10 najučinkovitejših nasvetov za zdravo dlako | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

10 najučinkovitejših nasvetov za zdravo dlako

10 najučinkovitejših nasvetov za zdravo dlako

Torej imate radi svoje lase, kajne? Ženski lasje so drugi najboljši pripomoček, poleg smehom, seveda. Si želite, da vaše lase zdrave in neverjetno stanju, kajne? No, se bomo, da vam nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali, da se lepo svilnato dlako, ki ste jih vedno želeli:

1. Poskusi, da ne za barvanje las

Dying lase lahko enostavno boli, še posebej, če ga belilo. To lahko povzroči, da lasje pade ven in da bi split konča slabše. Če morate za barvanje ali beljenje las, vedno navlažijo in ne maske za lase, da ostane dobro pogojen.

load...

2. Poskusi, da ne uporabljajte toplote ali pa jih uporabite redko

Ja, vemo, da je to en bo težko. Vendar bo toplota v laseh bi bilo slabše in na koncu prepražimo krhke lase. Uporaba toplotne zaščite razpršila, če morate uporabiti za ogrevanje orodij za vaše lase, in se izogniti vsak dan ogrevanje lase.

3. Get redne okraskov

Nimate zmanjšati treh centimetrov off vaše ključavnice. Toda dobili redne okraskov bodo pomagali, da delitev konča na zaliv in lahko imate lepe zdrave lase, da se boste počutili in videti svoje najboljše. Poskusi, da si prizadeva za vsakih 6 - 8 tednov, da vaši konci obrezano gor.

load...

4. Jejte dobro, uravnoteženo prehrano

Jesti dobro prehrana lahko pomaga vaši lasje ostanejo zdravi in ​​močni. Zdravo prehranjevanje lahko dajo vaši lasje prave vitamine in minerale, ki jih potrebuje, da raste vaše lase in v dobrem stanju. Poskrbite, da ne jedo preveč junk hrane, ali pa se bo odrazilo tudi v kasnejših mesecih v laseh.

5. S globoko naprava zdravljenja

Deep naprava zdravljenja v laseh lahko res vedno svoje ključavnice navlažena, zdravi in ​​močni. Tudi s pomočjo rednih napravo ali trgovino kupil lase masko lahko bistveno pomaga vaši lasje bivanje v tip top stanju. Nega vroče olje lahko storite trik, kot dobro.

6. Šampon in stanje vsakih nekaj dni

Vsak dan, ne umijte lase. To bo strip le las naravnih olj, ki lahko pomagajo vaši lasje ohranijo svoj sijaj in moč. Odločite se za suhi šampon za pomoč razširiti pranje za nekaj dni, tako da lahko še vedno dostojno frizuro.

7. Ne uporabljajte preveč izdelkov za lase

To je v redu za uporabo hairspray in druge izdelke enkrat v nekaj časa, vendar so lahko škodljivi za lase, kot tudi. To lahko povzroči težave zaradi obilice kemikalij in umetnih stvari, ki lahko ostanejo v laseh za dolgo časa. Uporabljajte samo styling izdelkov zmerno, in ko nujno potrebujejo.

8. Ukrepali dodatki za veliko pest pramenov

Ob dodatke vam lahko pomaga, da imajo tvoji lasje rastejo hitreje in ohraniti zdravje. Folna kislina in vitamin B so veliko vitaminov, ki lahko pomagajo vaši lasje dobili hranila, ki jih potrebuje za veliko peščico pramenov.

9. Uporaba kokosovo olje za krepitev las in dodajte sijaj

Kokosovo olje ima toliko prednosti, kot tudi pridobivanje zdrave lase. Samo uporablja kot zdravljenje z vročim oljem, maske za lase, ali kot balzam v tuš. Kakorkoli že, da se odločite, da ga uporabljate, lahko pomaga ohraniti vaše lase videti močna in sijoča.

10. Naj gredo divje!

Oddajanje vaši lasje divje ga bo na koncu privedla do zdravi in ​​lepi. Samo pustite, da to je stvar, in se boš imel lepo vrsto las. Obljubimo vam, najemnin vaši lasje divje bo na koncu je vredno!

Katere so vaše najljubše nasveti za zdrave lase?

load...