10 najpogostejših napak pri odstranjevanju dlak | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 najpogostejših napak pri odstranjevanju dlak

10 najpogostejših napak pri odstranjevanju dlak

1) Vraščanje las

Vraščen las se lahko pojavi po britju ali voskanju. Kako se izogniti tej neželeno problem? Poskrbite, da redno piling kože, saj je to ena izmed najboljših "zdravil" iz vraščena las! Če že imate nekaj vraščenih dlak - nežno vtrite to območje s pilingom, da vam bo pomagal znebiti mrtvih celic, nabral na površini kože, ki preprečuje vraščene dlačice ponovni prikaz. Prav tako se prepričajte, da nežno piling kože pred britjem ali voskanjem.

2) mat britje rezila

Britje noge z dolgočasno britvico lahko prinese več težav, kot dobro. Ne samo, da lahko povzroči, da po britju rdečico in udarci, temveč tudi, dolgočasno britje rezilo ne bo dobil, da je tesno in gladko britje si željo. Zato poskrbite, da zamenjate rezilo, vsaj po 4 namene ali pa nekateri strokovnjaki tudi priporočajo, da bi vrgel svojo britvico stran po vsakem britju.

load...

3) za britje po vroči kopeli

Ko smo namakate v jacuzziju, topla voda pa so naše noge rahlo puff in nabreknejo, ki se lahko skrije našim dlake malo in nam preprečujejo dobili, da tesno in gladko britje želimo. Torej, če imate radi britje, ob vročo prho ali kopel, se prepričajte, da to storite v prvih 5 ali 10 minut.

4) Preskakovanje krema za britje

Krema za britje lahko največjo razliko v vašem postopek odstranjevanja dlak, kar vaša koža videti mehka, gladka in irritatons brez. Če nimate svojega kremo za britje pri roki, lahko preprosto uporabite olivno olje ali balzam za lase, namesto, oba lahko uspešno "pretvarjati", da bi si kremo za britje in to delo še boljši, kot realnega proizvoda.

load...

5) Kemijska luščenje pred voskanjem

Izogibajte se uporabi kemičnih piling izdelke pred voskanjem, saj lahko ti bo vaša koža zelo občutljiva in občutljiva, tako da lahko ostre voskanje poškoduje, parajoč off zgornje plasti kože, skupaj z lasmi. Prenehajte z uporabo vseh kemičnih piling izdelke, vsaj en teden pred voskanjem.

6) za britje suho kožo

Nikoli britje suho kožo, saj lahko privede do pojava neželenih vraščene dlačice, britve, opeklin in različnih draženje. Poskrbite, da mokro kožo s toplo vodo pred britjem, bo to pomagalo jo zmehča za bolj čisto in natančno britje.

7) za britje proti rasti dlak

Poskusi, da vedno britje v isti smeri, kot se vaši lasje rastejo, da vam bo pomagal izogniti vraščene dlačice, britev opekline in udarci.

8) Ne izpiranje britvico med kapi

Poskrbite, da sperite rezilo med vsako potezo, bo to zagotovilo tesnejše in bolj enakomerno britje.

9) za britje z mrzlo vodo

To je bolje uporabiti toplo vodo, ko se brijete, da bo vaša koža mehkejša in bo vaše britje lažje. Če se brijete z mrzlo vodo, lahko preprosto izpustili nekatere madeže (ki je lahko zelo neprijetno) in si sami lahko celo zmanjšala.

10) Manjkajo nekatera področja

Ko končate z britjem, teči prste nad vašimi nogami poiskati področja, ki ste verjetno zamudili. Nekatere od teh območij lahko vključujejo kolena, most nogo, verjetno, čez prste in gležnje.

Upam, da si ugotovila, da ti za britje in voskanje nasveti koristni.

Kaj so, o vašem mnenju, nekatere druge odstranjevanje skupna las napake? Vas prosimo, da delite svoje misli v razdelku komentarju spodaj.

load...