10 moram imeti beach essentials, ki jih mora vsaka punca imeti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 moram imeti beach essentials, ki jih mora vsaka punca imeti

10 moram imeti beach essentials, ki jih mora vsaka punca imeti

To je poletni čas, še enkrat, in vremenski napovedovalci pravijo, da bi to bilo najboljše poletje še! Torej, če boste letos naslovom na plaži, je zdaj pravi čas, da začnejo načrtovati za tiste leni vročih dneh ob morju. Malo priprav, se prepričajte, da imate vse bistvene plaži v vaši plaži torbi, bo zagotoviti, da imate stres prostega časa na soncu, tako da se glasi ti deset morajo imeti plažo bistvene vsako dekle potrebuje, da imajo, tako da ne ujeli ven.

1. Velika torba za na plažo

Številka ena na seznamu mora biti velika torba za na plažo z veliko žepi. Prepričajte se, da je dovolj prostora za vse vaše plaže potrebščin, je narejen iz trpežnega materiala, in da ima veliko žepov, tako da boste lahko našli manjše predmete enostavno.

2. Pokrivala za na plažo

Plaža klobuk je bistven element za en dan na vročem soncu. Širok klobuk bo obdržati sonce off glavo in obraz in stop ste dobili spali ali pridobivanje toplote kap. To bo tudi zaščititi vaše lasišče in lase iz zob tako soncem in vetrom ter pomagajo ohraniti počutiš in je videti kul.

load...

3. Sončna očala

Sončna očala so nujna za vsako potovanje na prostem, predvsem pa za izlete na plažo. Ti bodo zaščitili svoje oči pred soncem in od bleščanja iz oceana, in če veter ne poberem, bodo pomagali, da pesek iz dobili v oči preveč. Zato je najbolje, da ne bo vaš najboljši in najdražji par, čeprav samo v primeru, da jih izgubijo, ali pa lahko opraskajo.

4. Velik del kopalk

Ne pozabite, da preverite svoje kopalke, preden se odpravite na plažo, da se prepričajte, da vas še vedno dobro prilega in ne videti zbledele, ali zastareli. Dobro, dobro prilegajočo obleko se boste počutili odlično, vas napolni s samozavestjo in vam ne bo treba skrbeti, da snema v vodi.

5. Telefon torbica

Če želite poslušati nekaj pesmi na plaži, ali ostati v stiku, potem boste morali zaščititi telefon pred vodo in peskom. Pazi za vodoodpornim telefon torbico, ki jo lahko obdržali svoj telefon in še vedno uporabljajo s slušalkami. So poceni bistvenega pomena, da bi lahko rešila vaš telefon hudih poškodb. Tudi, če se bo na plaži ves dan, rezervno baterijo v telefonu lahko dobra ideja preveč.

load...

6. Za zaščito pred soncem in balzam

Boste morali zaščititi svojo kožo in svoje ustnice pred soncem, zato ne pozabite, balzam za ustnice in zaščito pred soncem. Strokovnjaki priporočajo, da bi morali imeti najboljše za zaščito pred soncem za dan na plaži SPF 30 ali več, za zaščito dobili opekline pred UVB žarki sonca in bi moralo biti tudi široko zaščito pred soncem spektra, ki se bo prav tako zaščitili svoje kožo pred UVA žarki.

7. Velika brisača

Velik, mehka in barvita brisača mora biti v torbi preveč, in večji je boljši! Če se znajdete brez plaža stol, lahko ležite na brisačo, lahko ga ovijte okoli sebe, če boste potrebovali odmor od sonca in, če je to super mehko brisačo, da ne bo tako boleče, ko vas suha sami, če pa se zgodi, da bi dobili nekaj sončnimi opeklinami.

8. Ustekleničena voda

Saj veš, kako pomembno je, da ostanejo hidrirani, tako da vedno steklenico vode s seboj na plažo. Lahko postanejo dehidrirani zelo hitro, ko ste na soncu ves dan in da bi se boste počutili zelo slabo in pokvaril dan. Če imate vodo s seboj, si lahko privoščite pijačo, ko se počutite vi potrebovali eno in nikoli ne bo treba zapustiti svoje odlično mesto na plaži. Prav tako, vam priporočamo, da svojo prednost steklenicah, namesto plastičnimi.

9. Nekaj ​​dobro, da se glasi

Pack dobre knjige in nekaj vaših najljubših revij preveč. Plaža je idealno mesto, da dohitijo na neki obravnavi, medtem ko postaviti nazaj in se v soncu. Nič pretežka, čeprav; revije s kratkimi člankov je pogosto najbolje, nato pa ga lahko poberem in dal dol kadar hočeš.

10. Po sončenju losjon

Sonce, sol in veter bo izsušijo kožo ven hitro, zato bodite pripravljeni in imajo nekaj po sončenju losjona v vašem plaži vrečko. Uporaba in po sončenju bo vlažilno rehidrirajo kožo in vam bo pomagal, da si tan trajala dlje preveč.

Kakšni so vaši must-have plaža essentials?

load...