10 načinov, kako naravno videti mlajši | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 načinov, kako naravno videti mlajši

10 načinov, kako naravno videti mlajši

Če pogledamo nekaj let mlajši je nekaj, kar veliko ljudi, si prizadevajo, da, če ne želite, da so lepotne operacije in zaposlujejo storitve drago osebnim trenerjem, kako si šel okoli potrkala nekaj let off svoj videz? Dobra novica je, da lahko naredite sami videti mlajši, ne da bi počel kaj preveč drastičen na vse, in lahko to storite z naravnimi sredstvi. Tukaj so nasveti o tem, kako videti mlajša in vsak od njih je 100% naravni.

1. Začnite z rokami

Tvoje roke so pogosto na prvem mestu, da na vašo starost res kaže, in tudi če pogledaš mladosten obraz, se bodo vaše roke pogosto dajejo svojo pravo starost proč. Bodite dobro skrbi za svoje roke, ko jim dobro navlažena in se uporabljajo za zaščito pred soncem z njimi vsak dan. Ljudje pogosto zanemarjajo svoje roke, tako da samo priti v navado, jih vlaži, vsakič, ko vlaženje svoj obraz, in potem ne boste pozabili.

2. Polepšajte svoj nasmeh

V preteklih letih, lahko kava in stvari, kot so rdeče vino madež zobe in jim rumeni odtenek in da vas bo videti starejši. Začnite uporabljati beljenje zobne paste in da bo postopoma prinese iskrico nazaj na zobe in da bo samo, da pogledaš malo mlajši. Lahko tudi, da vaši zobje bolj beli, ki ga nosi šminko, ki je rdeče ali modre podtonom, namesto odtenki rjave ali oranžne barve, ki bodo prinesli ven rumena več.

load...

3. Punačak gor ustnice

Še en znak letih napreduje je, da bodo vaše ustnice ponavadi dobijo tanjši, ker vaše telo proizvaja manj kolagena. Saj ni treba zateči k Botox, da njegova popraviti, lahko pa uporabite ustnice Plumping šminke ali, če bi raje kaj malo bolj naravno, zmešajte nekaj cimet v prahu z nekaj karitejevega masla in velja, da je za vaše ustnice.

4. Vaja pogosteje

Če ne boste dobili veliko vadbe, dobili le malo bolj aktivni bo takoj, da boste videti mlajši. To vam bo pomagal izgubiti težo in ton vaše mišice in vaje bodo dobili tudi črpanje krvi po telesu bolje. Da bodo takoj dobili več kisika in hranilnih snovi za kožo in vam zdravo prihodnost, in mladostno, sij.

5. Izpolnite redke zaplate na vaše obrvi

To je eden izmed najlažjih nasvetov o tem, kako videti mlajša in traja leta off svoj videz. Medtem ko so tanke obrvi ti primerni, ko ste bili mlajši, ampak ko dobiš malo starejši, jih dodajte na vašo starost. Obrvi ne dobijo tanjši v daljšem časovnem obdobju, tako da, če imate redke zaplate na vaše obrvi, jih izpolnite z obrvi svinčnik. Uporaba lahkih udarcev s svinčnikom, čeprav, in ne pretiravajte, ali vaše obrvi bo samo videti nenaravno.

load...

6. Luščenje

Eden od najbolj učinkovitih nasvetov o tem, kako videti mlajša, je redno piling kože. Ko piling, da odstranite odmrle kožne celice in da bo sveža, mlajši je videti kožo pod sijalo skozi. Prav tako pomaga ohraniti kožo čisto z umazanijo in umazanijo. Torej, ne nehal pilingu, samo zato, ker imaš malo starejši, bi se lahko samo tisto, kar je treba videti mlajša. Piling tudi povečuje proizvodnjo kolagena, tako da bo vaša koža videti bolj čvrsta preveč.

7. Pomislite na vašo držo

Ljudje bi takojšnja ugibanja o vaši starosti in en način, kako to, da ga je videti na vas imajo sami. Če hodiš z glavo navzdol in ramenih sesedel, bo, da boste videti starejši, tako da hodi kot ste nekje iti in imejte hrbet naravnost in glavo visoko dvignjeno. Vodenje dobre drže se boste videti bolj samozavestni in da vas bo ustavil že bolečine v hrbtu preveč.

8. Ogrejte svoj make-up

Mnogi ljudje mislijo, da je starejši dobiš, več ličila boste potrebovali, ampak je nasprotno, da je res. Če ste uporabili preveč ličila, bo rešiti v vrsticah in zloži v svoji koži in da jih bolj opazen. Gredo lahko s ličila in šel za toplih tonov, namesto stark, svetle narave. To vas bo mlajši in bo videti bolj naravno.

9. Uporaba kremo blush

Dodajanje topel sijaj na obrazu bo trajalo nekaj let izven tebe. Rosy lica so seveda povezana z mladimi, zato uporabite subtilen odtenek rdečila, ki izgleda kot vašo naravno rdečilo in uporaba kreme blush, saj, ki se zlije v boljše in ne bo torta na kožo. Ne pozabite, čeprav, se trudijo, da bi bilo videti naravno, da ne uporabljajo preveč, ali boste videti kot klovn!

10. Vlaženje vsak dan

Vlažilni dan bo velika razlika v tem, kako izgledaš in ne boste res morali preživeti sreče za drage kreme in losjone proti staranju. Samo osnovna vlažilna krema bo bo vaša koža hidrirani in mlajši je videti. Ko je vaša koža dobro hidrirani-, bo videti plumper in bo zgladi linije in gube preveč.

Kako videti mlajša? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...