10 načinov za premagovanje mastnih las | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 načinov za premagovanje mastnih las

10 načinov za premagovanje mastnih las

Ob mastnih las je prava nadloga, tako da če so ugotovitve, da se zdi, nobena količina šamponiranje, da prideš skozi dan, ne da bi vaši lasje obrača spet mastno, boste morda morali odjaviti te nasvete o tem, kako premagati mastne lase. Precej pogosto, da se določi mastnih las morate preizkusiti več različnih pristopov, dokler ne boste našli enega, ki dela za vas. Morda boste prav tako morali poskusiti kombinacijo zdravljenja v celoti obdržati odvečno olje pod nadzorom. Tukaj je deset v domači oskrbi in nasvetov, ki vam bodo pomagali premagati mastnih las za vedno.

1. Prepričajte se, da uporabljate pravo vrsto šampona

Če imate zelo mastne lase, potem boste potrebo, da se opere vsak dan in boste potrebo po uporabi prave vrste šampon za vaš tip las. Morate se izognili izdelkov, ki vsebujejo katero koli olje, kot je arganovim oljem, ki so super za napravo suhe lase, vendar ne tako dobro, če imate mastne lase. Uporabljajte izdelke, ki so izdelani posebej za mastne lase in se izognili vrste splošne namene šamponi in balzami.

2. Sperite lase temeljito

Zelo preprosto, vendar je zelo pomembno, točka omeniti je, da morate poskrbite, da boste sperite lase temeljito, če imate mastne lase. Če pustite ostanke šampona na laseh sploh, se bo težji vaši lasje in bo videti greasier. Ko šampon vaše lase, jih sperite s dokler ne zdi, da je Kreštav čist.

load...

3. Roke stran od las

Vsakič, ko se igrate z lasmi, ki jih stimulira žleze nafte ter da bo greasier vaše lase. Roke imajo tudi naravna olja na njih preveč, skupaj z umazanijo in olja, ki bo ste pobral čez dan. Poskusite priti ven iz navado teče s prsti skozi lase ali igranje z njo, in ki bodo pomagali zmanjšati maščobo v laseh.

4. Znižajte toplote

Morda ste opazili ta nasvet v članke o suhe lase, vendar vročina se bo enako slabo za mastne lase preveč. Zelo bo vroče vode in gretje orodja izsuši lase, vendar, če imate mastno las, bodo vaši nafte žleze prekomerno nadomestilo za to suhega in da tvoji lasje še greasier. Umijte lase v mlačno vodo in nato navzdol temperature na vašem fenom in vseh ogrevanih orodja, ki jih uporabljajo. To bo zmanjšalo Mastna vaših las in bo izboljšala svoje stanje.

5. Zmanjšajte napravo

Uporabljajte napravo le zelo zmerno, saj mastni lasje ne bo treba zelo veliko napravo. Morda bi celo bilo vredno preskoči naprava v celoti in videli, če to reši vaše mastne problem las. Če se vam zdi, da morate napravo, poskusite ga uporablja za konice le laseh in ga držimo stran od korenin.

load...

6. Limonin sok izpiranje

Eden od najboljših naravnih načinov, da premagati mastnih las je uporaba limoninega soka. Limonin sok je naravno kisla, tako da bo to pomagalo s zrušijo olje v laseh. Šampon in prvi sperite lase na običajen način, nato pa uporabite mešanico soka iz treh limon mešati z quart vode kot zadnjem izpiranju. To bo pustil lase občutek veliko čistejši in bo obdržati mast stran za veliko dlje.

7. Jabolčni kis

Še ena odlična sestavina za izpiranje, da bo žoga mastnih las je naš dobri stari prijatelj jabolčni kis, ki bo prav tako odstranili izdelek zgraditi iz vaših las. To je enak pristop, kot je z limoninim sokom. Zmešajte dve žlici jabolčnega kisa z vrčem vode in nato uporabite, da kot končno izpiranje za vaše lase.

8. Sodo bikarbono

Peka soda bo zmanjšati maščobo v laseh preveč, in tukaj, obstajata dva načina, ki ga lahko uporabite. Lahko dodamo žlico sode bikarbone na skodelico vode in sperite lase z njim, lahko pa dodate nekaj pecilni soda na svoj redni šampon. Poskusite z eno od teh metod, dvakrat na teden, in kmalu boste začeli videti razliko. To bo boj tudi vse prhljaj imate.

9. Črni čaj

Taninske kisline v čaju se sekajo olja v laseh, vendar ne pozabite, da lahko črni čaj potemni lase, tako da je najbolje, da bi se temu izognili, če ga še pošteno lase. Strmih čaj v vročo vodo, pustimo, da se ohladi malo, nato pa ga uporabljajo za vaše lase in ga pustite delovati približno pet minut. Potem šampon in izperite kot običajno.

10. Vodka

Alkohol lahko zelo dobro za pretepanje mastnih las in veliko ljudi, ki pravijo, da je vodka najboljši alkoholna pijača za ta namen, vendar ga ne pijejo! Razredčite en kozarec vodke z dvema kozarcema vode, nato pa lase sperite s pomočjo s to mešanico. Pustite ga, da bi sedel za približno deset minut, ko jo oprala še enkrat, bodo vaši lasje brez maščobe.

load...