstopajo čudovito. In če želite, pike, da gredo s tem, da bi svoj Dotter ga preprosto drži zatič v Eraserhead s svinčnikom, nato pa pika stran.

6. Kis za dalj časa trajajoče poljsko

To je pravica, če želite, da vaš lak za nohte, da ostanejo na prste več, zbadanje malo kisa v vaše nohte pred barvanjem, nato pa počakamo, da se posuši in jih slikati. Ne skrbite zaradi smradu, bo izhlapi kmalu.

7. Okrepitev lak z dvema temeljnega premaza

Da bi se izognili, da draži sekanje na vrhu nohtov, pri uporabi baze premaz dodamo drugo plast samo na zgornji polovici nohtov, pazite, da gre čez rob. To bo pečat nohte in preprečuje ali vsaj zamudo, za sekanje.

8. Uporabnik elastiko za francosko manikuro

Če želite enostavno francosko manikuro, uporabljajo široko elastiko in zanko To je v vsakem žebelj v vrsti, z drugim koncem, ki je potekala palcem. To vam bo pomagalo izogniti messiness in napake. Če pas je predolg, ga vezati na sredini.

9. Old lahko mokro senčilo krtača gladko madež

Če ste pravkar pobarvane nohte in se dotaknil žebelj v nekaj, kar je razmazan nohte, jo lahko odpravite s starim, ravno, mehko in mokro eyeshadow krtačo (ne uporabljajte najbolj draga, čeprav), nekateri celo ližejo kraju samem, da to popravimo, vendar pa ne bi priporočal. Lak za nohte ne okusa lepo!

10. Znebite se trdovratne bleščice v petih minutah

Odstranjevanje bleščeče nohte lahko težav, ki lahko nadomestne sami. Namočimo bombažne blazinice v odstranjevalec laka za nohte, jih postaviti na vaše nohte in jih pritrdite z ovijanjem vsakem od kos folijo. Pusti to na prste za pet minut, nato odstranite.

Kako narediti velik manikuro doma? Imaš kaj domov manikura nasvete, ki jih želite deliti?

load...